92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

canım güvensizlik değil bence basbaya kıskanıyo dusunsene asker degılken bıle kıskanıomus sımdı boyle yapması daha doğal hanı sen gıdıp arkadaslarınla eglenıcen ya o da asker sınırınden hatanı yuzune vurmustur bızde yapıyoruz bazen öyle şeyler korkuyodur onu unutmandan tamam unutmazsın bunu bılmesı lazım ama işte uzakta

Canım eminim arıyacak bugün olmazsa yarın arıyacak eminim arıyacak yani ne yapacak başka aklı sende kalır aramadan yapamaz

en yakın nöbeti 10 da biz genelde o saatlerde konuşuyoduk bakalım canım belli olacak arayıp aramıycağı

gülşenn canımm nasılsın bi gelişme var mı bide bişi sorucam bu smileyleri nerden yapıyoruzz :)

gülşenn canımm nasılsın bi gelişme var mı bide bişi sorucam bu smileyleri nerden yapıyoruzz :)

Canım tutanakları vermemiş bir daha yakalanırlarsa verecekmiş
Kullanıcı kontrol paneli seçenekleri düzenle Mesaj Elementlerini Değiştir Grafikleri göstere tik at kaydet canım sanırım buradan oluyordu

Canım dikkat edin sizde bir daha aman haaaaaaaa:26:

Canım normalde arama yapıcakları zaman biliyorlar.
Bunu komutan sinirlendiği için birden haberisz yapmış bizimkide yakalanmış 7 kişi birden yakalamış
Karkollarda fazla kişi yok.
Herkes cep telefonu kullanıyor komutanlar biliyor bunu bilmemeleri imkansız sinirlenince bilerek yapmış
Komutanda çok haklı içki işmişler yani doğuda allah korusun birşey olsa ne olacak

Haklısın canım zaten biliyorlar..işte bir kaç kendinibilmez dangalaklık yapıyor herkes yanıyor.Bir daha yaşanmaz umarım canımm

Canım arıyacak bak görürsün bize haber ver

aradı canımm bi telefonla nasılda beni bende alıyor yaa..ilk başlarda soğuk konuştu yine çok az konuştu kapatıcam dedi.bende böyle olcak hep dedim başladım konuşmaya.ilk başlarda yok bişey falan dedi ama tabikide vardı.sonrada çözüldü.kaybetmekten korkuyorum falan dedi..bende saçmalama falan dedim bunu konuşup hallettik
sonra bana güvenmiyor musun dediğimde durdu ya ne diyorsun kendimden çok sana güveniyorum dedi bitanemmm yaaaa
sadece bu kadar konuşabildik canım telefonu kapatması gerekti..
amaa şimdi mesajlaştık her şey normal gibi

çoook sevindim canım aranızın düzelmesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…