Aynen canım bir kerede benimki hasta olmuştu istirahat almıştı koğuştan çıkamamıştı 3 gün merak etmiştim bir ben bir allah biliyor...Zor ya....
Bu arada tanışmadık biz ben eda sevgilim çanakkalede 92/4 üz biz 20 yaşındayım İstanbuldan katılıyorum yarışmaya:) Sen ? [/QU
gizem ben sevgilim ankarada 92 3 üz20 yaşındayım bende antalyadannn ..
evet ya bide hastalıkları kötü:d bide antalya çocuğuyuz ankara çok soğuk donuyo oralarda .. sizinde yakın çok uzaklaşmamış senden:)
gizem hoş geldin aramıza :)
ben kamile sevgilim mardinde..
ayy kız ben ankaradayım gel yer değiştirelim
gizem hoş geldin aramıza :)
ben kamile sevgilim mardinde..
ayy kız ben ankaradayım gel yer değiştirelim
selam kamileya olur ya 1 seneliğine falan yer değiştrelim:)
Evet canım biizmkiler 2014 şubatta gelicekler maalesef.Olsun ankara güzel yer şanslısın yinede.Benimde temennim bursa-edirne kırklareli hiç olmadı ankara çıkması..Bakalım kısmettt
inş tatlım gönlünden geçen olur.. sağ salim yapsınlar gelsinde nerde olursa olsun ya.. bu dönemde asker olmakta beklemekte çok zor gerçekten
inş tatlım gönlünden geçen olur.. sağ salim yapsınlar gelsinde nerde olursa olsun ya.. bu dönemde asker olmakta beklemekte çok zor gerçekten
Aynen canım aynen öyle...Allah yardımcıları ve yardımcımız olsun inş...
selam kamileya olur ya 1 seneliğine falan yer değiştrelim:)
ayyy canım keşke öyle bir şey olsa en azından siz kavuşmuş olursunuz
keşke:) ya öyle çok özlüyoki insan olsa gidicem duruma baksana okulu evi bırakıp :):)ayyy canım keşke öyle bir şey olsa en azından siz kavuşmuş olursunuz
ya sizde ne şekilde oldu hep derlerdi askerde değişiyo vs korkmuştum ama burda gördüğüm de genel olarak herkes daha çok bağlanmış birbirine.. kıymetini daha çok anladım galiba
keşke:) ya öyle çok özlüyoki insan olsa gidicem duruma baksana okulu evi bırakıp :):)
ya sizde ne şekilde oldu hep derlerdi askerde değişiyo vs korkmuştum ama burda gördüğüm de genel olarak herkes daha çok bağlanmış birbirine.. kıymetini daha çok anladım galiba
Ne kadardır brliktesiniz canım ? Ve aynen bende olumsuz değişiklik olucak sanıyorken her şey çok olumlu Allaha şükür..İnsan kıymet biliyor.
evet gülşencim bu arada az önce konuşunca sevgilimede sordum da isteyen 30 toplu kullanabiliyomuş:) hatta komutanların falanda istediği o şekildeymişevet dogru düşünüyorsunuz ameliyat ve izinden bahsetmeyin ustada komutanla konuşmanız gerekebilir ameliyat icin 92/4 devresimisiniz?
çok iyiyim canım ömerle nöbette tutuyoruz resmen
beklediğin telefonlar geldi mi
birde rızalara gittin mi bakalım?
çok büyük konuşmak istemiyorum ama izne geldiğinde de asla görüşmem.
la hep ben acı çekiyorum hep ben deneyim kazanıyorum ölecem deneyimden valla.
evet gülşencim bu arada az önce konuşunca sevgilimede sordum da isteyen 30 toplu kullanabiliyomuş:) hatta komutanların falanda istediği o şekildeymiş
ayın 11 inde 3 yıl olucak ayrıca onun doğum günü.. o gün onsuz olmak felaket ya :/ sizin ne kadar oldu..Ne kadardır brliktesiniz canım ? Ve aynen bende olumsuz değişiklik olucak sanıyorken her şey çok olumlu Allaha şükür..İnsan kıymet biliyor.
ayın 11 inde 3 yıl olucak ayrıca onun doğum günü.. o gün onsuz olmak felaket ya :/ sizin ne kadar oldu..
Bizim aralıkta 4 yılımız bitti canım
keşke:) ya öyle çok özlüyoki insan olsa gidicem duruma baksana okulu evi bırakıp :):)
aynen canım biz daha çok anladık kıymetimizi orası kesingerçi arada artışmamız oldu geçenlerde ilk defa hiç böyle olmamıştım ben yaa. Allahım bir daha yaşatmasın yani..
ömere yaradı kesin daha bi romantik oldusizin aranız nasıl?
maaşallah ya :) hepimiz e nice nice seneler..Bizim aralıkta 4 yılımız bitti canım
aynen canım biz daha çok anladık kıymetimizi orası kesingerçi arada artışmamız oldu geçenlerde ilk defa hiç böyle olmamıştım ben yaa. Allahım bir daha yaşatmasın yani..
ömere yaradı kesin daha bi romantik oldusizin aranız nasıl?
bizimde 2 tartışma oldu ama burda olsa asla tartışılmıcak sebeplerdi ama uzaklık işte sinirlerde gergin olunca tabi uzatmadık .. yarım saat sonra arıyo hemen ya özür dilerim abarttım diye istemli yapmıyoki orda bambaşka bi psikoloji :/
hiç sevmezdim zaten tartışmayı böyle uzakta olunca fena oluyo.. allah tekrar yaşatmasın aynen..romantikleşti bizimkide eline kalem alıp iki söz yazmayı hiç seven bi insan değildir ben onca mektup yazmama rağmen ama şimdi defter falan tutuyomuş şaşırttı :)
Canım bizde rızanın telefonu olduğunda birlikte nöbet tutuyorduk
Rıza aradı iş yeri aramadı adama demiştim olumlu olumsuz döncek misiniz diye salı dönücem dedim babam ve annem diyor ki belki kar yağdı diye işlerini bitirip gitmişlerdir ondan aramamışlardır görücez bu hafta aramazlarsa aramazlar artık.Rızalara gitmedim
Türkü görüşürsün bence tutamazsın kendni
İnan ben bu duruma geldim rızayla ama ne olaylar yaşadım allah bilir:26:
Sende belki gaziyle olacaksın belki de başka bir beklediğin eş ruhun var
yalnız kıyamam yaa babam aradı şimdide 1 saattir kiminle konuşuyosun diyo
anladım canım ailenin dediği doğru bak belki kar yağışı yüzünden erkenden çıkmışlardır.hayırlısı canım
rıza aramış ya en güzeli o bence
sürekli ailesiyle görürşüyormuşsunuz ya canım merak ettmişlerdir bir şey oldu diye düşünüyorlardır belki:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?