Babana deseydin arkadaşımla görüşüyorum
Ben diyorum ama artık anlıyor zaten geçen ima ettim
Canım hergün telefonda görüşüyorum.Annesi ve babasıyla gitmediğim için evlerine öyle düşünüyorlar
Ama giderim bir ara
öyle dedim canım bende
ki ne zaman bu kadar uzun konuşsak kesin babamda arıyor içine mi doğuyor neacaba benimkilerde anlıyor mudur :44:
git tabi canım git
bizimde 2 tartışma oldu ama burda olsa asla tartışılmıcak sebeplerdi ama uzaklık işte sinirlerde gergin olunca tabi uzatmadık .. yarım saat sonra arıyo hemen ya özür dilerim abarttım diye istemli yapmıyoki orda bambaşka bi psikoloji :/
hiç sevmezdim zaten tartışmayı böyle uzakta olunca fena oluyo.. allah tekrar yaşatmasın aynen..romantikleşti bizimkide eline kalem alıp iki söz yazmayı hiç seven bi insan değildir ben onca mektup yazmama rağmen ama şimdi defter falan tutuyomuş şaşırttı :)
oo defter falan iyiymiş canım bizde o yok dahasözlerle idare ediyoruz
şöyle bir şey var ikimizde inatçıyız öyle hemen aramıyoruz ama ikimizde üzüntüden geberiyoruz bilyorum ben
ayy evet yaa bir daha asla yaşamak istemem ben neler çektiğimi Allah biliyor yaniiii
gulseeeennnnnnn aradii benimki yavrum ya nasil merak etmisss oncelikle dunku konuyyu da konustuk seni kisitlayamam ben burdayim diye hayatm dedi gunduz gez tamam ama gece gezme dedi deddm mmerak etme gunduzde gezmiomm
Dpremi hissetmemis kosuyolarmis.komutanlar demisss birde kogusta yatanlar hissetmis istanbulda da oldu demsler merak etmis bayaaa anca aradm dedi..yavrm benm yaaaaa dedim m.etme yk brda bsy tabiii aglaya aglaya konustm.ohhh be rahatladim her sey mukemmmellll :))[/QUOTE
Cok sewindim canım.Dünkü olayında hal olmasına sevindim
Bana eşi sevgilisi veya kardeşi artık her ne ise hangi tarihte dönecek ise bu bilgileri verebilir mi ?
Çok acil :)süprizimiz var
Kızlar sizde verin kazen kk nın yöneticlerinden
gulseeeennnnnnn aradii benimki yavrum ya nasil merak etmisss oncelikle dunku konuyyu da konustuk seni kisitlayamam ben burdayim diye hayatm dedi gunduz gez tamam ama gece gezme dedi deddm mmerak etme gunduzde gezmiomm
Dpremi hissetmemis kosuyolarmis.komutanlar demisss birde kogusta yatanlar hissetmis istanbulda da oldu demsler merak etmis bayaaa anca aradm dedi..yavrm benm yaaaaa dedim m.etme yk brda bsy tabiii aglaya aglaya konustm.ohhh be rahatladim her sey mukemmmellll :))[/QUOTE
Cok sewindim canım.Dünkü olayında hal olmasına sevindim
Aynen canim demek ki sakin olmak lazimmis tam umudumu kesmisim yataga girmistimmmm aradidun ben yanlis anlamisim olayi....haftaya cuma gece ictimasindan sonra usta yerleri bellii olucakmiisss simdiden heyecan bastiiii
Şimdi mesajlarının altına bak :))))
Dpremi hissetmemis kosuyolarmis.komutanlar demisss birde kogusta yatanlar hissetmis istanbulda da oldu demsler merak etmis bayaaa anca aradm dedi..yavrm benm yaaaaa dedim m.etme yk brda bsy tabiii aglaya aglaya konustm.ohhh be rahatladim her sey mukemmmellll :))
Bana eşi sevgilisi veya kardeşi artık her ne ise hangi tarihte dönecek ise bu bilgileri verebilir mi ?
Çok acil :)süprizimiz var[/QU
uzak bi tarihde 3 eksik 5 fazla 10 kasım gibi gelicek.10.11.2013
Ek olarak askerdeki yakınızın derecesini de yazarsanız sevirim : )
detaylar ;
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/586524-teskere-panosu-uygulamasi.html#post28180667
Aynen canim demek ki sakin olmak lazimmis tam umudumu kesmisim yataga girmistimmmm aradidun ben yanlis anlamisim olayi....haftaya cuma gece ictimasindan sonra usta yerleri bellii olucakmiisss simdiden heyecan bastiiii
sir ağda kutusunun içine düşesiceeeee
Kazen; 22.11.2013
Canım sakin olmakta her konuda yarar var
Cok güzel yeri belli olunca bir nevze belirsizlik bitecek
Türkü çok alemsin koptum
Kızlar kazenin yolladığı şafadan bakıp yapın çok güzel
Türkü çok alemsin koptum
Kızlar kazenin yolladığı şafadan bakıp yapın çok güzel[/COLOR][/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?