92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

öyle dedim canım bende
ki ne zaman bu kadar uzun konuşsak kesin babamda arıyor içine mi doğuyor ne acaba benimkilerde anlıyor mudur :44:
git tabi canım git

Son düzenleme:

kızlarrr ben çıkıyorum şimdi gideyimde biraz ders çalışayım
iyi bakın kendinize

gulseeeennnnnnn aradii benimki yavrum ya nasil merak etmisss oncelikle dunku konuyyu da konustuk seni kisitlayamam ben burdayim diye hayatm dedi gunduz gez tamam ama gece gezme dedi deddm mmerak etme gunduzde gezmiomm
Dpremi hissetmemis kosuyolarmis.komutanlar demisss birde kogusta yatanlar hissetmis istanbulda da oldu demsler merak etmis bayaaa anca aradm dedi..yavrm benm yaaaaa dedim m.etme yk brda bsy tabiii aglaya aglaya konustm.ohhh be rahatladim her sey mukemmmellll :))

Bana eşi sevgilisi veya kardeşi artık her ne ise hangi tarihte dönecek ise bu bilgileri verebilir mi ?

Çok acil :)süprizimiz var

Bana eşi sevgilisi veya kardeşi artık her ne ise hangi tarihte dönecek ise bu bilgileri verebilir mi ?

Çok acil :)süprizimiz var

Veririz tabi ama bizim vereceğimiz tarhihlerde değişiklik olabilir daha çok olduğu için 2 veya 3 gün erken gelebilirler ama şimdlik görünen net tarih
22.11.2013

sir ağda kutusunun içine düşesiceeeee

Kazen; 22.11.2013

Son düzenleme:

gözün aydın:) dışarı çıkma gezme vs ile ilgili bi sorununuz mu vardı ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…