92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

eda bence sabırlı ol deprem bölgesi hatlarında sıkıntı olabilir yani o yzden arayamdı bence..

gülşen sevgilim almadı ya hava değişimni benim tam bilgim yok açıkcası hava değişimydi o 1 haftalıklar neydi bilemiyorum :)

oylemi, e ama bizi burya ceken neyki ya
peki canim gorusuruz,optum bybye

Deprem akşam üzeri oldu internetten bakıyorum hatlar düzeldi....Sabrediyorum bekliyorum

en başından beri sen biliyosun durumları cancağızım. Nisan'a kadar bu mesele uzamaz, uzatmam ben. ne ayrıldığımız belli ne sevgili olduğumuz hiç sevmem sürüncemeli giden işleri.netlik insanıyım ben. Allah'ım sabırımı mı sınıyosun bu olayla? 15 ay sınanacağım yetmiyor mu? ya da bu konuda daha önce sınandığım?

Deprem akşam üzeri oldu internetten bakıyorum hatlar düzeldi....Sabrediyorum bekliyorum

depremde hiç bi hasar yokmuş senin dediğine göre o açıdanda içini rahat tut. ama aramaması çok kötü oluyo insan deprem olmasada merak ediyo bizede olmuştu hiç bişey yokken ankesörler bozulmuştu ve tabi ani bişey önceden de habermz yoktu o gün geçmek bilmedi. . .

Canım benim ki aldı ordan biliyorum hava değişimi olayını

Edacım dediğin telden bir dene ulaşmayı ama bence arıycak seni şimdi onlarda panik olmuş olabilir seninki de jandarma görev vermiş olabilirler mi acaba:44:

Aynen canım bir kerede benimki hasta olmuştu istirahat almıştı koğuştan çıkamamıştı 3 gün merak etmiştim bir ben bir allah biliyor...Zor ya....
Bu arada tanışmadık biz ben eda sevgilim çanakkalede 92/4 üz biz 20 yaşındayım İstanbuldan katılıyorum yarışmaya :) Sen ?

Biliyorum canım gitmese bile nisanda ayrılsanız bile tekrar izne geldiğinde görüşeceğinize eminim
Herşeyin bir mukafatı vardır canım her acının her deniyimin inan

Yok canım acemi ne görevi vericekler :) bir de asayiş değil benimki cezaevi jandarması Bekliycem arar inş

Edacım böyle düşünmene sevindim canım
Özelden mesaj atmayı beklemedim 10 dakikada 1 atıyorsun fenalık geliyor onu beklemekten

Biliyorum canım gitmese bile nisanda ayrılsanız bile tekrar izne geldiğinde görüşeceğinize eminim
Herşeyin bir mukafatı vardır canım her acının her deniyimin inan

çok büyük konuşmak istemiyorum ama izne geldiğinde de asla görüşmem.
la hep ben acı çekiyorum hep ben deneyim kazanıyorum ölecem deneyimden valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…