Sevmez olurmuyum:125::125:
Banada yolla
Hemennn paket yapıyorum canımm
Ben başlıyım yapmaya canım yine girerim bitinceee görüşürzz
Eki Görüntüle 600017 Eki Görüntüle 600010 Eki Görüntüle 600016 Eki Görüntüle 600014
Aman yarabbi tatlı krizine girdim kızlarrrr :120::84:
istiyorum hepsini istiyorum! yaa ilk defa böyle oluyo biliyomusun pek canım cekmez normalde:111: inip alıcam vallahi duramıyorum:95:Sen bunları gösterince bende girdim
istiyorum hepsini istiyorum! yaa ilk defa böyle oluyo biliyomusun pek canım cekmez normalde:111: inip alıcam vallahi duramıyorum:95:
Eki Görüntüle 600026
sabah uyandığımda önce günaydın mesajı geldi hemen ardından bir tane daha mesaj geldi fotoğraf gönderdiğini gördüm hemen heycanla açılmasını bekliyordum ki ben ömeri görücem diye ümit ediyorum bir baktımmmm bunu atmışdün gece nöbette bununla uğraşmış canım benim yaaaa..yapasıya kadar ellerim dondu aşkım dedi kıyamam ben ona yaaa..sevgilim benimmmmm..
kızlarrrrr söyleyin bu çocuk sevilmez mi ama
sabah sabah beni bende aldı resmen
Eki Görüntüle 600026
sabah uyandığımda önce günaydın mesajı geldi hemen ardından bir tane daha mesaj geldi fotoğraf gönderdiğini gördüm hemen heycanla açılmasını bekliyordum ki ben ömeri görücem diye ümit ediyorum bir baktımmmm bunu atmışdün gece nöbette bununla uğraşmış canım benim yaaaa..yapasıya kadar ellerim dondu aşkım dedi kıyamam ben ona yaaa..sevgilim benimmmmm..
kızlarrrrr söyleyin bu çocuk sevilmez mi ama
sabah sabah beni bende aldı resmen
Eki Görüntüle 600017 Eki Görüntüle 600010 Eki Görüntüle 600016 Eki Görüntüle 600014
Aman yarabbi tatlı krizine girdim kızlarrrr :120::84:
Tüm yarenlere gelsin....
Aşk dediğin beklemektir.Kays gibi, Mecnun olana kadar. Hz. Yakup gibi aydınlığa hasret kalana kadar beklemek; Bekleye bekleye gözden olmak, sözden olmaktır. Ve beklemek dünyanın en asil eylemidir, eğer beklenene değecekse. Bilesin! ...
Çok güzel ben facemde paylaşıp rızayı etiketliyim
Ne güzel yapmış canım
Afferin enişteye
Canım çok güzel düşünmüş afferim ona
bende ömere mesaj attım
Ben atamıyorum mesaj falan kullanın bakalım canlarımmm
ama yakında dağıtım iznine gelicek canım o zaman bol bol mesajlaşırsınız
hem belki ustada kullanırsınız
Aynen canım ya 20 gün falan kaldıııı hatta daha azzz
Bakalım yerine göre kullanıcaz veya kullanmıycaz artık şans
nasılsın bu arada canımfinallerin başladımı senin ?
ayy ne güzel canım yaaaakeyfini çıkartın.
inş kullanabilrsiniz canım çok rahat ediyor insan
iyiyim canım sen nasılsın.evet başladı hatta son 4 sınavım kaldıbitsede kurtulsam..
senin tarihleri belli mi canım?
Aynen canımmm güzeldir tabii tel kulanmak bakalım ben korkuyorum ama rahat bir yer olursa kullanırız
İyiym bende canım ohh ne güzel bnmki sevgilimin geleceği zamana denk gelicek maalesef.Ve tarihler de belli değil bugn yarın belli olur çalışmaya başlarım bende.Nasıl geçiyor sınavlar
bende ilk başlarda çok korkuyodum canım haklısın tabi korkmaktan.ama zamanla alışıyor insan
kötü bi zamanda başlıycakmış ama iddare edersin canım yaa bir hafta kalıyor zaten o da nasıl geçtiği belli olmuyor
şimdiye kadar çok şükür iyicanım.ama cuma ve haftaya salıki sınavlardan morkuyorum açıkcası onların vizeleri iyi değil :26:
Bana eşi sevgilisi veya kardeşi artık her ne ise hangi tarihte dönecek ise bu bilgileri verebilir mi ?
Çok acil :)süprizimiz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?