Yok canım ilçede eğitim alıp atış için ağrıya mayıs gibi gideceklermiş
Senin askerin nasıl?
Daha var o zaman canımm.İyiymiş canımm ya mehtap 15 diyip durdu bugünHer ne kadar belli olmasada geleceği gün Morali falan gayet yerinde usta biriğinin belli olacağı gün yaklaştıkça heyecan var ondada bendede o kadar :26: Seninki nasıl konuşabiliomusunz ankesörlüden rahat
Ah o heyecanı çok iyi bilir.Hergün ne dualar okudum.Yeri hakkında bilgi okuyunca nasıl korkuyordum:18:
İnşallah canım iyi bir yere düşeceksiniz ben inanıyorum:26:O gün ben olmazsam bana özelden mesaj at olur mu okuyim
Günde 1 kez konuşabilmeye başladık çokda konuşamıyorz ortlama 10 dakika ama alıştım edacım ne biliyim artık nerdeyse herşeye hazırladım düşünüp kendimi üzmemeyi öğrendim.Bazen ağır geldiği doğru ama el mahkum o ne yapabilir ben ne yapabilirim
Bende dua ediyorum her gün Allahım inşallah hayırlısını vericek...İnş canım atarım tabiii yazarım topiğe direk sanada mesaj atarımHaklısın canım çok sınandınız kısa bir sürede ama bence en güzel şekjilde ödüllendirecek Allah sizi buna inan Elden bir şey gelmiyor.Yine kavuşursunuz telefonunuza merak etme canım.
Teşekkür ederim tatlımBende çok merak ediyorum usta birliğinizi
Bakalım canım bilerek iş değiştirdim evde otrdukça sarıyordum ondan bu işin bana iyi geleceğine inanıyorum bakalım görücez
Aynen yaa neresi çıkıcak acaba :26: Ben şu kar yüzünden okyula gitmedim evdeydim ya allahım afakanlar bastı sıkıntıdan tatlı falan yaptım biliyosun otur otur sıkılıyo insan daha çok düşünüyo iş yerinde oyalanırsın farklı ortam falan iyi gelicek sana canım bencede
tmmdır gülşencim ekledim ya insan burdan hayali biriyle konuşuyo gibi oluyo resimlerle beraber somutlaşmış oldu:)
kızlar sizde bana özelde soyadlarınızı yazın da ekleyeyim face de..
Bende öyle düşünüyorum canım inşallah öyle olur
Haftaya belli oluyor değil mi?
Az kalmış şükür
Evet haftaya cuma gece söyliyceklermiş ben c.tesi öğrenicem inş
az kalmış canım hayırlısı neyse o olsun hakkında
bu arada banada mesaj at
canım gizeme attım emsaj sen bana at 10 dkka şeysi var ya
ayarlamam lazım bişeyler1000dk olan varmış o fena değil gibi
1000 dk çok iyimiş canım
evet onunla idare edicez artık onada şükür
edacım link açılmıyo bu arada hata veriyo
canım o zaman şöyle yapalım sen mesaj at ben ekliyimmm
canım o zaman şöyle yapalım sen mesaj at ben ekliyimmm
attım edacım ekle sen..
kamile 10 dk sonraa atıyorum sanada :)
canım sende ekleme butonu yok mesaj attım sen ekle
attım edacım ekle sen..
kamile 10 dk sonraa atıyorum sanada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?