kizlar gitti herseyimmmmmm :'(
Gülşen, konuşamıyoruz senle hiç. :\ nasılsın?
insallah canım nasılsın
İyiyim bahar sen nasılsın
Gülşahcım sen nasılsın asıl?
canım sabah yedıde geldı aldı benı 8:30da yolcu ettik ben dayanamadım cok agladım onunda gozlerı cok fena doldu her gıdısınde mektup yazıp verıom yıne yazdım verdım annesı hıc aglamadı
gunaydın tatlımHerkese cümleten günaydınnn bu aradaa
Canım benim üzülme ne güzel bir mehtap geçirdin işte..Yine gelir elbet izine.Üzülme tabiki zordur ben ne yapıcam hiç bilmiyorum ama olsun sabır....
canım sabah yedıde geldı aldı benı 8:30da yolcu ettik ben dayanamadım cok agladım onunda gozlerı cok fena doldu her gıdısınde mektup yazıp verıom yıne yazdım verdım annesı hıc aglamadı
hacı adam gittikten sonra böyle oluyosanız hiç gelmesin benim arkaaaş, istemem böyle oluyosanızüzülme bebitom sana gelecek yine. maşallah ki aranızda sorun yok ya bizim gibi olaydı
şu moralin 0 halinde beni güldürdün ya ben sana bişi demiyom.adamın annesine takmış ağlamadı diyeşöyle bi gözümün önüne getirdim de gazi giderken anası hiç ağlamadı la ne taş yürekli ana bu demiştim pis pis bakıp, meğer kadınının otokontrol sistemi androidmiş bilemedim ben ya la, evine gittikten sonra hastanelik olduydu. oğlu üzülmesin diye ağlamamış meğer
burdayım beaaaan
Herkese cümleten günaydınnn bu aradaa
hacı adam gittikten sonra böyle oluyosanız hiç gelmesin benim arkaaaş, istemem böyle oluyosanızüzülme bebitom sana gelecek yine. maşallah ki aranızda sorun yok ya bizim gibi olaydı
şu moralin 0 halinde beni güldürdün ya ben sana bişi demiyom.adamın annesine takmış ağlamadı diyeşöyle bi gözümün önüne getirdim de gazi giderken anası hiç ağlamadı la ne taş yürekli ana bu demiştim pis pis bakıp, meğer kadınının otokontrol sistemi androidmiş bilemedim ben ya la, evine gittikten sonra hastanelik olduydu. oğlu üzülmesin diye ağlamamış meğer
burdayım beaaaan
araba hareket edınce nefesım kesıldı resmen yaa
askerliği bu kadar uzun yapanın bugün yine baya bi kulaklarını çınlattım
Ben her gün çınlatıyorum ama anladım bence çınlamıyor artık
Kim bilir kaç yıldır bizim gibi çınlatan vardı demek kulak duymuyor artık
Ya gelmesı hakkaten zor gıderken daha cok uzuluyo ınsanbızımkı ılk gıderken annecıgı ünlü cenazesıne gıder gıbı gunes gozlugu taktı ühüüü ühüüü die iki ağladı döndü normale
Günaydın Edacım
Türkü yeni bir sorun yok değil mi?
Benimkinin anneside fazla ağlıyor keşke ağlamasa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?