canım avealıysan avea kantin diye bi tarife var sadece kandindekilerle konuşuyorsun 2000 dk valla bende ilk başla dk yetmiyor diyordum bunu yaptık şimdi saatlerce konuşuyoruz düşün yani
canım ama bensabit hat var onun orda ondan konuşuyoruz ya orayı arayabilmem içinde heryöne dk olması lazım. evet kantin süper ama oda telefonu heran kullanabilse onu yapardım da işte
arar o zmn ya merak etmemeye çalış.. pek mümkün olmuyoda işte:)
o şafak şeyii vardı oda gitmiş:)
gülşen şimdi dövecek beni:):):) url yi kopyaladım oralarda sıkıntı yokta profilde kopyalamam gereken çizelgeyi bulamıyorumhelp:)
aşkımmmmmmm benimmm ya aradıııııBu çocuk resmen benim ilacımmm
aşkımmmmmmm benimmm ya aradıııııBu çocuk resmen benim ilacımmm
Aşk herkesin ilacı
Benimkide aramayınce ağresif mutsuz oluyorum çekilmez bir insan oluyorum
ben yazını görünce atlamıştımsonradan okudum canım yaa
bende bilmiyorum hiç öyle her yöne olanlarıki doğru düzgün tarife yok
seslerini duymak ble yetiyoo ya :) onlar olmasa ne yapcakmşız biz yaaa :) bu 15 aylık uzaklık ilk ve son olsunnnn
aynen be gülşenim saat 19.22 ye kadar yüzüme bakılmıycak haldeydiii şimdi ise güller açıyorAh be..
Aşk herkesin ilacı
Benimkide aramayınce ağresif mutsuz oluyorum çekilmez bir insan oluyorum
Aşk işteee
Cendermmeee tickerlarımız da yakıyor
tickerla ilgili bişey duymak istemiyom ya:):):):)
Aynen yaaa karşı ki dağlar cenderme cendermeeegeçen sevgilim bir şey söyledi .Bir tane tişört varmış herkesin sevgilisi piyade olabilir ama jandarma olamaz mı ne yazıyomuş ne gülmüştüm
Sana diğer sayfada yazdım cnm nasıl yapacağını okudun mu
Evet biliyorum onun baya uyarlaması var
Benim babamda cendermeymış
evet okudum canım. profili düzenleye kadar okeyde hangi çizelge ye nereye yapıştrcam orayı çözemedim bu çizelge bende yok heralde :) özelden yazıcamda malum daha var 100mesajın dolmasına.
hahha benim babam şuan sevgilimin olduğu yerde acemiliğini yapmış şansa bakksonra kırklareline çıkmış ustalığı inş bizimkide çıkar istanbuldan 2 saat
İnşallah canım çıkar ben çektim uzaklıktan kimse çekmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?