92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

canım avealıysan avea kantin diye bi tarife var sadece kandindekilerle konuşuyorsun 2000 dk valla bende ilk başla dk yetmiyor diyordum bunu yaptık şimdi saatlerce konuşuyoruz düşün yani

canım ama bensabit hat var onun orda ondan konuşuyoruz ya orayı arayabilmem içinde heryöne dk olması lazım. evet kantin süper ama oda telefonu heran kullanabilse onu yapardım da işte

canım ama bensabit hat var onun orda ondan konuşuyoruz ya orayı arayabilmem içinde heryöne dk olması lazım. evet kantin süper ama oda telefonu heran kullanabilse onu yapardım da işte

ben yazını görünce atlamıştım sonradan okudum canım yaa
bende bilmiyorum hiç öyle her yöne olanları ki doğru düzgün tarife yok

gülşen şimdi dövecek beni:):):) url yi kopyaladım oralarda sıkıntı yokta profilde kopyalamam gereken çizelgeyi bulamıyorum help:)

Canım url yi kopyaladığın
Kullanıcı kontrol panelinden proflimi düzenle kısmına bas çizelge var orya yapıştır kaydet

Aşk işteee
Cendermmeee tickerlarımız da yakıyor

Aynen yaaa karşı ki dağlar cenderme cendermeee geçen sevgilim bir şey söyledi .Bir tane tişört varmış herkesin sevgilisi piyade olabilir ama jandarma olamaz mı ne yazıyomuş ne gülmüştüm

Son düzenleme:
Aynen yaaa karşı ki dağlar cenderme cendermeee geçen sevgilim bir şey söyledi .Bir tane tişört varmış herkesin sevgilisi piyade olabilir ama jandarma olamaz mı ne yazıyomuş ne gülmüştüm

Evet biliyorum onun baya uyarlaması var
Benim babamda cendermeymış

Sana diğer sayfada yazdım cnm nasıl yapacağını okudun mu

evet okudum canım. profili düzenleye kadar okeyde hangi çizelge ye nereye yapıştrcam orayı çözemedim bu çizelge bende yok heralde :) özelden yazıcamda malum daha var 100mesajın dolmasına.

evet okudum canım. profili düzenleye kadar okeyde hangi çizelge ye nereye yapıştrcam orayı çözemedim bu çizelge bende yok heralde :) özelden yazıcamda malum daha var 100mesajın dolmasına.

Profilini düzenleyi tıklayınca çizelge yazan kutucuk var urlini yapıştır oraya kaydet url zaten senin çizelgen kaydet diyince forumda gözükecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…