bende memnun oldum tatlım 10 gün izin 4 günde yol izniydi izindeyken zaman aşırı çabuk geçiyomuşmemnun oldum canım..
bende 20 yaşındayım askerimm ankara da:) kaç günlük geldi canım izine
evet yaa sayelerinde yeni dil öğreniyoruz
evet o açıdan bakmak lazım:)
bende memnun oldum tatlım 10 gün izin 4 günde yol izniydi izindeyken zaman aşırı çabuk geçiyomuş
ayrılırken çok kötü ben ilk gittiğinden daha kötüydüm çok ağladım çünkü gelio daha özlem gideremeden geri gidioevet ya yanındayken çok hızle geçiyodur bende 25 şubatta yaşıcam aynısını 10 günlük gelicek işte 2 günde yol iznihele ayrılırken nasıldı o anı düşünmekten geleceğine sevinemiyorum
ayrılırken çok kötü ben ilk gittiğinden daha kötüydüm çok ağladım çünkü gelio daha özlem gideremeden geri gidio
,Amannnınnn bizim kızlar gelinlik modeli paylaşımına geçmişler noluyoo kızlar gidicimisiniz şimdidennnnn
Gidici olmamıza izin vermiyor askerlik
bencede depola canım her saniyeyi değerlendirinilk gidince yokluklarını görmemiştik şimdi başımıza geleceği bildiğimiz iiçin belkideçok zor olacağına eminim ya. aama izinsizde dayanamazdım 10 günde olsa sevgi depoluycam kendime
Ve okullumuzzz haklısın canım ama askerlerimiz gelir gelmez şöyle 5-6 ay sonra hemen söz inşBende sizin gibi alyans ve gelinlik modellerine bakıyorum sürekliii
bencede depola canım her saniyeyi değerlendirin
ben görmedim yaaa o yüzden ben oluyum en güzel diyorum
orası öyle tabi canım ama bazıları hiç özenmiyoo ben ona gıcık oluyormOl tabi canım
Ben gelinliğn en çirkin kıza bile yakıştığına inanıyorum havasını değiştiriyor insanın bence
kızlar özeniyorum yaa ne güzel görüyosunuz askerinizi..
gülşahcım gülşencim siz yeni gördüz bak gizem sende mehtap yaklaşıyormuş
bende istiyorum yaaa
gelmicekmi senin ki izine tatlımkızlar özeniyorum yaa ne güzel görüyosunuz askerinizi..
bende istiyorum yaaa
orası öyle tabi canım ama bazıları hiç özenmiyoo ben ona gıcık oluyorm
kızlar özeniyorum yaa ne güzel görüyosunuz askerinizi..
bende istiyorum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?