92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

bende memnun oldum tatlım 10 gün izin 4 günde yol izniydi izindeyken zaman aşırı çabuk geçiyomuş

evet ya yanındayken çok hızle geçiyodur bende 25 şubatta yaşıcam aynısını 10 günlük gelicek işte 2 günde yol izni hele ayrılırken nasıldı o anı düşünmekten geleceğine sevinemiyorum

evet ya yanındayken çok hızle geçiyodur bende 25 şubatta yaşıcam aynısını 10 günlük gelicek işte 2 günde yol izni hele ayrılırken nasıldı o anı düşünmekten geleceğine sevinemiyorum
ayrılırken çok kötü ben ilk gittiğinden daha kötüydüm çok ağladım çünkü gelio daha özlem gideremeden geri gidio

ayrılırken çok kötü ben ilk gittiğinden daha kötüydüm çok ağladım çünkü gelio daha özlem gideremeden geri gidio

ilk gidince yokluklarını görmemiştik şimdi başımıza geleceği bildiğimiz iiçin belkide çok zor olacağına eminim ya. aama izinsizde dayanamazdım 10 günde olsa sevgi depoluycam kendime

,Amannnınnn bizim kızlar gelinlik modeli paylaşımına geçmişler noluyoo kızlar gidicimisiniz şimdidennnnn

Ve okullumuzzz haklısın canım ama askerlerimiz gelir gelmez şöyle 5-6 ay sonra hemen söz inş Bende sizin gibi alyans ve gelinlik modellerine bakıyorum sürekliii

aynen canım askerlikk vede okulumuz sağolsun izin vermiyor ama işte insanın bakası geliyor yine de:):)

kızlar özeniyorum yaa ne güzel görüyosunuz askerinizi..

gülşahcım gülşencim siz yeni gördüz bak gizem sende mehtap yaklaşıyormuş

bende istiyorum yaaa

kızlar özeniyorum yaa ne güzel görüyosunuz askerinizi..

gülşahcım gülşencim siz yeni gördüz bak gizem sende mehtap yaklaşıyormuş

bende istiyorum yaaa

aramzıda çok fark yok tatlım siz de planlıyo musunuz bişeyler varmı yaklaşık olarak bi tarih..
bizim evet yaklaştı ben zaten şafak olarak 314 değil şu anlık 45 sayıyorum :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…