Senda yazın görüceksin canım
gelmicekmi senin ki izine tatlım
aramzıda çok fark yok tatlım siz de planlıyo musunuz bişeyler varmı yaklaşık olarak bi tarih..
bizim evet yaklaştı ben zaten şafak olarak 314 değil şu anlık 45 sayıyorum :):)
tahmini 139 gün varayy düşündükçe kendimle dakga geçiyorum yaa
1 haziran gibi düşünüyoruz canım biz.
ayy evet yaa yaz gelsin artıkkk
tahmini 139 gün varayy düşündükçe kendimle dalga geçiyorum yaa
1 haziran gibi düşünüyoruz canım biz.
ayy evet yaa yaz gelsin artıkkk
toplumu kullancak tatlım..
Canım izinden çok gelecekleri tarih önemli bana kalsa ben rızanın izne gelmesini istemiyorum
Çünkü başa sarıyorsun ona da yazık bana da
Canım izinden çok gelecekleri tarih önemli bana kalsa ben rızanın izne gelmesini istemiyorum
Çünkü başa sarıyorsun ona da yazık bana da
doğru tatlım haklısın. ama bak bi gelcek haziran zaten su gibi geçer. 5 ayı kalmış olcak temelli bitmesine.. bi yaz gelsin gerçekten şu kış bi bitsin baya bi azaltmış olucaz ya..evet canım malum mardinde gelip gitmesi zor oluyor
ama bu gönderişimzde şöyle bişey olucak işte şubat sonu gelip mart başı gibi gidecek benmki seninki 1 ay olcak martın sonunu bulur giderlerken yarısını bitrmiş olcaz..onu düşünerek dayanıcamyarısı bitmiş olucakk koskoca 7 ay..
haklısın canım aslında alışmışken gelicek yine gidicek
ama böylede olmuyor ki çok özledim!
kızlar hayırlısıyla şu askerlik bi bitse ya
doğru tatlım haklısın. ama bak bi gelcek haziran zaten su gibi geçer. 5 ayı kalmış olcak temelli bitmesine.. bi yaz gelsin gerçekten şu kış bi bitsin baya bi azaltmış olucaz ya..
evet canım daha gelmedi ama gelince 5 ayımız kalıcak diye seviniyorum
evet bi şekilde kendimizi teselli etmemiz lazım ben bu topiği 15 kasımdan sonra düşünemiyorummm:):)
türküü nasılsın tatlımm
Son günlerde genelde herkes dağılıyr.
Diğer topiklerde hep öyle oldu
Umuyorum biz dağılmayız:26:
tamşu an kocakafalı yarime kargo hazırlıyorumkamile bu arada aldım atkıyı ben iyi bişey olsun diye diye ne koton bıraktım ne mango ne dekiğılı,süvari,damat bıraktım istediğim model çıka çıka de factoda çıktı sinir oldum resmen aldım ama tam aklımdaki gibi olduğundan düz siyah, lastik örgü işte bu yani özel bi tarafı da yok hani kutu meselesi canımı sıktı altını üstüne getirdim diyarbakırın yok abi, kutu satan adam yok burda.kudurdum sinirden plastik çatal bıçak toptancısı bile yok, bi milyoncularda bile bende ayakkabı kutusunu ambalaja sarıp-kamufle edip yollucam napim
bu arada bu gün aradı 4 gibi kumpir için iç malzeme siparişi veriyodum bi yandan o da ordan bana yetişiyo ' bensiz mi kumpir yiyeceksin (hiiiçte sevmez kendileri kumpiri) peki ama yeşil zeytin olsun aşkım bi de sen çok seversin dedi. öldüm o saniye bende ki ketumluk gittiama belli etmedim niahahah
her zaman ki gibi denişikkargoyu hazırlıyorum bi yandan kürede küfrede diğer yandan seve seve ay iyice manyak oldum
sen nasılsın alışabildin mi bakim? kızım sen böyle kötü fena olursan ben iziz kullanmasını istemem ki gelse izinde görüşmem bu bebeyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?