92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Senda yazın görüceksin canım

gelmicekmi senin ki izine tatlım

aramzıda çok fark yok tatlım siz de planlıyo musunuz bişeyler varmı yaklaşık olarak bi tarih..
bizim evet yaklaştı ben zaten şafak olarak 314 değil şu anlık 45 sayıyorum :):)

tahmini 139 gün var ayy düşündükçe kendimle dalga geçiyorum yaa
1 haziran gibi düşünüyoruz canım biz.
ayy evet yaa yaz gelsin artıkkk

Son düzenleme:
tahmini 139 gün var ayy düşündükçe kendimle dalga geçiyorum yaa
1 haziran gibi düşünüyoruz canım biz.
ayy evet yaa yaz gelsin artıkkk

Canım izinden çok gelecekleri tarih önemli bana kalsa ben rızanın izne gelmesini istemiyorum
Çünkü başa sarıyorsun ona da yazık bana da

Canım izinden çok gelecekleri tarih önemli bana kalsa ben rızanın izne gelmesini istemiyorum

ama bu gönderişimzde şöyle bişey olucak işte şubat sonu gelip mart başı gibi gidecek benmki seninki 1 ay olcak martın sonunu bulur giderlerken yarısını bitrmiş olcaz..onu düşünerek dayanıcam yarısı bitmiş olucakk koskoca 7 ay..

Son düzenleme:

haklısın canım aslında alışmışken gelicek yine gidicek

ama böylede olmuyor ki çok özledim!

tamşu an kocakafalı yarime kargo hazırlıyorum kamile bu arada aldım atkıyı ben iyi bişey olsun diye diye ne koton bıraktım ne mango ne dekiğılı,süvari,damat bıraktım istediğim model çıka çıka de factoda çıktı sinir oldum resmen aldım ama tam aklımdaki gibi olduğundan düz siyah, lastik örgü işte bu yani özel bi tarafı da yok hani kutu meselesi canımı sıktı altını üstüne getirdim diyarbakırın yok abi, kutu satan adam yok burda.kudurdum sinirden plastik çatal bıçak toptancısı bile yok, bi milyoncularda bile bende ayakkabı kutusunu ambalaja sarıp-kamufle edip yollucam napim

bu arada bu gün aradı 4 gibi kumpir için iç malzeme siparişi veriyodum bi yandan o da ordan bana yetişiyo ' bensiz mi kumpir yiyeceksin (hiiiçte sevmez kendileri kumpiri) peki ama yeşil zeytin olsun aşkım bi de sen çok seversin dedi. öldüm o saniye bende ki ketumluk gitti ama belli etmedim niahahah

haklısın canım aslında alışmışken gelicek yine gidicek

ama böylede olmuyor ki çok özledim!

7 ay daha olucak ama hatta 8 kasımda gelecekler
Bana bıraksa ben kullandırtmam özlemeye alışıyorsun
Geliyor alışıyorsun hayda birden yine gidiyor böyle bir durum ben yaşamış biri olarak tercihimi kullanmamasından kullanırdım ne yazık ki bana kalmıyor

doğru tatlım haklısın. ama bak bi gelcek haziran zaten su gibi geçer. 5 ayı kalmış olcak temelli bitmesine.. bi yaz gelsin gerçekten şu kış bi bitsin baya bi azaltmış olucaz ya..

evet canım daha gelmedi ama gelince 5 ayımız kalıcak diye seviniyorum

türküü nasılsın tatlımm

her zaman ki gibi denişik kargoyu hazırlıyorum bi yandan kürede küfrede diğer yandan seve seve ay iyice manyak oldum
sen nasılsın alışabildin mi bakim? kızım sen böyle kötü fena olursan ben iziz kullanmasını istemem ki gelse izinde görüşmem bu bebeyle

canım zaten öyle oluyor.düz işte askerde sonuçda.benimde düzdü oldu..
bende ikinci kargomu gönderirken öyle yaptım çok hoş oldu parfümüde bol sık

ayy bak seni düşüyor..

yok Ayy gorussss acisini cikar bu gunlerin amannn herseyin ayri bi guzelligi var ama cok uzun yaaaaa bu askeerlikk kutuya neler koyucan bebeğimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…