92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

İyidir canımm benimki çarşıda yine kameralı konuşuyrozz Şimdi 5 dk işi var fırsattan istifade bir yarenlerime bakıyım dedim çıkıcam yine sen nasılsın bakalımmm
Oh ohh masallah nazar degmesin size
Napıyım yeni uyandım 2 dk bi bakıyım dedm bende bi yandanda askımla msjlasıyorumm

Allah'tan Gazi'nin ailesi ablasını sıkıyo hay bi de sıkmasa nolcakmış bilmiyorum. hatun dünden beri sevgilisinin memleketinde Denizli'de.. defin işlemi, taziye ziyareti falan oh valla. ben kendime deli manyak diyordum benden fazlasını buldum..yakalanırsa ayvayı yedi, üstelik bi tek ben biliyorum

eneeeem biri beni kuaföre doğru kovalar mı ? şurda 100m yürümeye çok pis üşeniyorum halamın pekines cinsi köpeğini geçti bıyıklarım

Yıldızlara baktırdım fallarda çıkmıyorsun
Seni görmem imkânsız rüyalarım olmasa
Pencereden bakmıyor yollara çıkmıyorsun

Yalvarırım mektup yaz beş dakika ayır da
Su serp yanan bağrıma sağlığını duyur da
Yaban gülü gibisin dağda, kırda, bayırda
Seni vermem imkânsız rüyalarım olmasa

Seviyor özlüyorum seni can pahasına
Bir fırsat ver ne olursun beni bir daha sına
Bu aşkı söyeyemem senden bir başkasına
Seni sormam imkânsız rüyalarım olmasa

Yalvarırım mektup yaz beş dakika ayır da
Su serp yanan bağrıma sağlığını duyur da
Seni vermem imkânsız rüyalarım olmasa

[video=youtube;SN3_VnqUO2c]http://www.youtube.com/watch?v=SN3_VnqUO2c[/video]

Koptum türkü
Türkü seni kuaföre doğru kovuyorum
Köpişi geçti alemesin

Koptum türkü
Türkü seni kuaföre doğru kovuyorum
Köpişi geçti alemesin

bekle canım 1 saat sonra kovarsın, hatunun işi varmış şimdi. ay epilasyonda yaptıriim bari. bu arada gazi hat istedi benden vodafone mi alsam turkcell mi bilemedim.
nişan kıyafeti için diktirme kararı aldık. göğüslerimden dolayı ara bedene düşünce eniştem onun bedenine göre yok dikelim türküyede demiş.gidip diktiricez işte, salı falan gideriz dükkana ölçü-renk-kumaş falan.sıkıcı bu işler laaağn

Modeline karar verdin mi türkücüm kaç beden giyiyorsun
Gitmişken komple aldır
Ben kuaföre her hafta gdyrm bu hafta randevu almadım diye beni almadı hıh

Modeline karar verdin mi türkücüm kaç beden giyiyorsun
Gitmişken komple aldır
Ben kuaföre her hafta gdyrm bu hafta randevu almadım diye beni almadı hıh

valla bilmiyorum :) ameliyattan önce göğüs bölgem 44-46 idi abiyede. sana bahsettiğim model vardı ya pudra pembe işte o elbiseyi denedim ben 42 bedenini ama modeli küçükmüş anam ne deniyodu ona kalıbı mı küçük ne işte öyle olduğundan o epey kasmıştı. hadi açılırdı o ama anam çok kısa kaldı düdük gibi durdu sevmedim şimdi bilmiyorum işte alacaklar dikecekler

kaşımı şimdi aldırmıcam zaten derli toplu bir kaş yapım var 3 ay aldırmasam sonra gidip aldırsam yine aynı ha temiz duruyo alınınca ama diğer hali ne beni ne ailemi ne arkadaşlarımı ne de gaziyi rahatsız ediyo, gazi acıyosa aldırma diyo hatta ama bıyıklarıma çok sarıyo hayın yok marketten jilet alacakmış bana traş olmayı öğretecekmiş falan pisluk
komple kısmı gerçek olacak gibi ama daha tam ödem dağılmadığından koltukaltımı tam anlamıyla açamıyorum, kolay yanı seçtim ameliyattan sonra hep ama işte açamıyorum alt dikişlerim sızlıyo. işte az zorlamayla kızda halledebilirse aldırcam.herşey kızın performansına bağlı yani

anaaam 40dk daha beklicem

Anladım canım sen internetten bir modellere bak beğendiğin birşey olur
Fikrin olmuş olur
Dikkat et canım aman dikişlere.Koptum gaziye

Anladım canım sen internetten bir modellere bak beğendiğin birşey olur
Fikrin olmuş olur
Dikkat et canım aman dikişlere.Koptum gaziye

kız hiçte sevmem ben modellere bakmayı, tek omuz bişi olabilir ama malum artık yüküm yok
kız daha neler neler var bizde o kadar epilasyon yaparım kontrol ederim falan yazın etek giydim neler neler duydum bilsen ökuuuss

2.model çok iyiymiş ama straplezi tutamam daha, güvenmiyorum kendime o kadan
1. model olabilir ama uzun istiyorum ben uzatırız olmadı hihooo

almadın mı sen bunları, neyle alıyon, onunla alsan böyle mi olur, maşallah benim gibi bacağın var dedi tabi ben çemkirikler eşiliğinde omzuna patlattığım için itiraf etti beni sinir etmeyi çok sevdiğini öyle bişeyin olmadığını falan. laf aramızda ayak bileklerimi seviyo aşkım benim

Gazinin dana lakabını niye aldığı senden belli canım hak veriyorum sana
Ayak bilekleri ilginç ilk defa duydum biliyormusun ayak bileklerini beğenen birini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…