92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Dünün tekrarı vol2 kameranın kapanış anı...Allahım mehtaptan sonra ben nasıl alışıcam daha kamerayı kapatmayı hazmedemiyorummmmmmmm

Gazinin dana lakabını niye aldığı senden belli canım hak veriyorum sana
Ayak bilekleri ilginç ilk defa duydum biliyormusun ayak bileklerini beğenen birini

onun işi gücü benim ki benimle uğraşmasa olmaz dana derim ama o benim süt danam, duygusal danam seviyoreeee

öyle yav sandalet giymiştim şortla o zaman söyledi adam genelde bol pantolon bilekte converseyle görmeye alıştı öyle görünce söyledi ben tabi eridim, yamuldum ki bende ayak tiki vardı çıplak ayağa bakamam özellikle de erkeklerde ona söylememiştim hiç öyle bi durumda olmamıştı o ayaklarımı da sever benim, koltukta ayakucuma oturduğunda uzatınca masaj falan yapar laan çok özlemişim aklıma geldikçe fena oldum

Türkü çok efkarlıyım ben
Çarşısı olmayan biz bir kere çarşı izni aldı ondada çıkmadı
2 kişi kayıpmış çıkmış gelmemişler bunlarda nizamiyeden o yüzden çıkartmamışlar
92/4 lerden bir kızında istanbul kadıköy çıkmış usta birliği ah bana çıkaydı ne güzel olurdu
Burası muştur yolu yokuştur diyorum kapatıyorum

Son düzenleme:

Bak sen böyle diyince bende özledim7
Benim ayak 35 rıza eliyle tutup ısıtıyor bebiş ayağı bu diyor

o iki kişiyi bulup ayaklarından tavana assın bence çıkamayanlar terbiyesizler...

4 hafta boyunca sana eşlik edicem bebeğim ondan sonra bizim ki açılacak malum..

o hatuna değişmeyi teklif et

o iki kişiyi bulup ayaklarından tavana assın bence çıkamayanlar terbiyesizler...

4 hafta boyunca sana eşlik edicem bebeğim ondan sonra bizim ki açılacak malum..

o hatuna değişmeyi teklif et

Rızayı bilmem ama ben bulursam onları ben dövcem
Hatun ne yapsın muşu

Bak sen böyle diyince bende özledim7
Benim ayak 35 rıza eliyle tutup ısıtıyor bebiş ayağı bu diyor

35 mi allahım harbi bebiş ayağı adamın eli kadar ayağın var kızım senin

benim ki 38. el tırnaklarım benim kare şeklinde şekilli bi yapısı var gaziyle tanışmaya giderken bilerek yapmamıştım ama elimde ve ayağımda fransız manikürü vardı ki ben hiç manikür yaptırmam tırnak törpülemem kendi doğal hallerinde kendim yaparım franch ojemi. işte gazi o gün aşık olmuş ellerime, ayağımda topuklu leopar desenli ayakkabı vardı alışkın olmadığımdan çimlerin üstündde hep çıplak ayak dolaşmıştım o zamanda ayaklarımı görmüştü kaçak köçek bakıyodu bende saklamaya çalışıyodum benim tikim var ya o da rahatsız olur sanıyodum

sen napıyosan o da aynısını yapacak, eli mahkum

Son düzenleme:

Gazide az değilmiş gördün mü kaşla göz arasında incelemiş
Aynen öyle elinden küçük ayağım

Canım komutan izin verdi
İki asker çıkmış gelmemiş ondan nizamiyeden çıkamadılar

Aa hadi ya işte bu olaya uyuz oluyorum 2 salak bir şey yapıyor herkese patlıyor.Nasıl gelmemişler gülşencim ? Geç mi gelmişler hiç mi gelmemişler* Başlarına br şey gelmiş olmasın

Aa hadi ya işte bu olaya uyuz oluyorum 2 salak bir şey yapıyor herkese patlıyor.Nasıl gelmemişler gülşencim ? Geç mi gelmişler hiç mi gelmemişler* Başlarına br şey gelmiş olmasın

Hiç gelmemişler
Birşey gelse ama haberlerde çıkardı veya komutan bilirdi bunlara izin vermezdi
Bilmem belki kaçmışlardır bir fikrim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…