Dünün tekrarı vol2 kameranın kapanış anı...Allahım mehtaptan sonra ben nasıl alışıcam daha kamerayı kapatmayı hazmedemiyorummmmmmmm
Alışırsın canım
İnsan nelere alışmıyor ki
Bknz ben 30 gün kaldı alıştım yine
Gazinin dana lakabını niye aldığı senden belli canım hak veriyorum sana
Ayak bilekleri ilginç ilk defa duydum biliyormusun ayak bileklerini beğenen birini
onun işi gücü benim kibenimle uğraşmasa olmaz dana derim ama o benim süt danam, duygusal danam seviyoreeee
öyle yav sandalet giymiştim şortla o zaman söylediadam genelde bol pantolon bilekte converseyle görmeye alıştı öyle görünce söyledi ben tabi eridim, yamuldum ki bende ayak tiki vardı çıplak ayağa bakamam özellikle de erkeklerde ona söylememiştim hiç öyle bi durumda olmamıştı o ayaklarımı da sever benim, koltukta ayakucuma oturduğunda uzatınca masaj falan yapar laan çok özlemişim aklıma geldikçe fena oldum
Türkü çok efkarlıyım ben
Çarşısı olmayan biz bir kere çarşı izni aldı ondada çıkmadı
2 kişi kayıpmış çıkmış gelmemişler bunlarda nizamiyeden o yüzden çıkartmamışlar
92/4 lerden bir kızında istambul kadıköy çıkmış usta birliği ah bana çıkaydı ne güzel olurdu
Burası muştur yolu yokuştur diyorum kapatıyorum
o iki kişiyi bulup ayaklarından tavana assın bence çıkamayanlarterbiyesizler...
4 hafta boyunca sana eşlik edicem bebeğim ondan sonra bizim ki açılacak malum..
o hatuna değişmeyi teklif et
Bak sen böyle diyince bende özledim7
Benim ayak 35 rıza eliyle tutup ısıtıyor bebiş ayağı bu diyor
35 mi allahım harbi bebiş ayağıadamın eli kadar ayağın var kızım senin
benim ki 38. el tırnaklarım benim kare şeklinde şekilli bi yapısı var gaziyle tanışmaya giderken bilerek yapmamıştım ama elimde ve ayağımda fransız manikürü vardı ki ben hiç manikür yaptırmam tırnak törpülemem kendi doğal hallerinde kendim yaparım franch ojemi. işte gazi o gün aşık olmuş ellerime, ayağımda topuklu leopar desenli ayakkabı vardı alışkın olmadığımdan çimlerin üstündde hep çıplak ayak dolaşmıştım o zamanda ayaklarımı görmüştü kaçak köçek bakıyodu bende saklamaya çalışıyodum benim tikim var ya o da rahatsız olur sanıyodum
sen napıyosan o da aynısını yapacak, eli mahkum
kızlar nasılsınız 92/4 lerin yerlerini yeni gördüm çok üzüldüm
Selam Kızlar
Canimm cepten giriyorum selamm nasilsin yarin is basi heyecan var mi yeni bir ortam
Olmaz mı var
Sinirliyim rıza çarşıya çıkacaktı çıkamadı
Canım sinirlenme tehlike olmasa çıkarırlardı
Canım komutan izin verdi
İki asker çıkmış gelmemiş ondan nizamiyeden çıkamadılar
Aa hadi ya işte bu olaya uyuz oluyorum 2 salak bir şey yapıyor herkese patlıyor.Nasıl gelmemişler gülşencim ? Geç mi gelmişler hiç mi gelmemişler* Başlarına br şey gelmiş olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?