92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

yakalatmaz canımm dikkat ederseniz.Evet çok zor tekrar gitmesi...

Canımm ya güldürdün beni...Off afakanlar basıyo akşam banaaaaa

Bana da en çk gece
Birde çift görünce allah herkesi mutlu etsinde görünce kötü oluyorum yokluğu yüzüme yüzüme sanki vuruluyor.
Benim tek patladığım kişi rıza hep ona çemkriyorum ona da yazık

Nereye gittiyse artık o iki asker
Ben kendimden vazgeçtim giyinmiş etmiş çıkmamış çok üzüldü ona üzüldüm

ayy kıyamam yaa o da heveslenmiş tabi ama böylesdi daha hayırlıdır belki canım bu yönden bakmak gerek sıkma canını sende

Aynen canım çiftleri görünce delleniyorum bendeeeee Elele falan böyle allahım töbe yarabbımmm aynen mesajlaşmayı özledmmm Sarılmayı koklamayı yemek yemeyiii birlikte of anasını of
çemkirme çocua yazık beaaa

ayy kıyamam yaa o da heveslenmiş tabi ama böylesdi daha hayırlıdır belki canım bu yönden bakmak gerek sıkma canını sende

Kamilecim bende rızaya aynını dedim
Ne yapım başka kime çemkircem

En son konuştuğumuz da yoklardı ortalıkta şuan gelmişler mi bilmiyorum
Umarım ceza alırlar almazlarsa da askerler iyi bi benzetir heralde onu
300 lere gelince zaman geçiyormuş gibi geliyor canım daha bi ümitle bakıyorsun
bizde 300 leri bitireydik iyiydi yaaa
Evet canım daha yolun basındayız ama 300 leri görsek hemen bitecekmis gibi gelecek sanki

Umarım ceza alırlar almazlarsa da askerler iyi bi benzetir heralde onu

Evet canım daha yolun basındayız ama 300 leri görsek hemen bitecekmis gibi gelecek sanki

Haklısın bizi bir tek onlar çekiyor bir de beni annem

Belki de kaçtı askerler bilmiyorum ki neden gelmediler kim bilir hangi kafayı yaşıyorlarsa artık
Anneme rıza ilk gittiğinde sürekli bağrıyordum çok sinirliydim şimdi rıza çeksin birazda

bana da gece koyuyo valla
kız o sevgililer yok muu tutup kenara çekesim birbirinize iyi bakın lan, kapışmayın sevin, öpün koklayın diyesim geliyo sonra vazgeçiyorum ne haliniz varsa görün layn deyip kaçıyorum

koptum bende tavsiye vericem askere gitmemişse sevgilin hemen kaç
Gitsin sonra çıkarsın

ahahah sende beni kopardın bak şimdi
aynen gitmediyse askere bırak kızım, ardına bile bakmadan kaç git diyeceğim

Aynen öylee
Nişanlık beğendim rızanın ablasına gösterdim
Ah bu rıza beni öldürcek
İşe başlıyorum ama benim ki pimpirik bu işten pek memnun değil evde oturuyordum tabi onun için iyidi aklı kalmıyordu

Canlarım öncelikle selammm.Bugün sevdiceğimle konuşyurken nöbet konusu açıldı.Ustada nöbet tutucak tırsıo panik atağım var diyim dio Dedim saçmalama.Herneyse benim bir atkım vardı boyundan geçirmeli çok beğeniyodu banda örsene geceleri takarım dedi bende netten şöyle bir model buldum nasıl sizcee rengide tam Ama siyah örerim ben boyunluk diye geçiyor bunlar http://www.marifetlikadin.com/wp-content/uploads/2012/06/koyu-ye%25C5%259Fil-erkek-boyunluk.jpg için Google Görsel Sonuçları

Bence güzel canım yap
Tırsmasın canım nöbette birşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…