Zor olmazmı yaa istemeye istemeye tekrar teslim olmak ne zordur lanet askerlik bitene kadar bizide biticeksin sen:95:
sanıyorum bizimde 2 gün izinleri :44: onların orda bi salakk telefon yakalatmışş arama olabilirmiş artık geceden geceye konusabilicez mlsf umarım bnmki yakalatmaz:100:
Canımm ya güldürdün beni...Off afakanlar basıyo akşam banaaaaa
Nereye gittiyse artık o iki asker
Ben kendimden vazgeçtim giyinmiş etmiş çıkmamış çok üzüldü ona üzüldüm
Bana da en çk gece
Birde çift görünce allah herkesi mutlu etsinde görünce kötü oluyorum yokluğu yüzüme yüzüme sanki vuruluyor.
Benim tek patladığım kişi rıza hep ona çemkriyorum ona da yazık
ayy kıyamam yaa o da heveslenmiş tabi ama böylesdi daha hayırlıdır belki canım bu yönden bakmak gerek sıkma canını sende
Aynen canım çiftleri görünce delleniyorum bendeeeeeElele falan böyle allahım töbe yarabbımmm aynen mesajlaşmayı özledmmm Sarılmayı koklamayı yemek yemeyiii birlikte of anasını of
çemkirme çocua yazık beaaa
Umarım ceza alırlar almazlarsa da askerler iyi bi benzetir heralde onuEn son konuştuğumuz da yoklardı ortalıkta şuan gelmişler mi bilmiyorum
Evet canım daha yolun basındayız ama 300 leri görsek hemen bitecekmis gibi gelecek sanki300 lere gelince zaman geçiyormuş gibi geliyor canımdaha bi ümitle bakıyorsun
bizde 300 leri bitireydik iyiydi yaaa
Kamilecim bende rızaya aynını dedim
Ne yapım başka kime çemkircem
Umarım ceza alırlar almazlarsa da askerler iyi bi benzetir heralde onu
Evet canım daha yolun basındayız ama 300 leri görsek hemen bitecekmis gibi gelecek sanki
Umarım ceza alırlar almazlarsa da askerler iyi bi benzetir heralde onu
Evet canım daha yolun basındayız ama 300 leri görsek hemen bitecekmis gibi gelecek sanki
Haklısın bizi bir tek onlar çekiyor bir de beni annem
Bana da en çk gece
Birde çift görünce allah herkesi mutlu etsinde görünce kötü oluyorum yokluğu yüzüme yüzüme sanki vuruluyor.
Benim tek patladığım kişi rıza hep ona çemkriyorum ona da yazık
bana da gece koyuyo valla
kız o sevgililer yok muu tutup kenara çekesim birbirinize iyi bakın lan, kapışmayın sevin, öpün koklayın diyesim geliyosonra vazgeçiyorum ne haliniz varsa görün layn deyip kaçıyorum
koptum bende tavsiye vericem askere gitmemişse sevgilin hemen kaç
Gitsin sonra çıkarsın
ahahah sende beni kopardın bak şimdi
aynen gitmediyse askere bırak kızım, ardına bile bakmadan kaç git diyeceğim
Canlarım öncelikle selammm.Bugün sevdiceğimle konuşyurken nöbet konusu açıldı.Ustada nöbet tutucak tırsıo panik atağım var diyim dioDedim saçmalama.Herneyse benim bir atkım vardı boyundan geçirmeli çok beğeniyodu banda örsene geceleri takarım dedi bende netten şöyle bir model buldum nasıl sizcee rengide tam Ama siyah örerim ben boyunluk diye geçiyor bunlar http://www.marifetlikadin.com/wp-content/uploads/2012/06/koyu-ye%25C5%259Fil-erkek-boyunluk.jpg için Google Görsel Sonuçları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?