92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Gülsahcım kırmızı al havalı duruyo, simdi beyaz cabuk kirlenir onu ele bence siyah olabilr ama en güzeli kırmızı bence

canım herharukalde bizden önce bi şeyler olacak sesin
benim daha 2015 de okulum yeni bitmiş olacak ancaakkkk 2016-2017 yaniiii
ayy kulağa birden çok mu geldi ne

Bence canım senin için çok ideal
Ben 23 yaşındayım Rıza 24
okul bitti benim işte çalışıyorum rıza malum zaten askerde gelince işe devam
Keşke önceden askere git deseydim hiç demedim şuan pişmanım evlilik çok zor herşeyin tam takır istiyorsan ciddi hazırlık gerektiriyor

Canım bence kırmızı siyah nike ama bunlar polyester pamuklu al derim bana kalırsa daha sıcak tutar
bende onu begendım tatlım ama kıbrısta sıcak tutsun dıe calısmıokı benımkıı suan bıle 10 derece girne
benim hattım avea, ailemde herkes avea olduğu için değiştirmem imkansız. ama sms durumu var işte 1100 sms 1000 şebeke dışı 10000i şebeke içi.

l-eneeemm kamile babam manisalı benim, neresindensin sen?
tatlım 1000 sms yetıcek mı yetmez bence
Gülsahcım kırmızı al havalı duruyo, simdi beyaz cabuk kirlenir onu ele bence siyah olabilr ama en güzeli kırmızı bence
ewett tatlım beyaz konusunda haklısın benımkıde kırmızıyı cok severr

kkkkkizlarr dayanamadim cepten giriyorm ama cok yavasss.aneme soyledim yesil orelim dedi ben 2 gunde bitiririm bunu dedi yk ddm bn yapcam hahha cok mutlu oldm ceren sendeee basla yap

O zaman canım kırmızı siyah nike

günde kaç tane msj atabilir ki :44: ayy telefonu olsaaa derrtt olmasa dert her tarafı dert bu çocuğun koparcam kafasını.

ben siyah olanını daha çok beğendim nedense, kırmızıyla dikkat çekmenin mantığı yok zannımca

hahahahha türküüü parfümden sonra kıbrısta kırmızı eşofmanda mı tehlikeli olur dersin bence yetmez tatlım yaa yanı yınede sen bılırsın

kkkkkizlarr dayanamadim cepten giriyorm ama cok yavasss.aneme soyledim yesil orelim dedi ben 2 gunde bitiririm bunu dedi yk ddm bn yapcam hahha cok mutlu oldm ceren sendeee basla yap
Anaam bi üseniyorumkiii öremiyorum ben yaa anama yaptırırım en fazla oda yaparmı artıkın bilemem

hahahahha türküüü parfümden sonra kıbrısta kırmızı eşofmanda mı tehlikeli olur dersin bence yetmez tatlım yaa yanı yınede sen bılırsın

kız ben kıbrıstaki tehlikeleri yerim beee onlar beni bilmiyo daha benim kastetmek istediğim şey komutanın, üst rütbenin ne bileyim askeriye içindekilerinin tepkisini çekmemek. hem onlara zaten kırmızılı eşofman verilmiyo mu? gaziler gaziemirde beyaz laci giyiyordu sanrsam

yaa of ya offff her şekilde dertsin be çocuğum gülşah senin ki toplasan günde kaç msj atabiliyo ki

he bu arada güllşen o adının altında yazan RGNS nedir ?

türkü rıza gülşen nefes rüzgar ve soyadı ş le baslyo

Sevgilime boyunluğu örmeye başlıyorum haydi bismillah (annemin yardımlarıyla tabiii ) Bittiğinde koyucam kızlar fotosunu inş 2 haftaya biterrr

:):) dün akşam hastaydım giremedim hiçç. kaçırdığım sohbetleri okurken paylaştığın eşofmanları gördüm ne tesadüftür ki bende tamda bugun sevgilime esofman takımı aldım adidastan:) izne gelnce vericem martta nisanda futbool turnuvalarımı ne varmş ona katllcakmış eşofman alalım demişti :) bende gittim aldım hemen umarım beğenir..

benim aldığım bundan aynı model ama beyaz olan yerleri turkuazz gibi farklı bi renk

Askerlik peşimi bırakmıyor
bnden önce calışan kızda benle aynı tertip asker bekliyormuş ama kız maalesef işten ayrılmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…