Gülsahcım kırmızı al havalı duruyo, simdi beyaz cabuk kirlenir onu ele bence siyah olabilr ama en güzeli kırmızı bencekızlar yaa sizce hangisi güzel sevdiceğime alıyımda sevgililer gününde gönderim diorum burdayken böle eşofman üstü baktık bulamadık bende almışken takım alıyım dedım aksamları serın olunca alırım ustume dıyodu
canım herharukalde bizden önce bi şeyler olacak sesin
benim daha 2015 de okulum yeni bitmiş olacak ancaakkkk 2016-2017 yaniiii
ayy kulağa birden çok mu geldi ne
bende onu begendım tatlım ama kıbrısta sıcak tutsun dıe calısmıokı benımkıı suan bıle 10 derece girneCanım bence kırmızı siyah nike ama bunlar polyester pamuklu al derim bana kalırsa daha sıcak tutar
tatlım 1000 sms yetıcek mı yetmez bencebenim hattım avea, ailemde herkes avea olduğu için değiştirmem imkansız. ama sms durumu var işte 1100 sms 1000 şebeke dışı 10000i şebeke içi.
l-eneeemm kamile babam manisalı benim, neresindensin sen?
ewett tatlım beyaz konusunda haklısın benımkıde kırmızıyı cok severrGülsahcım kırmızı al havalı duruyo, simdi beyaz cabuk kirlenir onu ele bence siyah olabilr ama en güzeli kırmızı bence
bende onu begendım tatlım ama kıbrısta sıcak tutsun dıe calısmıokı benımkıı suan bıle 10 derece girne
tatlım 1000 sms yetıcek mı yetmez bence
ewett tatlım beyaz konusunda haklısın benımkıde kırmızıyı cok severr
hahahahha türküüü parfümden sonra kıbrısta kırmızı eşofmanda mı tehlikeli olur dersingünde kaç tane msj atabilir ki :44: ayy telefonu olsaaa derrtt olmasa dert her tarafı dert bu çocuğun koparcam kafasını.
ben siyah olanını daha çok beğendim nedense, kırmızıyla dikkat çekmenin mantığı yok zannımca
kkkkkizlarr dayanamadim cepten giriyorm ama cok yavasss.aneme soyledim yesil orelim dedi ben 2 gunde bitiririm bunu dedi yk ddm bn yapcamhahha cok mutlu oldm ceren sendeee basla yap
onu alıyım o zamanda bende bi kutu yapıp gonderimmm
Anaam bi üseniyorumkiii öremiyorum ben yaa anama yaptırırım en fazla oda yaparmı artıkın bilememkkkkkizlarr dayanamadim cepten giriyorm ama cok yavasss.aneme soyledim yesil orelim dedi ben 2 gunde bitiririm bunu dedi yk ddm bn yapcamhahha cok mutlu oldm ceren sendeee basla yap
kalpli kutuyla dalga geçerlermi acabaa
bende hep düsünüp duruyorum kalpli kutuyu her seferinde vazgeciyorum klası sarsılır simdi falankalpli kutuyla dalga geçerlermi acabaa
hahahahha türküüü parfümden sonra kıbrısta kırmızı eşofmanda mı tehlikeli olur dersinbence yetmez tatlım yaa yanı yınede sen bılırsın
kız ben kıbrıstaki tehlikeleri yerim beeeonlar beni bilmiyo daha benim kastetmek istediğim şey komutanın, üst rütbenin ne bileyim askeriye içindekilerinin tepkisini çekmemek. hem onlara zaten kırmızılı eşofman verilmiyo mu? gaziler gaziemirde beyaz laci giyiyordu sanrsam
yaa of ya offff her şekilde dertsin be çocuğumgülşah senin ki toplasan günde kaç msj atabiliyo ki
he bu arada güllşen o adının altında yazan RGNS nedir ?
kızlar yaa sizce hangisi güzel sevdiceğime alıyımda sevgililer gününde gönderim diorum burdayken böle eşofman üstü baktık bulamadık bende almışken takım alıyım dedım aksamları serın olunca alırım ustume dıyodu
hadi bakıyım kolay gelsin sekerim ins zorlanmadan yapabilirsinSevgilime boyunluğu örmeye başlıyorum haydi bismillah (annemin yardımlarıyla tabiii) Bittiğinde koyucam kızlar fotosunu inş 2 haftaya biterrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?