92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

ne dedi ablası ? modeli nedir ekle bakalım sayfaya

ayy gazide tutunmuş eve git, iş bul çalış diyo beynimi yicek tamam diyorum bende çalışıcam ömür boyu kalmıcam burda kasma beni yok aynen devam

edacık, kotonda gördüm buna benzer ama bu kadar sıkı değildi, güzeldi ama gazi takmaz biraz yumuşak işi der durur diye almadım. bu model sarkmaz mı tatlım zamanla yün nasılsa ? dur bulursam o atkıyı koyayım

Bence güzel canım yap
Tırsmasın canım nöbette birşey yok

Gülşencim sorun şu ki ben buna başlarsam bir dahaki kış geliiirrrr bitmezzzzz alıyım dedim istemiyorum o zaman dedi şapşik.Bencede de 8 saat korkutuo heralde ne bileym Ben ip alıyım yarın örmeye başlıyım annem devamını gtirir dağıtıma geldğindede veririm haaaa yada yetişmezse kargoyla artık

canıım cok hosmus benimkinin böyle bi boyunlugu var askeriyeye ait ama bunu bende yapmak istiyorum pff hicte öremiyorum baslıyorum yarım kalıyo hep aslında ne güzel olur sevgililer gününe yetistirsek:44:

beniikide sivilde asla takmaz türkücüm ya Nöbette üşürüm ayağna bir de beni uğraştırcak işte örmeyi denyim ya daha güzelini buluym hatta

Ben evlenince de türkücüm çalışmayı düşünüyorum benlik değil evde oturmak sıkılıyorum
Benim ki de tam tersi
Eda bende başladım yapmaya ama annemin ellrinden öpücek sanırım o devam edicek zaten anlayacak benim ki yapmadığımı
Beğendi ablası model

canıım cok hosmus benimkinin böyle bi boyunlugu var askeriyeye ait ama bunu bende yapmak istiyorum pff hicte öremiyorum baslıyorum yarım kalıyo hep aslında ne güzel olur sevgililer gününe yetistirsek:44:

Bene örgüde 0 ım Ben dağıtımda versem diyorum yetişirse tabi sınavlarım falan var yetişmez zaten sonrada sınavarına çalışşş istemem dedi

canım cok güzelmiis bende kendim için düsünebiliriim

Bene örgüde 0 ım Ben dağıtımda versem diyorum yetişirse tabi sınavlarım falan var yetişmez zaten sonrada sınavarına çalışşş istemem dedi
ayy bende örgüde cok yeteneksizim acıkcasıı napalım alalım mı kii kotonda var baska nerde bulabiliriz acaba lcw de falan varmıdırki

ayy bende örgüde cok yeteneksizim acıkcasıı napalım alalım mı kii kotonda var baska nerde bulabiliriz acaba lcw de falan varmıdırki

,Ordakiler tam boyunluk olmuyo hani aksesuar amaçlı oluo ama bu tam sıkı ya sıcak tutar boynunu diye düşündüm baktım sitesine de göremedm cerencim.Ben siyah iple başlatıyım anama bunu Güzell olmazsa vermem artık napıyım

Canlarım ya benim çıkmam lazım öküz kardeşim alıcakmış pc yi.Yazık pc orta malı oldu kucaktan kucaağaaa
Hadi öptüm hepinizii tek tek Size iyi kaynatmalarrrr.Aklım burada ama çıkmam gerekiyorrr

renk tam benlik ama ben böyle kabarık istemiyorum nişanlığımı.çok gundi işi geliyor bana, benim fikrim tabi bu
ben herhalde abiye bir elbise tercih ederim ya da hafif kabarık bişey. yav aslında tam bana kalsa ben converse, pantolon badi ile nişanımı yaparım daaaaaa gazi beni napar bilmiyorum bunları konuştuğumu bi duysa şu an ki durumumuzda alır beni içine içine sokar çocuğum

aha edacık dediğim bunun siyahı atki-modelleri-resimleri-25 - Kadın Kadına

gülşennnn cok guzelll bayildimmm

Saol gülşah
gundi ne demk kız türküBenim dilimden konuş
Conversle pantolonla nişan mı olurmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…