- 10 Eylül 2012
- 1.038
- 0
- 106
Aynen öylee
Nişanlık beğendim rızanın ablasına gösterdim
Ah bu rıza beni öldürcek
İşe başlıyorum ama benim ki pimpirik bu işten pek memnun değil evde oturuyordum tabi onun için iyidi aklı kalmıyordu
Bence güzel canım yap
Tırsmasın canım nöbette birşey yok
canıım cok hosmus benimkinin böyle bi boyunlugu var askeriyeye ait ama bunu bende yapmak istiyorum pff hicte öremiyorum baslıyorum yarım kalıyo hep aslında ne güzel olur sevgililer gününe yetistirsek:44:Canlarım öncelikle selammm.Bugün sevdiceğimle konuşyurken nöbet konusu açıldı.Ustada nöbet tutucak tırsıo panik atağım var diyim dioDedim saçmalama.Herneyse benim bir atkım vardı boyundan geçirmeli çok beğeniyodu banda örsene geceleri takarım dedi bende netten şöyle bir model buldum nasıl sizcee rengide tam Ama siyah örerim ben boyunluk diye geçiyor bunlar http://www.marifetlikadin.com/wp-content/uploads/2012/06/koyu-ye%25C5%259Fil-erkek-boyunluk.jpg için Google Görsel Sonuçları
ne dedi ablası ? modeli nedir ekle bakalım sayfaya
ayy gazide tutunmuş eve git, iş bul çalış diyo beynimi yicek tamam diyorum bende çalışıcam ömür boyu kalmıcam burda kasma beni yok aynen devam
edacık, kotonda gördüm buna benzer ama bu kadar sıkı değildi, güzeldi ama gazi takmaz biraz yumuşak işi der durur diye almadım. bu model sarkmaz mı tatlım zamanla yün nasılsa ? dur bulursam o atkıyı koyayım
ne dedi ablası ? modeli nedir ekle bakalım sayfaya
ayy gazide tutunmuş eve git, iş bul çalış diyo beynimi yicek tamam diyorum bende çalışıcam ömür boyu kalmıcam burda kasma beni yok aynen devam
edacık, kotonda gördüm buna benzer ama bu kadar sıkı değildi, güzeldi ama gazi takmaz biraz yumuşak işi der durur diye almadım. bu model sarkmaz mı tatlım zamanla yün nasılsa ? dur bulursam o atkıyı koyayım
Gülşencim sorun şu ki ben buna başlarsam bir dahaki kış geliiirrrr bitmezzzzzalıyım dedim istemiyorum o zaman dedi şapşik.Bencede de 8 saat korkutuo heralde ne bileym Ben ip alıyım yarın örmeye başlıyım annem devamını gtirir dağıtıma geldğindede veririm haaaa yada yetişmezse kargoyla artık
canıım cok hosmus benimkinin böyle bi boyunlugu var askeriyeye ait ama bunu bende yapmak istiyorum pff hicte öremiyorum baslıyorum yarım kalıyo hep aslında ne güzel olur sevgililer gününe yetistirsek:44:
canım cok güzelmiis bende kendim için düsünebiliriimBen evlenince de türkücüm çalışmayı düşünüyorum benlik değil evde oturmak sıkılıyorum
Benim ki de tam tersi
Eda bende başladım yapmaya ama annemin ellrinden öpücek sanırım o devam edicek zaten anlayacak benim ki yapmadığımı
Beğendi ablası model
Eki Görüntüle 603783
ayy bende örgüde cok yeteneksizim acıkcasıı napalım alalım mı kii kotonda var baska nerde bulabiliriz acaba lcw de falan varmıdırkiBene örgüde 0 ımBen dağıtımda versem diyorum yetişirse tabi sınavlarım falan var yetişmez zaten sonrada sınavarına çalışşş istemem dedi
evet evet eveeetttt
hiç bir yazı bu kadar beklediğimi bilmiyorum yaaaa
Yaz gelsinnn
Ben evlenince de türkücüm çalışmayı düşünüyorum benlik değil evde oturmak sıkılıyorum
Benim ki de tam tersi
Eda bende başladım yapmaya ama annemin ellrinden öpücek sanırım o devam edicek zaten anlayacak benim ki yapmadığımı
Beğendi ablası model
Eki Görüntüle 603783
ayy bende örgüde cok yeteneksizim acıkcasıı napalım alalım mı kii kotonda var baska nerde bulabiliriz acaba lcw de falan varmıdırki
rengine bayıldımmmmmm
tam benim rengim bu
Siyah yapmaa edacım yeşil yap askeriyede siyah takılıyormu bilmiyorum renginden dolayı
gülşennnn cok guzelll bayildimmm
renk tam benlik ama ben böyle kabarık istemiyorum nişanlığımı.çok gundi işi geliyor bana, benim fikrim tabi bu
ben herhalde abiye bir elbise tercih ederim ya da hafif kabarık bişey. yav aslında tam bana kalsa ben converse, pantolon badi ile nişanımı yaparım daaaaaa gazi beni napar bilmiyorumbunları konuştuğumu bi duysa şu an ki durumumuzda alır beni içine içine sokar çocuğum
aha edacık dediğim bunun siyahı atki-modelleri-resimleri-25 - Kadın Kadına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?