- 10 Eylül 2012
- 1.038
- 0
- 106
ayy bende örgüde cok yeteneksizim acıkcasıı napalım alalım mı kii kotonda var baska nerde bulabiliriz acaba lcw de falan varmıdırki
Bilmiyorum ki hayatım bi sormak lazım bilen kişilere :44:
Asıll buna gelin siiiz kızlar gelinliiik dediğin böylee olurr ama hic heveslenmeyin o beniiimmm
Eki Görüntüle 603814
Gülşencim sorun şu ki ben buna başlarsam bir dahaki kış geliiirrrr bitmezzzzzalıyım dedim istemiyorum o zaman dedi şapşik.Bencede de 8 saat korkutuo heralde ne bileym Ben ip alıyım yarın örmeye başlıyım annem devamını gtirir dağıtıma geldğindede veririm haaaa yada yetişmezse kargoyla artık
canıım cok hosmus benimkinin böyle bi boyunlugu var askeriyeye ait ama bunu bende yapmak istiyorum pff hicte öremiyorum baslıyorum yarım kalıyo hep aslında ne güzel olur sevgililer gününe yetistirsek:44:
Canım nöbette takıcak bir tek kamile örmüştü siyah bir şey olmaz sanırım.Bıkmıştır yeşilden yaaa
lcw de atkı yok güzelim derkeeen kotonda değil waikikide gördüm ben üstte eklediğim modelihafızama ot dikeyim
bir Ege'li olarak ben her yazı böyle hasretle bekliyorum dermişimgel ulan çocuk gel artık
türkü bu yaparrr
Vallahi mi kız arkasını hic görmedim ben onun :44: güzelmi kiiben bu gelinliği biliyorum
Arkası transparan damadın adı yazıyor pembe kurdele var.
Senin olsun cerencim
lcw de atkı yok güzelim derkeeen kotonda değil waikikide gördüm ben üstte eklediğim modelihafızama ot dikeyim
bir Ege'li olarak ben her yazı böyle hasretle bekliyorum dermişimgel ulan çocuk gel artık
Vallahi mi kız arkasını hic görmedim ben onun :44: güzelmi kii
türküüüü Ege'li olarak gel gariiiii gelllllllll diyorum ben
Saol gülşah
gundi ne demk kız türküBenim dilimden konuş
Conversle pantolonla nişan mı olurmuş
türkü bu yaparrr
bende bugün sabah aşkımm şimdi kalksan bize gelsen kahvaltı yapsak dedimde ama gelemiom malesef aşkım yazmış insan bi gelim aşkım yada keşkee felan derRızaya gel ama gitme dedim o mümkün olmuyor dedio zaman gelme
Yapar valla
Bende bu rengi çok severim
Modelde renkde tam benlik hadi gelsin nişan yapıyım
kızmak yok amagundi köylü anlamında kullanılıyo burda
ben yaparsam olar, yeni akım başlatıcem niaha
valla herkes neyi yapıp yapamıcamı anlamış-kavramış ne güzelde merhametine sığındığım yaradan benim danaya bu kabiliyeti neden vermemiş bilemedimadam beni sudoku sanıyo
bu gelinliği bende biliyoooooooğmbu cüsseyle ben giyersem gazinin adı okunmaz be böyle bişey giyersem gazi beni arkana niye yazdırdın, oldu olcak popona yazdırsaydın der yaaani en azından diyebilir
aha atkı buydu tam olarankk LCWaikiki.com - XSIDE Kaşkol - Black
bende bugün sabah aşkımm şimdi kalksan bize gelsen kahvaltı yapsak dedimde ama gelemiom malesef aşkım yazmış insan bi gelim aşkım yada keşkee felan der
ayy böyle olunca insan hevesleniyor yaa
siz askerden sonra yaparsınızda bize daha çok varancak fotolara bakıp iç geçiricez artık
türküüüü Ege'li olarak gel gariiiii gelllllllll diyorum ben
bende bugün sabah aşkımm şimdi kalksan bize gelsen kahvaltı yapsak dedimde ama gelemiom malesef aşkım yazmış insan bi gelim aşkım yada keşkee felan der
kızlar yaa sizce hangisi güzel sevdiceğime alıyımda sevgililer gününde gönderim diorum burdayken böle eşofman üstü baktık bulamadık bende almışken takım alıyım dedım aksamları serın olunca alırım ustume dıyodu
kıııız nerelisin sen ya laaa
insan demişsin noktayı koymuşsun balım. ben gaziyle msjlaşcam o bana böyle cevap verceeeek ohooo bi ton lafı sıralamıştım turnikede sıra bekliyo olurlardı
ha bu arada gülşah gazi hat istedi turkcell mi alayım, sen bilirsin..
cancağızım, gazi askere gitmeden önce gitmee diyodum ağlayarak o da gitcem dicem olmucak yine ağlıcan gitmiyom len gitmiyom, sen tatile çıktım say derdio tatili bensiz yaparsan boğazında kalsın derdim bende laf sırası gelmişken tatil demesinin nedeni gaziemire tatil köyü diyorlar da o da ondan diyo-du
la sabaha arasın deli gibi sevdiğimi söylücem, ona ceza vercem diye ben kahroldum burda içimde kaldı hep
Bende bu rengi çok severim
Modelde renkde tam benlik hadi gelsin nişan yapıyım
kıııız nerelisin sen ya laaa
insan demişsin noktayı koymuşsun balım. ben gaziyle msjlaşcam o bana böyle cevap verceeeek ohooo bi ton lafı sıralamıştım turnikede sıra bekliyo olurlardı
ha bu arada gülşah gazi hat istedi turkcell mi alayım, sen bilirsin..
cancağızım, gazi askere gitmeden önce gitmee diyodum ağlayarak o da gitcem dicem olmucak yine ağlıcan gitmiyom len gitmiyom, sen tatile çıktım say derdio tatili bensiz yaparsan boğazında kalsın derdim bende laf sırası gelmişken tatil demesinin nedeni gaziemire tatil köyü diyorlar da o da ondan diyo-du
la sabaha arasın deli gibi sevdiğimi söylücem, ona ceza vercem diye ben kahroldum burda içimde kaldı hep
Canım bizde 2014 2015 belli değil bakalım daha
bebeğim senin hattın ney şimdi sen türkiye hattına mesaj atıcan oda sana kıprıs hattından yazıcak sen hangı hatta mesaj yapabılırsın turkcell pahalı olabılır bızımkı vodafone sms paketi yaparsınız oda ordan kıprıs telsimi alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?