• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

"Aynı günde dört mevsime şahit olmak gibi bir şey bu Önce özlüyor sonra ağlıyor akşamları küsüyor geceleri çok seviyorum"

tatlım gel bizde kal hafta sonu görüşün rahat rahat :)
Bebeğim benim sagol:16:
Babasıyla gelicez zaten subattaymıs denetlemesi tek basıma göndermiyo beni kıskancıtrda biraz babamla gelip gidersiniz günü birlik dedi bende carsısını bekliyorum hayatım ama cok tsk ederim bu ince davetin için:54:

Bebeğim benim sagol:16:
Babasıyla gelicez zaten subattaymıs denetlemesi tek basıma göndermiyo beni kıskancıtrda biraz babamla gelip gidersiniz günü birlik dedi bende carsısını bekliyorum hayatım ama cok tsk ederim bu ince davetin için:54:
tatlım her zaman gelebılırsın sakın davet bekleme her zaman kapımız açık :16:

Allaaaaaaam yarabbiiiiiim. askere gideli kaç ay olmuş biz hala yanlş sayıyrmuşuz. bize kalsa 315 amma velakin bugün 310 olduğunu öğrendik. Hatta onu da gülşen kardeşim sayesinde. özellikle tpiğin en başlarına gidip kmn askeri 24 ağstos da gtmiş dye baktım Ş: 310:72:

2 hafta carşımz kitlenmiş! Allahım sen sabır veeer.

biri özlemek mi dediiii?sanırım ben artık özlemin dibine vurdum kızlarr :14:
siz yatın kalkın halinize şükredin amaaa ben tam 80 gündür görmüyorum.sadece fotoğraflarla avutuyorum kendimi :14:

kamilecem çoğumuz aynı durumdayız benmde çok oldu görmeyeli napalım sabredicez:S

Back
X