• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Bebeğim sabret birazcık daha bu kadar sabrettin bak 1 hafta dan bisey olmaz hayırlı düzgün biyer cıksında gec acıklansın hic önemi yok seninki büyük ihtmal batıydı zaten dmi

geç gelmesi daha güzel benim için sınavlarım bitiyor cerencim ona sinir olmadım şu belirsizlik öldürüyor beni evet ağırlıklı batı ama doğuda çıkıyor tabiki belli olmuyorrr...

Kızlllaaar benimki aradı şimdiii of deliricem ya bu hafta açıklanmıyormuş haftaya cuma açıklıycaklarmış "1 veya 2 şubattada gelicekmiş sanırım.Yani belli değilmiş büyük iht dedi bu askeriyeler düzenli asker düzenliliği derler bence tam tersi yaa resmen her şey belirsizzzz sinir oldum

Dün basladı nöbetleri bu haftasonuda carsısı olur heralde canım hersey iyi güzelde sivas cokk sogukmus kıyamam celik yelek takıyomus agır geliyo diye mızmzlanıyo ama suan telefonu yanında msjlasabiliyoruz az az sizinkilerde nöbete telefon götürüyolarmıydı?

Eda seni anlıyorum.Benimkide geç açıklandı tüm topik biliyordu.Benimkinin yeri belli değildi.En geçte o geldi:1:
Ama canım iyi yönünden bak geç gelicek senin sınavların azalmış olacak.

Cerencim evet benimki götürüyordu full konuşuyorduk
Birlikte nöbet tutuyorduk:1:Nöbette genelde çelik yelek takıyorlar.Muşta öyle kar altında:1:

geç gelmesi daha güzel benim için sınavlarım bitiyor cerencim ona sinir olmadım şu belirsizlik öldürüyor beni evet ağırlıklı batı ama doğuda çıkıyor tabiki belli olmuyorrr...
Dogru beklemek yoruyo insanı biliyorum canım neden gec acıklanıcakmıs kii herkesin acıklandı coktan:44:

Ceren evet tatlim ya sivas suanda cok soguk Allah yardimcisi olsun nisanlinin vede butun askerlirimizin eda tatlim uzulme bak sinavlarina denk gelmio daha iyi olmus

Eda seni anlıyorum.Benimkide geç açıklandı tüm topik biliyordu.Benimkinin yeri belli değildi.En geçte o geldi:1:

Cerencim evet benimki götürüyordu full konuşuyorduk
Birlikte nöbet tutuyorduk:1:Nöbette genelde çelik yelek takıyorlar.Muşta öyle kar altında:1:
Gülsencim bide sey dicektim benimkini komutanı AMM olarakk görevlendirmis denetlemede basarılı olursa AMM olcak AMM'ler nöbette tutmuyolarmıs gece ayaktalar sabah uyuyolar temizlikte yapmıyolarms 10 kişilikmiş koğuşları zaten gece vardiyasına cıkıyolarmıs araçla nöbettekileri kontrol için cok rahatmıs yani insallah AMM olur yaa atış eğitimlerinde falan basarılı olursa

Dogru beklemek yoruyo insanı biliyorum canım neden gec acıklanıcakmıs kii herkesin acıklandı coktan:44:

Yaa canım haftaya flama yarışları mı ne varmış bölük bölük motivasyon düşmesin diyemiymiş neymiş belli değilmiş ama açıklamıycaklar dedi...Aynen herkesin açıklandı kısmet artık napalm

Aynen bizim açımızdan ha 3 gün önce ha geç önemli değiş işte sınavlarım bitmiş olcak ondan seviniyorum ama belli de değil dedi bakalım artıkkkk
Aynen gülşahcım ondan seviniyorum ama belli olaydı...

Son düzenleme:
Gülsencim bide sey dicektim benimkini komutanı AMM olarakk görevlendirmis denetlemede basarılı olursa AMM olcak AMM'ler nöbette tutmuyolarmıs gece ayaktalar sabah uyuyolar temizlikte yapmıyolarms 10 kişilikmiş koğuşları zaten gece vardiyasına cıkıyolarmıs araçla nöbettekileri kontrol için cok rahatmıs yani insallah AMM olur yaa atış eğitimlerinde falan basarılı olursa

Yaa canım haftaya flama yarışları mı ne varmış bölük bölük motivasyon düşmesin diyemiymiş neymiş belli değilmiş ama açıklamıycaklar dedi...Aynen herkesin açıklandı kısmet artık napalm

Aynen bizim açımızdan ha 3 gün önce ha geç önemli değiş işte sınavlarım bitmiş olcak ondan seviniyorum ama belli de değil dedi bakalım artıkkkk
Aynen gülşahcım ondan seviniyorum ama belli olaydı...

Canım AMM olayını bilmiyorum.Benimkide atıştaydı ama acemide iyi atış yapıyormuş birşey olmadı:1:Umarım iyi atış yapar rahat eder canım

Edacım rızanın da aynı oldu biliyorlar ama demiyorlar.İşte denetleme varya orada yarış falan yapıyorlar

Bnede izlemiyorum acın kuzey günayi izleyin bos yere acı cektirmeyin kendinize ben geçenlerde Emret komutanıma rastladım o diziye bile gözlerim doldu izleyemem kötü olurum:51:

Ben kuzey güney fanıydım artık onu bile izlemiyorum dizi izlemiyorum resmen :1:
Offfffff daha ders çalışmam lazım lanet olsun dünyaaa :14:

Vallahi bıktım artık
Haberleri izlemeye korkuyorum
Artık bir sonu gelsin allahım bu olayların
Allah rahmet eylesin allah ailesine ve yakınlarına sabır versin çoook zor....

Bende....Aynen gülşencim geberemediler kökleri kurumadı Allahın belaları....
mekanı cennet olsun inş..

Back
X