92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Hayırlı Kandillerr bayanlarrr:)) Nassınız? kaç gündür giremedim arkadaşım geldi bizde kaldı,bi arkadaşm hasta oldu refakatçi olarak gittik vs zaman bi çabuk geçti okudum güzelce kaynatmışınızz hee,bu arada şafağm da bi azalmış mutlu oldum Ohh:))

Selam mervecim iyiyim ben final dönemi koşturuyorum ders falan öyle

alışmaya calışıyorum bakalım hayırlısı sen nasılsın?
iyiyim bende tatlim
İyi akşamlar arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun :)
seninde kandilin mubarek olsun canim

gecmis olsun canim hayirli kandiller

Günlerdir beni alıp çok uzaklara götüren sarkı.. Burnumun direğini sızlatan şarkı..

Hasreti koydun gittin be sen bu eve niye?

O seni benden daha mi fazla sevdi söyle bari:85:
[video=youtube;tHnoewqUJp0]http://www.youtube.com/watch?v=tHnoewqUJp0[/video]

Son düzenleme:
selamm kızlar .. hepinizin kandili mübarek olsun nasılsınız..??
Hosgeldin canm seninde kandilin mubarek olsun idare ediyorum sen nasılsın
bende bayılırımmm mantı değince cihan askere gitmeden önce annesi ben cihan mantı yapmıştık o geldi aklıma pekte becerikli eline çok yakışıyodu:)
Oh ne güzel bizimki hayatta kıçını kaldırıpta yapmaz o mantıyıı

Hosgeldin canm seninde kandilin mubarek olsun idare ediyorum sen nasılsın

Oh ne güzel bizimki hayatta kıçını kaldırıpta yapmaz o mantıyıı

iyi canım bende iidare ediyorum..

valla yaptı bizde şaşırdıkta iyide oldu yani sadece kıyma koymakla kalmadı büktü falan güzelce.. ahh ahh:) gelsede yapsak .o zamandan beride yemedim

iyi canım bende iidare ediyorum..

valla yaptı bizde şaşırdıkta iyide oldu yani sadece kıyma koymakla kalmadı büktü falan güzelce.. ahh ahh:) gelsede yapsak .o zamandan beride yemedim
Yapmayı biliyomus demekki benmkinin önüne koy bu ne der öküüz anlamaz bile mantı yapcagını, hayatta surdan sunu al suraya götürr diyemezsin üşengeçç pısırık kıyametleri koparır asalakk

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…