92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

kargo süleymandaaaaaa :118::118::118::118::119::111::121::124:
dingil benim bu aşkım yaa öğlende aradığında dedim süleymanı ara diye aramamış lale çocuğu, bana soruyo gaziye ulaşta nasıl vereceğimi söylesin bana diyo. kırcam kafasını eşşek şey

Aşk olsun türkü yaaa banada afakanlar bastı evet 75 gün acemiliği...

kara haber..

İzmir' de 92/2 tertiplerinden bir asker hayatını kaybetmiş.dün gece başından vurmuş arkadaşı...ne kadar doğru bilinmez..nişanlısı fena yazmış çocuğun duvarına

bugün telefon almış yine türkü yaa
çok tırsıyorum ama bende dedim bi kaç gün kullanma diye amaaa yokkk dinler mi hiç
zaten karakolda 28 kişi vardı 60 tane telefon yakaladı diyor.ikişer ikişer var galiba bende anlamdım kiiiiiii :26:

selam canım nasılsın..

3er 5er taşıyolar heralde ilginç

selam canım nasılsın..

3er 5er taşıyolar heralde ilginç

iyiym canım sen nasılsın..
ayy evet yaaa daha öncede yakalttım ama arkadaşın telefonunu aldım dediğinde şaşırmıştım o napıcak demiştim onda başka var dediğinde şaşırmıştım bende burda böyle dedi :44:
bugünde hemen yeni telefon almış bi hafta sonra arama olsa yine 60 tane yakalr diyor nasıl iş anlamadım ama şimdi daha tedbirli genelde telefonu kapalı..
birde 1 hafta bulaşık cezası almış askerlik uzamasında istersen bir ay yıka dediğimde yaa şuna bak askerlik uzasa diyor beni sinir etmek için

iyiyim bende canım ama şu türkünün yazdığı askerin olayına üzüldüm ya..

demekki bunlara dışardan telefon taşıyan birisi varya yedeklemişler

ya evet bize göre 1 hafta buaşıkla yırtmış da onlara zor gelir tabi:) uzamasında nolursa olsun bize göre

ayy evet canım yaa bende çok üzüldüm Allah sabırlık versin valla çok zor
kesin birileri var canım ama normalın 2-3 katı para istiyordur kesin :26:
askerliğin uzamasını düşünemiyorum yaa şimdi onada söylemesi kolay geliyor ama herkes gidip o kalınca keşke tüm bulaşıkları yıkasaydım der
ama bi gelsin bulaşıkları ona yıkatcam bende gıcıklık değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…