92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

öyle canım allah çok sabır versin ya sevenlerine ..

kesin daha çok para istiyodur yani çnkü ona muhtaçlar ya nasıl ticarete dökmüşlerdir işiii:)

orda o kadar kişininkini yıkıycak gelsin burda da senin için yıkasın yani çokmu zor dimii:)

dipnot: ama çocuk sırf senle konuşmak için telefon kullanma riskine giriyo yakalanıyo yani o yüzden ceza yiyo :) bulaşık cezası için hafifletici sebepleri çok:)

Allah korusun yaa ben düşünemiyorum bile
kesin canım babasıda demişti zaten para yetiştermeiyoruz diye
ama gizemmmmm deme bak öyle kıyamam ben yaaa tamam tamam beraber yıkarız

Allah korusun yaa ben düşünemiyorum bile
kesin canım babasıda demişti zaten para yetiştermeiyoruz diye
ama gizemmmmm deme bak öyle kıyamam ben yaaa tamam tamam beraber yıkarız

evet düşünmek biile kötü okuyunca nasıl kötü oldum ya..

para zaten cnm sizinde çıkamıyo dışarıya kontöre telefona vs gidiyo yani..

hemende kıyamıyoruz bunlara ya ama öyle onlarda o riski bizim için göze alıyo.. cihan hep der sen olmasan yok kontör alıyım yok telefon diye uğraşmazdım diyye..

evet canım geneldede telefona gidiyor bakalım askerlik bitesiye kadar daha ka. kere bu heycanı yaşıycaz inşallah başka yaşamayız yaa her defasında çok kötü oluyorum.
zaten cidden başına bi iş gelse benim yüzümden oldu diye yiyip bitirrim kendimi :26:
kıyamadığımızı biliyorlar ona göre naz yapıyorlar yalnız var yaa çok fenalar bi gelsinler ödetcem ben tüm bunları
bizde telefonla bitişik yaşıyoruz ama geçenlerde aramış ne annesi ne de babası açmış telefonu duymamışlar sanırım beni arıyor hiç ikinciyi çaldırmadan açıyorum hemen bi hoşuna gidiyor ki anlatamam ben senin hakkını nasıl ödüycem diyip duruyor sonra

inşallah tekrar yaşamazsınız tatlım ya kalp dayanmıyo çnkü beklerken..

onlar kadar tabi bizde yapıyoruz fedakarlık bende ya asla 3 kez çalmıyo genelde ilkinde direk açıyorum:):) o annesi olayı bizdede oldu kaç kez arayıp aramış açmamışsınız merak etmeyin dediğimi biliyorum.. çok hoşlarına gidiyo çokk burda devamlı telefonun ucunda bekleyen onları en az onlar kadar düşünen birisinin olması.

sabır kamilecimm zaten bizde öyle anlaştık ben 15 ay onu idare edicem amaa gelince hesabını sorucam öyle diyo oda:):) bi gelymde ne istersen yap diyo

inşallah canım yaa beklerken ömürden ömür gidiyor :26: Allah ın izniyle sağ salim bi bitirsek askerliği iyi olacak
aynen canım yaa ee hoşlarına gitmez mi hiç onlar orda biz burda askerlik yapıyoruz
aynen ömerde aynı şeyi diyor bi geleyim neler yapıcam neler diyorda gelince unutmaz umarım yoksaaaa kırarım ben kafasını

ömrümüzden 15 ay az değil yani

ayy evet inşallah unutmazlar bu söylediklerini ya yakında 200lere iniyoruz yarında 9aya düşyoruzz allahımm dahada hızlı geçsin ya..

cihan yarın için izin almış çarşıda iptal oldu diye görüşemedik kamerada 1 kaç saat görüşücez.. haftasonu çnkü görüşemicez yne

unutturmayalım ayy evet bi gelse şu 200 ler en azından aylarda tek haneli rakamlara düşelim yaa artık

ne güzel canımmm yaaaa ee nerden girecek ki nete?
tatlımmm izne az kaldı nasılsa asma bakayım yüzünü

evett yarın itibariyle aylarda bari düşüyoruz dediğin gibi:):)

internet kafeye gider tatlım ordan görüşrüz..

ya inan şu izinle teselli oluyorum ya 33 gün kaldı işte o kadar gün saydıktan sonra nasıl da az geliyo ya :) 120 günün üstüne 33 nedir ki:)
o mantıkla gülerek geçryorum bu günleri:)

hımm dışarıya çıkıcak yani şimdi anladım canım
tabi tatlım yaa 33 dediğin nedir ki biz ne rakalmarı gördük (deyip kendimi kandırmaya devam edeyim)
ya zaten yüzünü assan sıkıntı yapsan günler hiç geçmez gibi geliyor bana bi yerde deliliğe vurdurcaz işte böyle böyle günleri yiyip bitircez :13:

evet evet dışarı çıkcak:)

dimi dimi ne rakamlar gördük:) (dahada görcez onu karıştırmayalım şiimdi:):) )

ya evet bi şeklde mehtap saymayla geri dönüp kaçgün olmuş vay be demekle şunla bunla geçircez böyle böyle bitecek yoksa daha zor işimiz .. mesela şuan evde olmak şafağı yavaşlattı okulla daha hızlıydı

canım ben çıkıyorum çok öpüyorum seni iyi geceler inşallah rüyamızda sevdiceğizlerimizi görürüzz:) byby

evde olunca yavaş geçiyor evet ama şimdi ben yeni geldim ya biraz değişiklik oldu iyi oldu bana tatil işi
gelecek şafakları düşünme şimdi bak ne kadar oldu diyelim biz böyle devam
iyi geceler tatlımm..inşallahhhhh

valla okyanus...

[video=youtube;ADSGNBeN0r8]http://www.youtube.com/watch?v=ADSGNBeN0r8[/video]​

Gunaydın kızlar cok kötü bi haberle uyandım bir asker daha kafasına sıkmıs Allahım Allahım sen koru yarabbim

kizlar kandiliniz mubarek olsun cok uzuldum bu askerlerin durumuna Allahim sen yardim et aklimizi fikrimizi koru.9 ayi gorduk allahimm cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…