Şafak 330 ! Hadi ben de geçiyim 200lere,zaman rica ediciiim çabuk geç..
son 2 gün 200 lere geçicez
düşüncesi bile çok güzel merveeeee heycan bastı bak
Kamileee ya bende istiyorumm daha 30 gün var puff
Zamanında ohh ne güzel geç gidiyo demiştim şimdi 1 ay gerideyim çok koyuyorKullanmasn izin falan aaa canıma tak etti:))
seninde 200 dediğin günler gelicek canım (sanki ben demişim gibi konuşıyorum yaaa)
ama çok sıkılırsada sıkma çocuğu gelsin görsünhem 30 gün gelirrr geçerrrrrrr
canım ben çıkıyorum şimdi öpüyorum çokiyi geceler
kızlaarr aşkıma bişiler göndericemyaa eşofman almıstım ınternetten geldııı mektup yazdımm fotograf gonderme bırının elıne gecerse kavga çıkar dedı zaten ızınden gıderkende parfumunu felan almıstım yıyecekte gonderemıom kıbrısa gıdene kadar bozuluo bi fular almıştım çarşıya çıkınca kameradan göstermiştim çok güzel olmuş takma demişti acaba onu göndersem saçmamı olur
Hepimz birbirimizden beteriz ama yine de moral verip destek olmaya çalışıyoruz ya işte bunu seviyorumcanım benım doğru diyosun 330 gunun yanında 30 gunun lafı mı olur sadakam olsun amaaan:) iyi uykular kuzucum görüşürz
Canım şimdi sen onu gönderirsen malum orda yer değiştirme olayı çok oluyo çalınıp edebilir sende kalsa bence daha iyi olur hem kameradn görüşnce takarsın madem ki beğenmiş:)
İyiyim gülşahcm sizin şafağa bakıp imrenmekle meşgulumSen nasılsn yarnda sonra artık 200lerdesnz ohh:)
defolup gitsinler bıktıkkkkkk:):)
gülşah gülşen nabersiniz bakıyımm:):) gülşen iş seni bizden aldııı..
kızlaarr aşkıma bişiler göndericemyaa eşofman almıstım ınternetten geldııı mektup yazdımm fotograf gonderme bırının elıne gecerse kavga çıkar dedı zaten ızınden gıderkende parfumunu felan almıstım yıyecekte gonderemıom kıbrısa gıdene kadar bozuluo bi fular almıştım çarşıya çıkınca kameradan göstermiştim çok güzel olmuş takma demişti acaba onu göndersem saçmamı olur
Aldım vallahide aldım günaydın canmm nasılsınnBuraya bi 'günaydın' bırakıyorum. gören alsın
Aldım vallahide aldım günaydın canmm nasılsınn
İyiyim guzum bende sizindemi denetleme var ayın kacında olucakmssağolasın balım, çok iyiyim. şu denetlmler bitsin dha da iyi olcm :) sen nasılsın bakalım.
hosgeldin bebeğiim mektuba resimlerinizide koyy sevinirYarime Pazartesi mektup ve resim gönderiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?