92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

son 2 gün 200 lere geçicez
düşüncesi bile çok güzel merveeeee heycan bastı bak

Kamileee ya bende istiyorumm daha 30 gün var puff
Zamanında ohh ne güzel geç gidiyo demiştim şimdi 1 ay gerideyim çok koyuyor Kullanmasn izin falan aaa canıma tak etti:))

Kamileee ya bende istiyorumm daha 30 gün var puff
Zamanında ohh ne güzel geç gidiyo demiştim şimdi 1 ay gerideyim çok koyuyor Kullanmasn izin falan aaa canıma tak etti:))

seninde 200 dediğin günler gelicek canım (sanki ben demişim gibi konuşıyorum yaaa )
ama çok sıkılırsada sıkma çocuğu gelsin görsün hem 30 gün gelirrr geçerrrrrrr
canım ben çıkıyorum şimdi öpüyorum çok iyi geceler

kızlaarr aşkıma bişiler göndericemyaa eşofman almıstım ınternetten geldııı mektup yazdımm fotograf gonderme bırının elıne gecerse kavga çıkar dedı zaten ızınden gıderkende parfumunu felan almıstım yıyecekte gonderemıom kıbrısa gıdene kadar bozuluo bi fular almıştım çarşıya çıkınca kameradan göstermiştim çok güzel olmuş takma demişti acaba onu göndersem saçmamı olur

Hepimz birbirimizden beteriz ama yine de moral verip destek olmaya çalışıyoruz ya işte bunu seviyorum canım benım doğru diyosun 330 gunun yanında 30 gunun lafı mı olur sadakam olsun amaaan:) iyi uykular kuzucum görüşürz

Canım şimdi sen onu gönderirsen malum orda yer değiştirme olayı çok oluyo çalınıp edebilir sende kalsa bence daha iyi olur hem kameradn görüşnce takarsın madem ki beğenmiş:)

haklısın tatlım nasılsın

İyiyim gülşahcm sizin şafağa bakıp imrenmekle meşgulum Sen nasılsn yarnda sonra artık 200lerdesnz ohh:)

defolup gitsinler bıktıkkkkkk:):)

gülşah gülşen nabersiniz bakıyımm:):) gülşen iş seni bizden aldııı..

canım valla yogunum 5 gün calşytm 1 günde yarım gün calışıyorym.sabah,ögle ve akşam yazıyorum elimden bu kadarı geliyor.Daha cok takılmak isterim ama koşul izin vermiyor.

gunaydn canmm sacma olmaz güzelce bi parfümlersin fularıı senin kokun kokar hos olur yanii
bende göndericem sevgililer gününe aklmda bi dolu sey war yazıyımda fikir ver bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…