92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

bilmiyorumki canimda ole git gel daha zor olmuomu her seferinde geri gondermek
Zor olmazmı yaa gülsah burdaki herkesten daha cok acı cekiyorum daha yeni alıstım yokluguna düsün yine gelicek yine darmaduman olucam gönderirken hep aynı acıları yasıyorum 3 4 gün hep aglamakla geciyor zor yaa gelme desem kızacak büyütcek olayı susuyorum bende

canım göndermesi zorda olsa bence sana zaman geçirtiyo gelip gitmesi ya çnkü bi seferlik bişey değil heray böyle gelebilir.. sende onu düşün ve ayrılırken yıpratma kendini..bence

Son düzenleme:

Buraya bi 'günaydın' bırakıyorum. gören alsın

Ben yeni uyandığım için o günaydını daha yeni alabiliyorum Baharcım,Kızlar hepinize de günaydınlar olsun
Ceren kız madem botlar su geçiriyormuş,termal çoraplar satılıyo onlardan al sıcak tutuyo terletmiyo su falan filan geçirmiyo netten de bi bak istersen ben bikaç yerde gördüm satılıyo bilindik bi şey kolayca bulabilirsin.

Sevdiceğimn telefonyla uyandım bugn dün telefonu kapalıydı meğerse karakolunu değiştirmişler yine,şoför olunca ordan oraya sürüklüyorlar bi rahat vermiyolar çocuğa.Ortamımızı dağıttılar pek iyi değilim dedi zaten 2 dk anca konuşabldik,izin kullanabilirm yakın zamanda dedi galiba benim de mehtap yakııınn :)Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim,neyse gelsin de bi moral depolasın .

dimiii canım sende kutu hazrlyodun galiba naptın gönderdin mi :\

gonderdim bugun canim bes sayfa mektup yazdim bide esofmani koydum baska koyabilecegim bisi yoktu malesef parfumu kremleri defteri giderken almistim fotograf istemedi bende bitek bunlari gonderdim insallah begenir

Kalbim ağzımda telefon bekliyorum belli oldu mu olmadı mı bilmiyorum...Ooofff offf...Sabah sınava girdim sonra bir ton alışveriş yaptım sıkıntıdan ama yok zaman geçmiyor!!!

iyiyim ccanim tesekkur ederim benimkinin gece 3te belli olmustu sabah arayip solemisti

Benimkide gece açıklanıcak demişti normalde yarın sabah öğrenicem bende ama nolur nolmazz dşiye gözüm telefonda canım
Bu arada hediye göndericekmişsin fular falan demişsin bence beğendiyse fularına kendi parfümünden sık onuda gönder koklar koklar durur nişanlınnn

gonderdim bugun canim mektuba sıktım parfumumu fulari gondermedim dalga felan gecerlerse die bitek esofmanla mektup gonderdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…