Yazık 1 saat uyuma fırsatı bulms yattı simdi kıyamam şu günler gecip gitsin gülerek bakalım gecmise :44:Anlıyorum canımm ama sonra rahat edeckse işte :/ aynen zaten şu askerlik işini anlamıyorum mantık yok hiç bişey yok yok yok! Sıkma sende canını geçicek bu günler dönüp bakıp ohh be diycez inşallah !
Yazık 1 saat uyuma fırsatı bulms yattı simdi kıyamam şu günler gecip gitsin gülerek bakalım gecmise :44:
Aynen harf notunda benim de öyle,e olsun o kadar gecem gündüzme karışmıştı şu sınavlar yüzünden bide sevdiceğme söz verdiğim için aşırı bi çalışma yapmıştım şükür karşılığını aldım,seni de tebrik ediyorum Gizemcm:)) Ama ben enese kaldım 2 dersten dedim senle kavga etmştk işte o günden sonraki dersten kaldım dedim bozuldu tabi neyse araynca söylerm azcık çeksin cezasını yapmasn bida öyle
Dövüyolar mııOlsun ya bu mutluluk bu sevinçle canları yanmaz onların dur bende bi soraym cancağzma araynca diym sizi dövceklermiş diye
yarın sınavım var ve tam tamına 300 tane çalışma sorum varrr 2 saattir beynim sulandıııııııı
hadi ya olsun canımmm.Aynen ya geçsinde br söz yapalım yahuuu sizde evlenin
bende sseni tebrik ediyorum mervecimmm evet sen baya bi kafa patlatmışsın sonucu güzel olunca insan mutlu oluyooo:):)
ooouu düğün planları:) naber edacım..
gelsinlerde dökülün teker tekerde sıra bizede gelsinnn:):) aynı şehrde olsak gelrdik birbirlerimizin düğününe boş bırakmazdık pistiii:):)
hahh aynen gizmcimm.İyiyim sen nasılsın? Bir yemek yiyip geliyorumm hemennn kızlarrr
Yazık 1 saat uyuma fırsatı bulms yattı simdi kıyamam şu günler gecip gitsin gülerek bakalım gecmise :44:
iyyiim tatlım bende:):) afiyet olsun hadi yede kop gel
Yidim gizemcimmmm ee ne var ne yok bakalım
nolsun canım ya öğlene kadar uyudum sonrada dedin ya sıra sende ıslak kek yaptımmm
işte benm askerin biraz sıkıntıları varda çok büyük değilyani onun olduğu yerdeki banyo iptal olcak ona üzülüyor biraz.:)
sende ne var ne yokk
vayyy gizem ilk denemen miydi ?? Nasıl oldu
aa banyo iptal mi banyo yapamıcak mı yani rahat yapamıcak anladım
Bende nolsun bende geç kalktım kahvaltı falan sonra ders çalıştım biraz bunaldım bi bakınıyım dedim yarın sınavım var da
bu tarifi ilk kez yapmıştım güzel oldu kardeşimde şimdi yemiş beğendi :):)
evet rahat rahat yapamayacak banyosunu.. alışmıştı çnkü o kötü olduu:) ayy acemide ne zorlanmıştı allahtan biizm 30 gündü.. sizinki çok uzadı ya 75 ya 30 günde bile ben usta yeri için öldüö öldüm dirildimm belrsizlk mahvediyo.. seninde yarın son bulcak inşallah
çalışabildinmi sınava akşam yine geçersin üstünden:)
Güzel olduysa no problemo şekerimmmaynen canım 75 gün bunalttı bizi artık..yapcak bir şey yok.Yarın son buluyo.Allaha şükür bakalım heycandan ölüyorum bende....
ÇAlıştım çalıştımda 300 soru zorladı biraz bakıyorum ara ara
aynen cnmm yarın bitiyoo beklediğine değsin deee.. dün akşamda dua etmişsindir bol bol..
300 soru evet az değil:)
İnş değer beklediğime.
Aynen canım dün çok dua ettim gece...Bakalım inş Allah kabul etmiştir dualarımı
inş. canım..
allah sabredenlerin yanındadır diye bişey paylaşmış bi arkadaş..
sabretmeye devam :)
Aynen canım
Sabreden derviş muradına erermiş misaliiii
Sizde 200lere iniyorsunuz bir kaç güne ohh
ouff evet ya 200ler.. 460dı :) hem geriye bakıp sevnyorum hemde ileri bakınca üzülüyorum ya:
üzülme canım benimmm biticekk sizinkine az kaldı hem kasıma ne varki ? Ben napıyım 2014 höh be!
evt ya 2013 de gelicek neyseki... sizin şu acıdan kötü.. 2012 de gitti 2013 ü btiriyosunuz ama 2014 de geliyo 3 yıl gibi ya
hahh aynen benimkide öyle diyor ama aslında 2012 sonu gitti 2014 başı gelicek yıllar giriyomuş gibi araya ama değilll allahtan öyle algılanıyo sadece[/QUOTE
evet 1er ayda olsa 2012 2014 öyle algılanıyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?