yok kız ne atışmasıben yanlış anlaşıldığıma üzüldüm kötü bir niyetim yoktu yani onu belirttim
korunacak birşey de yoktu hani neyse kapatalım bu meseleyi bence çünkü sen beni yine yanlış anladın ceren için nişanlısıyla bozuşmuş galiba demek istedim
aynen canım anneme soruyomuş ama annem söylemiyo şuan askerden gelmesine yakın söyliycek inş .
Annem çok anlayışlı o beni idare ediyor allahtan herkes biliyor ailemde hatta sülalemde babam ve dedem hariç :[/QUOTE
yani evde idare eden birisinin olması çok önemlii :
kuzum sende herkese söyleyebilmişsin babana da söyleseydin ya
Canımm babam biraz serrtir erkek arkadaş konusunda da söyleyemedim hele 4 sene olduğunu söylesem keser beni 1-2 diycem o yüzdennn
Senin baban biliyo mu?
hahah kapatalım canım ama ben seni yanlış anlamadım haklısın 92/4 topiği zenginleşsin ama ne yalan söyliyim kendimi 92/3 gibi hissediyorum nbizim kızlarla
Evet canım bozuşmuşlar çözerler umarım.
Eee seninki ne zaman geliyo bakalım nasılsın hazırlıklar nasıl gidiyo bir sorun çıktımı geçenki gibi ? Takı konusunu naptınız ( çok soru sordum ama konuşamıyoruz çoktandır )
Canımm babam biraz serrtir erkek arkadaş konusunda da söyleyemedim hele 4 sene olduğunu söylesem keser beni 1-2 diycem o yüzdennn
Senin baban biliyo mu?
bencede sen azlatarak zsöyle bunca sene nasıl sakladın hemde herkes bilirken ben neden bilmiyordum demesin
​cnm ben çok küçükken kaybettm babamı..
edacım biz hepberaber zaten 92-3 buçuk topiğiyiz :):)
ouww nişan varmışş​tebrkler ipekcim
Evet canım valla çok iyi oldu böyle hepimiz çok alıştık birbirimze :) Teskereyi alınca gir yine haberdar et bizi haaCerenle biz burda oluruz gülşen falanda girer.Diğerleride girer umarım
KAMİLEEE SES VER TOPİĞİ BAŞTAN SONA MI OKUYOSUN KUZUMMMM
hahah kapatalım canım ama ben seni yanlış anlamadım haklısın 92/4 topiği zenginleşsin ama ne yalan söyliyim kendimi 92/3 gibi hissediyorum nbizim kızlarla
Evet canım bozuşmuşlar çözerler umarım.
Eee seninki ne zaman geliyo bakalım nasılsın hazırlıklar nasıl gidiyo bir sorun çıktımı geçenki gibi ? Takı konusunu naptınız ( çok soru sordum ama konuşamıyoruz çoktandır )
doğrudur canım olsun iki tarafta da takılırız
inş. çözerler canım
benim ki cuma günü burda inşallahşimdilik bir hazırlık yok pasta ve stüdyo konusunu ayarladım sadece askerim gelince son rutuşları atıcaz
takı konusu duruyor askerim ne gerekirse alınıcak sen anneme bakma alıcaz diyor bilmiyorum bakalım ne olacak
bu arada biz hazırlık yaparken babam neden acele ediyorsunuz demiş anneme askerden sonra daha iyi olurdu demiş haklı ama istiyoruz
vermezse tüm hayallerim su da
edacım biz hepberaber zaten 92-3 buçuk topiğiyiz :):)
ouww nişan varmışş​tebrkler ipekcim
Anladım canım haklısın birde diyosun bizimkiler görücü gelince verebilirler diye okumuyosanda yap nişanı gitsin aklı kalmasın seninkinş
kalan konularda çözülürrrrr
sağol canım var inşallah babam verirse
yok vermezler ama üstüne basa basa düşün derler
kız meslek mezunuyum cnm univ. olmadı kazanamadım okul servisinde hostes olarak çalışıyorum
askerimin aklı kalacak evt cok istiyor nişanı bende istiyorum olmalı bu nişaninş. olur
ya işte belli olsun ne olduğu diye istiyoruzinş canım.gerçi tam bilmiyorum olayları ama askerden gelncede olabilir derken babanda haklı siz neden hemen istiyosunuz:44::44:
canım o kadar hazırlık yapıyosunuz verir sizinkiler heralde yanii....Sıkma canını
ya işte belli olsun ne olduğu diye istiyoruz
inş. cnm sağol
Kızlar üzülürek çıkmaz zorundayım şu lanet finaller bitemedi bi son 4 sınavım :26:
Yarınkide baya kazık...Çalışıyım çalışamadım pek öpüyorum sizi görüşürzzzz
gizem ipek kendnize iyi, bakın
anladım canım bak zaten baban olmaz demiyomuş erken diyomuş ama ona rağmen şuan hazırlıkları yaptığını görüyo vermeye niyeti olmasa yaptırmazdı yani bence olumsuz bşey olmayacak
Kızlar üzülürek çıkmaz zorundayım şu lanet finaller bitemedi bi son 4 sınavım :26:
Yarınkide baya kazık...Çalışıyım çalışamadım pek öpüyorum sizi görüşürzzzz
gizem ipek kendnize iyi, bakın
dur bakiiiim bal mı damlıyo ağzından seniiiiiiiinnn
hahah sağol canım görülen bu ya sen merak etme bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?