Hahaha aynen canım ya yoldaki sevgilileri yemek yiyen sevgilileri hatta ve hatta kavga eden sevgililerigördükçeeee isyaaaannn diyorum
Şaka şaka buda biizm için büyük bir sınav kaderimiz diyorum döndüklerinnde teskereyi aLdıklarında zafer bizim olucakkkkk gelsin söz nişan tey tey
Az kaldı sabret mehtabaaaa
tabiii ki milletin mutluluğunda gözüm yoktaaa can bu çekiyo
hele o kavga edenlere gidip yaw yapmayın bak kıymetini bilin diyesim geliyorda iştee
kesinlkle büyük sınavv ve biz AAyla geçcezzz
​güzel günler bizi bekliyor heheyyyy
siz gelmiyorsunuz ben geleyim dedimnabersiniz kızlar nasıl gidiyor
tabiii ki milletin mutluluğunda gözüm yoktaaa can bu çekiyo
hele o kavga edenlere gidip yaw yapmayın bak kıymetini bilin diyesim geliyorda iştee
kesinlkle büyük sınavv ve biz AAyla geçcezzz
​güzel günler bizi bekliyor heheyyyy
heralde benimde gözüm yok canım da iştee insan kötü oLuyor
Ama ilişkimiz için bir sınav bu inş hePimiz alnımızın akıyla çıkcazz
selam cnmsiz gelmiyorsunuz ben geleyim dedimnabersiniz kızlar nasıl gidiyor
heralde benimde gözüm yok canım da iştee insan kötü oLuyor
Ama ilişkimiz için bir sınav bu inş hePimiz alnımızın akıyla çıkcazz
kötü olmamak elde değil bide hep dip dibeydik ya çok hissediyo insan eksikliğini
:2:
biz bu zorluğuda aşalım diğer leri devede tüyy kalıcak aşarız hepsini allahın izniyle tabi..
kötü olmamak elde değil bide hep dip dibeydik ya çok hissediyo insan eksikliğini
:2:
biz bu zorluğuda aşalım diğer leri devede tüyy kalıcak aşarız hepsini allahın izniyle tabi..
İnşallah canım benim ya
Burda söz nişan şafakları sayarız bakarsınnnn
İnşallah canım benim ya
Burda söz nişan şafakları sayarız bakarsınnnn
valla neden olmasın
senin sözü falan rahat sayarız da bn düşünsene alta yazarmışım düğünümüze 2 sene kaldı diyee :dyuh derler
valla neden olmasın
senin sözü falan rahat sayarız da bn düşünsene alta yazarmışım düğünümüze 2 sene kaldı diyee :dyuh derler
Canım öyle deme bu hayatta hiç bir şey belli olmaz bakarsın ünivin son senesi söz yaparısnız sizde.
Benimkide bitiyo diye yapabilicez yani yoksa bende yapamazdım
Ha şöyle ipekcim gel şöyle burası daha güzell
İyiyim sen nasılsınnnn
Canım öyle deme bu hayatta hiç bir şey belli olmaz bakarsın ünivin son senesi söz yaparısnız sizde.
Benimkide bitiyo diye yapabilicez yani yoksa bende yapamazdım
haklısın canım belli ollmuyo bu işler..
evet bitiyo canım seninki yapmanız normal ve zamanında olucak..
selam cnm
tanışmıyoruz seninle ama galiba artık burlarda olcağna göre tanışalımm..
ben gizem sevglmm ankarada yapıyo askerliğnii.. bende antalyadaym 20 yaşndaym
haklısın canım belli ollmuyo bu işler..
evet bitiyo canım seninki yapmanız normal ve zamanında olucak..
Aynen canım bakarsın sizde yaparsınız.Ben artık sıkıldım babamdan saklanmaktan kaçmaktan 4 senedir yalan söylemekten ki o zaman küçüktüm şimdi 20 yaşındayım oda tahmin ediyor da işte söyleyemiyor kendine bence...
he ya bizim topik ıssız adabende buraya geldim ne edim yalnız kalakaldım
ben de ipel cnm askerim izmir gaziemir de sonra Hakkari çukurca
ist. dayım bende memnun oldum
Aynen canım bakarsın sizde yaparsınız.Ben artık sıkıldım babamdan saklanmaktan kaçmaktan 4 senedir yalan söylemekten ki o zaman küçüktüm şimdi 20 yaşındayım oda tahmin ediyor da işte söyleyemiyor kendine bence...
haklızın canım yani saklayarak yürütmek kolay değil yaşamadım ama tahmn edebiliyorum çnkü bide bi kaç gün değil ki 4 sene..
bence kesin tahmin ediyodur soruyodur hatta annene belki de
memnun oldum cnm
nerde hareket varsa orda olmak lazım
aynı ya nasıl olsun
merve yanlış anlamış beni ya sende ha şöyle deyince bak dedim kendi kendime neden yanlış anlaşıldım ya
gecenlerde 91 4 e gırdım yanlış hatırlamıosam o topikti kızlar yok bomboş kimse yazmıyor arada benim gibi kalanlar kızıyorlar fln
herkes özgür canım kimse kimseye engel olamaz sadece topiğimiz zenginleşsin dedim demez olaydım
neyse sen nasılsın cnm nasıl gidiyor bnm de çarşı vardı bugün
ceren de bozuşmuş galiba ona üzüldüm ya
haklızın canım yani saklayarak yürütmek kolay değil yaşamadım ama tahmn edebiliyorum çnkü bide bi kaç gün değil ki 4 sene..
bence kesin tahmin ediyodur soruyodur hatta annene belki de
aynen canım anneme soruyomuş ama annem söylemiyo şuan askerden gelmesine yakın söyliycek inş .
Annem çok anlayışlı o beni idare ediyor allahtan herkes biliyor ailemde hatta sülalemde babam ve dedem hariç :
aynen canım anneme soruyomuş ama annem söylemiyo şuan askerden gelmesine yakın söyliycek inş .
Annem çok anlayışlı o beni idare ediyor allahtan herkes biliyor ailemde hatta sülalemde babam ve dedem hariç :[/QUOTE
yani evde idare eden birisinin olması çok önemlii :
kuzum sende herkese söyleyebilmişsin babana da söyleseydin ya
Canım yok merve çok iyi bir kız okudum sizin konuşmanızı saçmalama yanlış anlamamıştır sen bana öyle diyince korumak amaçlı söylemiştir atışmayın sakın send eburaya gel ipekçim hem burda biizm bir üst devremiz var onlar bizi rahatlatıyorlar 92/4 te çok az kişi var yok cerende bozulmamıştır sanmıyorum canım sorun yok bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?