92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Ha şöyle ipekcim gel şöyle burası daha güzell
İyiyim sen nasılsınnnn

aynı ya nasıl olsun

merve yanlış anlamış beni ya sende ha şöyle deyince bak dedim kendi kendime neden yanlış anlaşıldım ya

gecenlerde 91 4 e gırdım yanlış hatırlamıosam o topikti kızlar yok bomboş kimse yazmıyor arada benim gibi kalanlar kızıyorlar fln

herkes özgür canım kimse kimseye engel olamaz sadece topiğimiz zenginleşsin dedim demez olaydım

neyse sen nasılsın cnm nasıl gidiyor bnm de çarşı vardı bugün

ceren de bozuşmuş galiba ona üzüldüm ya

selam cnm

tanışmıyoruz seninle ama galiba artık burlarda olcağna göre tanışalımm..

ben gizem sevglmm ankarada yapıyo askerliğnii.. bende antalyadaym 20 yaşndaym

he ya bizim topik ıssız ada bende buraya geldim ne edim yalnız kalakaldım

ben de ipel cnm askerim izmir gaziemir de sonra Hakkari çukurca

ist. dayım bende memnun oldum

Canım yok merve çok iyi bir kız okudum sizin konuşmanızı saçmalama yanlış anlamamıştır sen bana öyle diyince korumak amaçlı söylemiştir atışmayın sakın send eburaya gel ipekçim hem burda biizm bir üst devremiz var onlar bizi rahatlatıyorlar 92/4 te çok az kişi var yok cerende bozulmamıştır sanmıyorum canım sorun yok bence :)

yok kız ne atışması ben yanlış anlaşıldığıma üzüldüm kötü bir niyetim yoktu yani onu belirttim
korunacak birşey de yoktu hani neyse kapatalım bu meseleyi bence çünkü sen beni yine yanlış anladın ceren için nişanlısıyla bozuşmuş galiba demek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…