Noluyo böyle ben anlayamıyorum askere gitti iyice üstüme yüklenmeye basladı arkasından iş çeviriyomuşum gibi davranıyo dışarı çıksam kıyameti koparıyo bana 2bucuk saat alsveriste durdum diye, bugünde numaramı vermediğim ara sıra görüstüğüm bi kız arkadasm geldi evime buyur ettim mecburen sınır koyuyorum araya numaramı vermiyorum o istemiyo diye öyle ayda bi ugruyo kız yanıma cenke de devamlı diyorum gülden geldi falan diye haber veriyorum bugün carsı iznindeydi gülden bize geldiğinde msj attım 2 de cevap yokk 3 tane üst üste msj attım yine cvp yok aradım ard arda mesgule attı devamlı birliğine teslim olunca msj atmak aklına gelmis ceren gülden kim yazms olamaz ya böyle bi gerizekalılık yok yaa defalarca kez anlatt hic duymams gibi herseferinde tepki veriyo bana beynini patlatıcam öküzün.Canım ciddimisin hayrola ne oldu :26:
Askerlik psikolojisine mi girdi acepp valla ben baştan konuştum giriceksen olmaz yürümez dedim Allaha şükür eskisinden daha iyi
size noldu ?
Noluyo böyle ben anlayamıyorum askere gitti iyice üstüme yüklenmeye basladı arkasından iş çeviriyomuşum gibi davranıyo dışarı çıksam kıyameti koparıyo bana 2bucuk saat alsveriste durdum diye, bugünde numaramı vermediğim ara sıra görüstüğüm bi kız arkadasm geldi evime buyur ettim mecburen sınır koyuyorum araya numaramı vermiyorum o istemiyo diye öyle ayda bi ugruyo kız yanıma cenke de devamlı diyorum gülden geldi falan diye haber veriyorum bugün carsı iznindeydi gülden bize geldiğinde msj attım 2 de cevap yokk 3 tane üst üste msj attım yine cvp yok aradım ard arda mesgule attı devamlı birliğine teslim olunca msj atmak aklına gelmis ceren gülden kim yazms olamaz ya böyle bi gerizekalılık yok yaa defalarca kez anlatt hic duymams gibi herseferinde tepki veriyo bana beynini patlatıcam öküzün.
Ya neyim ben esir miyim mahkum muyum mahkumun bile haftada kac kezz ziyaretci günü var daraldım canmdan bezdim artık yaa kimseyle görüstürmemeye calsyo beni yeter yaa bi hayvana bile bu kadar baskı yapılmıyo, bende o msjının ardından sey dedim simdimi msj atmak aklına geliyo carsıdayken umursamıyodun noldu birliğe teslim olunca bana döndün nerdeydin 4 saattir yazdm, cehennemin dibindeydim gülden kim benden izin aldın mı bu ne yaa herkes senin evine giriyo yazms, kendine gel cık artık su ergenlikten kimim ben be dedim istediğinde cevap vericen istemediğinde tınlamıycan kimim ben... sen böyle konuş daha alırsın benden cvp yazms sende alırsınn daha cvp hadi güzelim yazdım Allahn belası hayvannn
Anam bu gülden dediğim kızda benim lise 3 te en yakın arkadasımdı bütün ailesiyle iç içe oldugum kız sonra kızla küstük bi ara o ara cenk girdi hayatıma kızla yeni barstıkk eskisi kadar olamadık samimi cenk sayesinde istemedi bende sınırımı koydum kız evime gelince buyur ediyorum ama cokda iyi kızdır içine dışını bilirim, cenk burdaykende söylerdim devamlı o geldi bu arkadasm geldi oturmaya diye tepki vermezdi böyle ne oluyo ya noluyo anlamıyorum cıldırıcam yemin ederim, öyle bi özgüven öyle bi kendini begenmislik varki eda öldürsen sucluyum hatalıyım demez, demez abi.. Arayıp sormıycam umrumda degil acıkcası cok kırıldım dünde bi ton tavır yaptı bugünde ama yeter cocuk büyütmüyorum ben burda sabrım varCanım sakin ol bende anlam veremedim açıkçası sen gitsen tanımadığın kızın evine tamam tepki gösteriri kıskanabilir.Ama kız senin evine geliyor sana ne yapabilir ki ? Neden böyle davranıyo sana sende burda güllü gülistanlık yaşamıyosun biz onları beklerken hayattan bağlarımızı koparamayız bizimde yaşamaya ihtiyacımız var abartmadan erkeklerle gezip tozcak halimiz yok ama kıza neden bu kadar tepki gösterdi.Sıkma sen canını cerenim ya anlar elbet hatasını bence ayıp etmiş sende sakin ol ama bu kadar abartması doğal değil bebeğim ya :26:
Anam bu gülden dediğim kızda benim lise 3 te en yakın arkadasımdı bütün ailesiyle iç içe oldugum kız sonra kızla küstük bi ara o ara cenk girdi hayatıma kızla yeni barstıkk eskisi kadar olamadık samimi cenk sayesinde istemedi bende sınırımı koydum kız evime gelince buyur ediyorum ama cokda iyi kızdır içine dışını bilirim, cenk burdaykende söylerdim devamlı o geldi bu arkadasm geldi oturmaya diye tepki vermezdi böyle ne oluyo ya noluyo anlamıyorum cıldırıcam yemin ederim, öyle bi özgüven öyle bi kendini begenmislik varki eda öldürsen sucluyum hatalıyım demez, demez abi.. Arayıp sormıycam umrumda degil acıkcası cok kırıldım dünde bi ton tavır yaptı bugünde ama yeter cocuk büyütmüyorum ben burda sabrım var
Noluyo böyle ben anlayamıyorum askere gitti iyice üstüme yüklenmeye basladı arkasından iş çeviriyomuşum gibi davranıyo dışarı çıksam kıyameti koparıyo bana 2bucuk saat alsveriste durdum diye, bugünde numaramı vermediğim ara sıra görüstüğüm bi kız arkadasm geldi evime buyur ettim mecburen sınır koyuyorum araya numaramı vermiyorum o istemiyo diye öyle ayda bi ugruyo kız yanıma cenke de devamlı diyorum gülden geldi falan diye haber veriyorum bugün carsı iznindeydi gülden bize geldiğinde msj attım 2 de cevap yokk 3 tane üst üste msj attım yine cvp yok aradım ard arda mesgule attı devamlı birliğine teslim olunca msj atmak aklına gelmis ceren gülden kim yazms olamaz ya böyle bi gerizekalılık yok yaa defalarca kez anlatt hic duymams gibi herseferinde tepki veriyo bana beynini patlatıcam öküzün.
Ya neyim ben esir miyim mahkum muyum mahkumun bile haftada kac kezz ziyaretci günü var daraldım canmdan bezdim artık yaa kimseyle görüstürmemeye calsyo beni yeter yaa bi hayvana bile bu kadar baskı yapılmıyo, bende o msjının ardından sey dedim simdimi msj atmak aklına geliyo carsıdayken umursamıyodun noldu birliğe teslim olunca bana döndün nerdeydin 4 saattir yazdm, cehennemin dibindeydim gülden kim benden izin aldın mı bu ne yaa herkes senin evine giriyo yazms, kendine gel cık artık su ergenlikten kimim ben be dedim istediğinde cevap vericen istemediğinde tınlamıycan kimim ben... sen böyle konuş daha alırsın benden cvp yazms sende alırsınn daha cvp hadi güzelim yazdım Allahn belası hayvannn
Heyoooo selam millet
2 saatte olsa sevdicğeimin yüzünü gördm kameradan son 7 gün artık!!!!!!!!
yok bebeğim arkadaslaryla pes oynamaya gitti benmki konsmadık msn den zaten benm evde kamera yokk.. aramız baya bi bozuldu eda artık tanıyamıyorum cenkii onun ugruna savasmak bile istemiyorum
selam kızlar nasılsınızz... edacım bende görştüm bgünn ya ama kapatırken kötü oldum baya
Giiizemmmm iyiyim bebeğim sen nasılsın ?
Aynen ya biz az konuştuk ama oLsun gelmesine 7 gün kaldı ya çok koymadı kapatmak ama seni çok iyi anlıyorum birden kapatıyosunm falan zor.Ama uzun zamandan beri ilk defa gördün iyi olmuştur s
iznn için
Ya oldu olası arkadaslarıma karısır zaten istemiyo diye ortamımı bitirdim devamlı görüstüğüm 1 2 arkadasım var oda biliyo evdeyim 7/24 lan Allahından kork be yukardakinden kork bulabilirmisin benm gibi gerizekalıyı senn öpte basına koy artıkk, benm bi hatam yok ama ona göre ben suclyum eda 1 ay unutmaz artık bu dik başlılığımı her fırsatta yüzüme vururhaklısın canım benim altı üstü kız arkadaşın ana ne zararı olabilir ki? Haftaya geldiğinde evciye konuş gitmez böyle de kendini üzme en ufak bir tartışmada bile insan deliriyor böyle yapmasın bebeğim ya sende sıkma kendiniş bir hatan yok senin içinii rahat tut
Eskidende yapıyodu canm ama bu kladar tepki verdiğini görmedim bi ton saymıs msjda ya sanki naptıysam her zamanki gibi kızı eve buyur ettim cok degisti burda degil yaa dayanamıyorumCanım ben de konuya giriyorum ama askere giden erkeklerde bu tarz bir yaklaşım malesef oluşuyor, çünkü bence orada birbirlerini daha iyi tanıyorlar
Fakat olayda senin hatan olduğunu düşünmüyorum tam tersi sürekli haber vermişsin, sana bu şekilde davranmasına izin verme kendini çek birazcık hatasını anlasın
Eminim o da yaptıgının yanlıs oldugunu anlayacaktır, nacizane tavsşyem tabi
iyiyyim bende bebeğim ya.. eveeettt sana zor olamıştır 1 hafta sonra kollarında olucakkk ohhh ya süperrrrrrrrrr
bi dahaki çarşıda bende son 14 gn vs diye üzülmem artık
ya çarşamba günü görüştük biz ama bana hediye almak için çıkmış dışarı yani 1 saatcik gördüm.. yoksa çarşıları cezalıydı ya 3 hafta görmeyecektim:)
Ya oldu olası arkadaslarıma karısır zaten istemiyo diye ortamımı bitirdim devamlı görüstüğüm 1 2 arkadasım var oda biliyo evdeyim 7/24 lan Allahından kork be yukardakinden kork bulabilirmisin benm gibi gerizekalıyı senn öpte basına koy artıkk, benm bi hatam yok ama ona göre ben suclyum eda 1 ay unutmaz artık bu dik başlılığımı her fırsatta yüzüme vurur
aynen canımm.Hahahha iyiymiş ya düşünceli çocuk aferim hediye falan
Seninde mehtaba az kaldıı cicimmm[/QUOTE
geçmiş yıl dönümü için izine geldiğinde vercez hediyelerimiz iki haftada bi çıkıyorum diye son haftaya bırakmak istemedi
aynen canım atarsa 28..
aynen canımm.Hahahha iyiymiş ya düşünceli çocuk aferim hediye falan
Seninde mehtaba az kaldıı cicimmm[/QUOTE
geçmiş yıl dönümü için izine geldiğinde vercez hediyelerimiz iki haftada bi çıkıyorum diye son haftaya bırakmak istemedi
aynen canım atarsa 28..
Bugün düşündüm de gizemcim valla geçicek biticek bak siz 299 ben 388 yani ne bilim geçiyor bir şekilde.
Bugün düşündüm de gizemcim valla geçicek biticek bak siz 299 ben 388 yani ne bilim geçiyor bir şekilde.
aynen tatlım geçiyo geçmiyo değil hele geriye bakınca...
hele ağzınınzın tadı da yerindeyse dha bi güzel geçiyo.. ceren gibi hepimiz mutlaka yaşadık ya dozları farklıda olsa, ortasını bunlam lazım işte.. yoksa çekilmez oluyo :44:
aynen tatlım geçiyo geçmiyo değil hele geriye bakınca...
hele ağzınınzın tadı da yerindeyse dha bi güzel geçiyo.. ceren gibi hepimiz mutlaka yaşadık ya dozları farklıda olsa, ortasını bunlam lazım işte.. yoksa çekilmez oluyo :44:
aynen canım bizde 2 kere tartıştık toplamda 1 'er gün sürdü ama ölümdü...Huzurlu olunca çabuk geçiyo yani
Allah hiçbirimizin ağzının taıdnı bozmasın
aynen canım bizde 2 kere tartıştık toplamda 1 'er gün sürdü ama ölümdü...Huzurlu olunca çabuk geçiyo yani
Allah hiçbirimizin ağzının taıdnı bozmasın
amin canım hiç birimizinkini bozmasın..
bizde 2 kez tartıştık ama burda olsa tartışmazdık bile o konulardan yani bizimde 1 er saat sürdü çnkü kapattıktan 1 saat sonra aradı özür dilerim abarttım saçmaladım diye.. kıyamam ya..zaten işte oranın psikolojisi yüzünden oluyo .
amin canım hiç birimizinkini bozmasın..
bizde 2 kez tartıştık ama burda olsa tartışmazdık bile o konulardan yani bizimde 1 er saat sürdü çnkü kapattıktan 1 saat sonra aradı özür dilerim abarttım saçmaladım diye.. kıyamam ya..zaten işte oranın psikolojisi yüzünden oluyo .
aynen sağsalim bitirsinler gelsinlerde yolumuza bakalım güzelce ya
aynen sağsalim bitirsinler gelsinlerde yolumuza bakalım güzelce ya
valla ya
artık sabah akşam heran sevgilimi yanımda görmek istiyorum.. aşkım özledim çık gel göreyim dedikten sonra hemen gelebildiğii günleri özledim..
hele yolda el ele yürüyenleri görünce hissettiklerimmmm
valla ya
artık sabah akşam heran sevgilimi yanımda görmek istiyorum.. aşkım özledim çık gel göreyim dedikten sonra hemen gelebildiğii günleri özledim..
hele yolda el ele yürüyenleri görünce hissettiklerimmmm
Hahaha aynen canım ya yoldaki sevgilileri yemek yiyen sevgilileri hatta ve hatta kavga eden sevgililerigördükçeeee isyaaaannn diyorum
Şaka şaka buda biizm için büyük bir sınav kaderimiz diyorum döndüklerinnde teskereyi aLdıklarında zafer bizim olucakkkkk gelsin söz nişan tey tey
Az kaldı sabret mehtabaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?