Sorma yaa gençliğimizin baharında yapılcak şey mi bize bu hasretlikkk ah bee.Bende çocuğma zzorla okutucam üniversiteyi bi de onu mu bekliyeym yazık bana:) Enesin de bi erkek kardeşi var bi kaç sene sonra da o gidicek askere,annesi söyledi her telefonda kardeşni isteyp oku oku diye nasihat veriyomuş ,akıllanıyor paşam
Sorma yaa gençliğimizin baharında yapılcak şey mi bize bu hasretlikkk ah bee.Bende çocuğma zzorla okutucam üniversiteyi bi de onu mu bekliyeym yazık bana:) Enesin de bi erkek kardeşi var bi kaç sene sonra da o gidicek askere,annesi söyledi her telefonda kardeşni isteyp oku oku diye nasihat veriyomuş ,akıllanıyor paşam
selam mervecimmm ....sen nasılsın napıyosunn..??
güzel geçti tatlım oturduk yedik içtik bol bol cihanı andık işte
senin ismini çok sevyorum biliyo musun en yakın arkadaşımın adı.. şuan antalyaya geliyoo oda nevşehrden kavuşcaz bi diğeri de burdurdan gel,yotüm haftasonu onlarla olcamm özledimm valla özle özle herkese bi özlem ya
aynen canım senin ailen nerde yaşıyor ? Sen nie gitmedin tatilde trabzondasın şuan dimiii
Gizem aşk olsun yani boş ev var ve sen bizi çağırmıyorsun öyle mi:)) demek haftasonu sen eda ben hçbirimz burda olmaycağz herkesn bi planı var ama en güzel bahane Edanınki sevdiceği geliyo çünküü:) Elimde bi a4 kağıdı not alcam ne almışlar ne kadar almşlar diye hehe[/QUOTE]Canım benm babam Erzurum da görev yapıyo şu an 1 seneliğine gittiği için annem ve kardeşim benm yanımda kaldılar işte bi de onun tayin stresi var ,mayıs gibi belli olucak annem kardeşm babam batıya gidicekler ben burda kalıcam okulum için.O nedenle şu an annem kardeşm ve ben trabzonda yaşıyoruz.Şu an trabzondaym seni bekliyorum gelceksn ya Artvine ondan
aynen cnm ya okulsuz çok sıkıcıııevet unutmam ya bizim kuşakta mervede aşırı gizemde çok ama kabul merve daha fazla
evet o 2 gün dağıtcm kafayı yazlık gibi kullandığımız ev var bizim kızları oraya atcam kalcaz 2 gün başbaşaçalsın sazlar oynasınn kızlarr
git git nişana da bi oyna sende
değerlendir ne giymişler ne almışlar ne kadara patlamışş
Bu arada gizem bizm yazılar birbirine girdi hee
Anladım mervecim annen yanındaysa iyi miş ben teksin sanıyordum.Hahahah nerde o günler Artvin çok uzakk ya
Bu arada haftasonu evdeyim maalesef pazar ailesiyle olucak benimkki kalan tüm günler benimAma tabiiki istanbulda olucağı için mutluyum yinede 1 gün rötalı görücem sevdiceğimi
Kız ne uzağı al uçak biletini atla gell :) 460 günün yanında 1 gün nedir kii deyip mutlulğunu paylaşıyorm canım benim
Gizemcm tamam bize gezme olsun her türlü gelirz,şöyle peçetelerimzi de alıp ağlaşalım bi güzel:)
Ya kızlar valla ben bu çocuğu bidaha hiç böyle canlı canlı göremicem hep telefondan sesini duyucam gibi geliyo ben durumu baya bi kabullendim baksanıza niye böyle oluyo yaa o doğan güneşi hayal edemiyorum hiç:/
Kız ne uzağı al uçak biletini atla gell :) 460 günün yanında 1 gün nedir kii deyip mutlulğunu paylaşıyorm canım benim
Gizemcm tamam bize gezme olsun her türlü gelirz,şöyle peçetelerimzi de alıp ağlaşalım bi güzel:)
Ya kızlar valla ben bu çocuğu bidaha hiç böyle canlı canlı göremicem hep telefondan sesini duyucam gibi geliyo ben durumu baya bi kabullendim baksanıza niye böyle oluyo yaa o doğan güneşi hayal edemiyorum hiç:/
Yakınn olsa gelirdim canım saol bende sizin mehtaplarınızın mutluluğunu paylaşıcam sizede gelicek sıra canım benimmm
Canım aaslında kabullenmen güzel ben ilk başlarda kabullenememiştim ama bende artık kabullendim ama senin gibi hissetmiyorum sen baya baya kabullenmişsin
Merak etme terhise 1 -2 ay kala olmazsın böyle horon teperik senle burda
evet mervecim eve baya bi peçete stoğu yapmamız şart o kesin
ya valla düşüncelerimi mi okuyosun.. ya aynı durumdayımm sanki hiç göremcem gibi şimdi izne gelcekte ne bileym bi garibim ya..hiç bitmcek böyle gitcek gibi artık sadece varlığı telefonda kalcak gibi.. garip bi hiss
bi yönden kabullenmek iyi aslında hergün sızlanmaktansa
Hahaha ya Edacm ya sen beni güldirdn Allahm da seni güldürsn:)) Horon teperik tabi hamsi gibi titreriz burda vallaSorma görmeyeli 100günü geçti e telefonda da öyle çok konuşamıyoruz o yüzden hissisleştim ben bu aralarr
bitecek mervecm ya aynen çok konuşamıyoruz ya yani günde 2 bizde 3 max.. hani sık sık arasada kısa oluyo o 1 dk lık konuşmaları saymıyo insan.. birazda o yüzden buna alıştık yani.. 22 ekimden beride görmemişsin az değil
ne meraklıyız oynamaya horona valla ne enerjik bir topiğiz
seni çok iyi anlıyorum mervecim ya bende 1 gün sesini duymasam hissizleşiyorum .Ama biticek bu günler horon tepicez burdaaaabenimde 73 gün falan oldu koyuyor ama Allah sabrını veriyor şükür
bitecek mervecm ya aynen çok konuşamıyoruz ya yani günde 2 bizde 3 max.. hani sık sık arasada kısa oluyo o 1 dk lık konuşmaları saymıyo insan.. birazda o yüzden buna alıştık yani.. 22 ekimden beride görmemişsin az değil
ne meraklıyız oynamaya horona valla ne enerjik bir topiğiz
Günde 2-3 mü vay canınaaa ben hiç konuşmıyım kızlar ya günde 1 bazen 2 günde bir ama sabrediyorum gelince çıkarıcam acısını ustadada inş rahat olurda günde 2-3 kere arayabilir
73 mü vay anasını yaa daha sizinkiler gtmeden önceki zamanı hatırlıyorum ben olmuş mu o kadarr heyyt be:))
Şimdi telefonla hattını kaptırdı ya izne gelsin ona Bimcell alcam5bin sms,250 dk artı ınternet 19 tl kızlar szde öyle yapın Bim kurtarıcı ya:)
Tabii horon tepcez o son gün herkesler öğrensin bakın sayılı gununz var öğrenmek için ona göre.
Kızlar ben çıkıyorum bi çay koyup deniz yıldızı ilicem gece olursanz kaynatrz yıne ikinzi de çok öpeyrum uşaklar:)
73 mü vay anasını yaa daha sizinkiler gtmeden önceki zamanı hatırlıyorum ben olmuş mu o kadarr heyyt be:))
Şimdi telefonla hattını kaptırdı ya izne gelsin ona Bimcell alcam5bin sms,250 dk artı ınternet 19 tl kızlar szde öyle yapın Bim kurtarıcı ya:)
Tabii horon tepcez o son gün herkesler öğrensin bakın sayılı gununz var öğrenmek için ona göre.
Kızlar ben çıkıyorum bi çay koyup deniz yıldızı ilicem gece olursanz kaynatrz yıne ikinzi de çok öpeyrum uşaklar:)
hhahaa bimcelll mi alemsin merve ya tamam uşağum bende kaçıyorum öğlende bir artvin türküsü dinledim çifte jandarma mı neydi benimkide jandarma ya komedi ya
Hadi öptüm bende ikinizide
Aynen gizemcim inşallah rahat olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?