gunaydın kuzuum naberGünaydııııııııııııınnnnnnnnnnnnn
gunaydın kuzuum naber
ay iyi degilim eda bi sıcaklama daralma geliyo üzerimdeki hırkayı cıkarıp atıyorum sonra üşüyorum menopoza giriyorum herhalliyidir bebeğim bugün sınavım yok evdeyim ders çalışıcam full bi bakınıyım dedim
sen nasılsınn
93/1 topiği canlandı çok sevindiiimmm
ay iyi degilim eda bi sıcaklama daralma geliyo üzerimdeki hırkayı cıkarıp atıyorum sonra üşüyorum menopoza giriyorum herhall
canlandı tabii ama hala cok az kisi var 1 hafta sonra gönderecek olmalarına ragmen kimsecikler yok yani
ay kac gündür böyle bilmiyorumki ay Allah korusun daha cocugumu dogurcam ben ne menopozu:83:Ay ceren saçmalama ne menopozuuuSıkıntıdandır canım o geçer inşallahh sorununuzu halldince
Evet az kişi var ama oLsun sonuçta geliyolar
ay kac gündür böyle bilmiyorumki ay Allah korusun daha cocugumu dogurcam ben ne menopozu:83:
Sen 93 leri bosver seninkii bu haftasonu geliyo dimii kıız hadı gözün aydın
canm benm yaa ne kadar sabırlı cıktın sen öyle masallahhhahhahah aynen canım bu c.tesi akşamı geLiyor allahıjn izniyle pazar ailesiyle olur babası falan evdeyken
P.tesi kollarımda inşSu gibi geçicek biliyorum 1 haftada yapıcak bir şey yok
canm benm yaa ne kadar sabırlı cıktın sen öyle masallahhhiçte sızlanmadın ha tebrik ediyorum sabrının sonucunu alıcaksın insallah cok güzel vakit gecirceksiniz
Dimi inan seni cok iyi anlıyorum askerlik nasl sabrı ögretiyor adama hep sabrediyoruz bende hic sabırlı bi insan degildim dediğin gibi msjıma gec cvp verse kavga cıkarırdım(gerci geçen gene aynısını yaptım ama iyi oldu çarşı iznindeyken geç cvp veremez azarlarım abi) sabretmeyi ögretiyor hayat bize.. şimdiden ayrılık anını düsünme bebeğim doya doya vakit gecirr son gün düsünürsün ayrılıgı gelirsin burda sızlanırız birlkteBiliyomusun ceren hiç ama hiç sabırlı bir insan değilim burdayken 4 sene boyunca benimki çalışırken bile bana 2 dk mesaj atmasın kavga çıkarırdım çok çektirdim bebeğime ahhh ahhAma o zaman küçükmüşüm diyorum bu askerlik beni 2 ayda olgunlaştırdı çevremdeki insanlar böyle ufacık şeylerde sorunlarda sabırsızlanıyor ben diyorum sabırlı olun diye bende şaşırıyorum kendime ama Allahın hikmeti diyorum sabrıma artık yada kendi isteğim bilmiyorum Sızlansamda çare yok gelicek 1 hafta burda olucak sonra gidicem havaalanına aylarca görmiycem koyucak ama napalım yapıcak bir şey yok şükrediyorum Artvin doğu değil Allah kimseyi sızlndırmasın
Haa bide şu var çok bekledik 4 senedir bekliyoruz askerlik engeldi herkeste olduğu gibi gelince her şey güzel olucak bizim için ondan sabrediyorum
Dimi inan seni cok iyi anlıyorum askerlik nasl sabrı ögretiyor adama hep sabrediyoruz bende hic sabırlı bi insan degildim dediğin gibi msjıma gec cvp verse kavga cıkarırdım(gerci geçen gene aynısını yaptım ama iyi oldu çarşı iznindeyken geç cvp veremez azarlarım abi) sabretmeyi ögretiyor hayat bize.. şimdiden ayrılık anını düsünme bebeğim doya doya vakit gecirr son gün düsünürsün ayrılıgı gelirsin burda sızlanırız birlkte
ben cıkmak zorundaym canm yaa 1 saate gelirim heralde burda olrsan konusuruz öpüyorum
edacım mehtapp cok yakın desene pek güzel sewindim senin adına
Aynen canım çok çok yakın darısı başınızaaa
edacım sizi col özledim.dertleşmeyi sizle cok özledim o kadar yoegun oluyorum ki uyuyup kalıyorum
canımmm ya ne bu herkes telefon yakalatıyor üzüldüm :26: Ben söyliyimde kullanmasın hiç benimki üst devre olana akadar bariiii
Gülşen emin ol herkes seniii çok özlediii topikte canım haklısın iş yoruyodur insanıı cerenin dediği gibi haftasonları konuşuruz inş bol boll
ay iyi degilim eda bi sıcaklama daralma geliyo üzerimdeki hırkayı cıkarıp atıyorum sonra üşüyorum menopoza giriyorum herhall
canlandı tabii ama hala cok az kisi var 1 hafta sonra gönderecek olmalarına ragmen kimsecikler yok yani
Sorma ya hattını da almışş bari askerliği uzamasa.Kullanmayın kuzucm boşver cidden riske girmeye gerek yok bence de.
Selam mervecim ya evet ben kullanalım diyodum baktım burda herkes rahat sonra bir bir kaptırdınız benimkide devrecilik vardır ustaya gidince biraz rahatlayınca kullanırız dedi diycem boşver aman aman diye ankesörlü neyimize yetmicek
uzamaz canım yaa
Ayy o devrecilik çok illet bi şey zaten edacım gitsin önce ortama falan bi baksın ondan sonra baktı ki ortam rahat karışan eden yok izne falan gelince telefonunu götürürü ya da sen yollarsın yaparsınz öyle bi şeyler.Haftaya bu saatlerde çoktan gelmiş olucakk seninki yaa çok heyecanlııı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?