yok canm yaa malesef suan aramasını beklemiyorum zaten gelrse hafta sonu arar gelmezse de orasını Allah bilir 1 hafta 2 hafta bilemiycemKız şimdi senin canın sıkkın ya ondandır bana da oluyo tepkilerim algılarım değişiyo hepp niyeyse.Yok mu hala bi güzel haber:/
Yok canm torun degil yaa yiğen sanırım torununuz 93/3 ler oluyo sizinselamm kızlar nasılsınız bakalım??
cerencim nasılsın cnm bi değişiklik yok sanırım
93-1 topiğinde yazılmış gelenler bizim torun olmuyo ya öyle demişler de , :26:torun değill ben mi yanlış biliyorum..
yiğenimiz olucaklar.. dayı oluyoruz
Yok canm torun degil yaa yiğen sanırım torununuz 93/3 ler oluyo sizin
heyooo gizem gittin mi kayınvalidene
aynen tatlım ya keşke torunumuz oluyo olsalardı
gittim gittm şimdi geldim tatlım sen napıyosun..
kızlar dikkatimi bişey çekiyo şuan normalde 3 er ay arayla askeriyeye asker gidiyodu ama 93 e 1 ler yaklaşık 1 ay erken gidiyo siz gideli daha 3 ay olmadı ki..bence askerlikle ilgli bişeyler değşecek ya valla yol yapıyolar gibi geliyoo
tahmin ettim zaten canım bende bugün evdeydim topiğe girmedin dedim kesin gitmiş
Hahaha evet sanırım 15 gün erken gidiyor onlar bakalım canım ya inş kısalırrrrrr
evet evde olsam girerdim mutlaka
evet yani erken gidiyolarr bakalım olcak inş. bişeyler..
insallah birseyler degisir mesela 12 ay olur askerlk ben pek sanmıyorum ama ahh 12 ay olsa kasımda bitiriyoruz lann ne güzel yaaaaynen tatlım ya keşke torunumuz oluyo olsalardı
gittim gittm şimdi geldim tatlım sen napıyosun..
kızlar dikkatimi bişey çekiyo şuan normalde 3 er ay arayla askeriyeye asker gidiyodu ama 93 e 1 ler yaklaşık 1 ay erken gidiyo siz gideli daha 3 ay olmadı ki..bence askerlikle ilgli bişeyler değşecek ya valla yol yapıyolar gibi geliyoo
insallah birseyler degisir mesela 12 ay olur askerlk ben pek sanmıyorum ama ahh 12 ay olsa kasımda bitiriyoruz lann ne güzel yaaa
aynen canım öyle yaparız
Evet c.tesi gelicek muhtelemen haftaya bu saattler birlikte oıluruz darısı başına mervecim
yok canm yaa malesef suan aramasını beklemiyorum zaten gelrse hafta sonu arar gelmezse de orasını Allah bilir 1 hafta 2 hafta bilemiycem
selamm kızlar nasılsınız bakalım??
cerencim nasılsın cnm bi değişiklik yok sanırım
93-1 topiğinde yazılmış gelenler bizim torun olmuyo ya öyle demişler de , :26:torun değill ben mi yanlış biliyorum..
yiğenimiz olucaklar.. dayı oluyoruz
ayyy gizemcim inşallah bakalım ya vala 12 aya düşmesini bırak 13 aya hadi onu geçtim 14 aya düşsede olur 1 ay 1 aydır
Fakir tesellisi bizimkiside işte
insallah birseyler degisir mesela 12 ay olur askerlk ben pek sanmıyorum ama ahh 12 ay olsa kasımda bitiriyoruz lann ne güzel yaaa
yok anamm yaa bizimkileri bulmaz o sans cocuklarımız belki daha az askerlk yaparlaraynennnn cerenn şubatta bitmesi ne demek kasımda bitmesi ne demek hadi inşallah
Canım kim seviyor ki vedalaşmayı ? Ama hayatımızın en güzel 1 senesini askerliğe kurban veriyoruz vedalaşmalara veriyoruz sabıra veriyoruz .İnşallah hepimiz karşılığını misli misli alıcazzzYok edaa darısı daha başıma olmasın gelcem diyo izin kullancam diyo ama daha ben gelsin istemıyorum ayrılmak çok zor oluyoo vedalaşmaları oldum olası sevmem şöyle yaza doğru gelsiiin:)))
yok anamm yaa bizimkileri bulmaz o sans cocuklarımız belki daha az askerlk yaparlar
Büyük konuşmıyım ama ben çocuğuma üniversiteyi okutucam valla zorlaya zorlaya çekemem ben erkek kardeşim var oda okuycak paşa paşa Allahtan gönlü var mimar olmak istiyo rahatım yani kardeş bakımından
aynen edacım aynen enişteleri gibi değiller allahtan bide onu bekleyememmmmlise 3 e gidiyoda olur b,şeyler mühendis falan diyo ya bakalım güvenyorum ona
Benimkide lise 2'ye gidiyo canım aynen valla okusunlar eşek olmasınlar Ahhh ahh saLak sevgilim
Canım kim seviyor ki vedalaşmayı ? Ama hayatımızın en güzel 1 senesini askerliğe kurban veriyoruz vedalaşmalara veriyoruz sabıra veriyoruz .İnşallah hepimiz karşılığını misli misli alıcazzz
Selaam gizemcim,kayınvalide ziyaretleri falan oyy ne güzeel nasl geçti?:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?