92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Kız şimdi senin canın sıkkın ya ondandır bana da oluyo tepkilerim algılarım değişiyo hepp niyeyse.Yok mu hala bi güzel haber:/
yok canm yaa malesef suan aramasını beklemiyorum zaten gelrse hafta sonu arar gelmezse de orasını Allah bilir 1 hafta 2 hafta bilemiycem

selamm kızlar nasılsınız bakalım??

cerencim nasılsın cnm bi değişiklik yok sanırım

93-1 topiğinde yazılmış gelenler bizim torun olmuyo ya öyle demişler de , :26:torun değill ben mi yanlış biliyorum..

yiğenimiz olucaklar.. dayı oluyoruz

Son düzenleme:
Yok canm torun degil yaa yiğen sanırım torununuz 93/3 ler oluyo sizin

Yok canm torun degil yaa yiğen sanırım torununuz 93/3 ler oluyo sizin

aynen tatlım ya keşke torunumuz oluyo olsalardı

heyooo gizem gittin mi kayınvalidene

gittim gittm şimdi geldim tatlım sen napıyosun..

kızlar dikkatimi bişey çekiyo şuan normalde 3 er ay arayla askeriyeye asker gidiyodu ama 93 e 1 ler yaklaşık 1 ay erken gidiyo siz gideli daha 3 ay olmadı ki..bence askerlikle ilgli bişeyler değşecek ya valla yol yapıyolar gibi geliyoo

tahmin ettim zaten canım bende bugün evdeydim topiğe girmedin dedim kesin gitmiş
Hahaha evet sanırım 15 gün erken gidiyor onlar bakalım canım ya inş kısalırrrrrr

Son düzenleme:
tahmin ettim zaten canım bende bugün evdeydim topiğe girmedin dedim kesin gitmiş
Hahaha evet sanırım 15 gün erken gidiyor onlar bakalım canım ya inş kısalırrrrrr

evet evde olsam girerdim mutlaka

evet yani erken gidiyolarr bakalım olcak inş. bişeyler..

insallah birseyler degisir mesela 12 ay olur askerlk ben pek sanmıyorum ama ahh 12 ay olsa kasımda bitiriyoruz lann ne güzel yaaa

aynen canım öyle yaparız
Evet c.tesi gelicek muhtelemen haftaya bu saattler birlikte oıluruz darısı başına mervecim

Yok edaa darısı daha başıma olmasın gelcem diyo izin kullancam diyo ama daha ben gelsin istemıyorum ayrılmak çok zor oluyoo vedalaşmaları oldum olası sevmem şöyle yaza doğru gelsiiin:)))

yok canm yaa malesef suan aramasını beklemiyorum zaten gelrse hafta sonu arar gelmezse de orasını Allah bilir 1 hafta 2 hafta bilemiycem

Ah kuzu bee çok zor ,ama sizin yöntem de bu demekki sakinleşinceye kadar bulaşmıyorsunuz birbirinizehadi bakalım zaman her şeye ilaçtır

Selaam gizemcim,kayınvalide ziyaretleri falan oyy ne güzeel nasl geçti?:)

ayyy gizemcim inşallah bakalım ya vala 12 aya düşmesini bırak 13 aya hadi onu geçtim 14 aya düşsede olur 1 ay 1 aydır
Fakir tesellisi bizimkiside işte

insallah birseyler degisir mesela 12 ay olur askerlk ben pek sanmıyorum ama ahh 12 ay olsa kasımda bitiriyoruz lann ne güzel yaaa

aynen canlarımmm ya valla fakir tesellisi azalsın da her türlüsüne razıyım işte izinde çoğalabilir ama gönül 12 ayı istiyo tabi.. aynen gittikleri tarihte gelmiş olcaklar

Yok edaa darısı daha başıma olmasın gelcem diyo izin kullancam diyo ama daha ben gelsin istemıyorum ayrılmak çok zor oluyoo vedalaşmaları oldum olası sevmem şöyle yaza doğru gelsiiin:)))
Canım kim seviyor ki vedalaşmayı ? Ama hayatımızın en güzel 1 senesini askerliğe kurban veriyoruz vedalaşmalara veriyoruz sabıra veriyoruz .İnşallah hepimiz karşılığını misli misli alıcazzz

yok anamm yaa bizimkileri bulmaz o sans cocuklarımız belki daha az askerlk yaparlar

Büyük konuşmıyım ama ben çocuğuma üniversiteyi okutucam valla zorlaya zorlaya çekemem ben erkek kardeşim var oda okuycak paşa paşa Allahtan gönlü var mimar olmak istiyo rahatım yani kardeş bakımından

Selaam gizemcim,kayınvalide ziyaretleri falan oyy ne güzeel nasl geçti?:)[/QUOTE]

selam mervecimmm ....sen nasılsın napıyosunn..??

güzel geçti tatlım oturduk yedik içtik bol bol cihanı andık işte

senin ismini çok sevyorum biliyo musun en yakın arkadaşımın adı.. şuan antalyaya geliyoo oda nevşehrden kavuşcaz bi diğeri de burdurdan gel,yo tüm haftasonu onlarla olcamm özledimm valla özle özle herkese bi özlem ya

aynen edacım aynen enişteleri gibi değiller allahtan bide onu bekleyememmmm lise 3 e gidiyoda olur b,şeyler mühendis falan diyo ya bakalım güvenyorum ona

Benimkide lise 2'ye gidiyo canım aynen valla okusunlar eşek olmasınlar Ahhh ahh saLak sevgilim

ahh ahh çok dedim de dinletemedim içinde yok napıyım işte kimisi böyle ticaret adamı oluyo iş manyağı ya erkenden çalışcam çalışcam all çalış töbe töbe yaa

hakkını yemeyeyim çok çalışkandır
ona şaşıyorum zaten ona rağmen neden okul sevmiyo aslında başarılı olurdu emnimde başka yönde kullanmayı seçti bu çalışkanlığını.. herşeyiyle arkasındayımm yerimm yerrr..

aşkım depreştii

Canım kim seviyor ki vedalaşmayı ? Ama hayatımızın en güzel 1 senesini askerliğe kurban veriyoruz vedalaşmalara veriyoruz sabıra veriyoruz .İnşallah hepimiz karşılığını misli misli alıcazzz

Sorma yaa gençliğimizin baharında yapılcak şey mi bize bu hasretlikkk ah bee.Bende çocuğma zzorla okutucam üniversiteyi bi de onu mu bekliyeym yazık bana:) Enesin de bi erkek kardeşi var bi kaç sene sonra da o gidicek askere,annesi söyledi her telefonda kardeşni isteyp oku oku diye nasihat veriyomuş ,akıllanıyor paşam

Selaam gizemcim,kayınvalide ziyaretleri falan oyy ne güzeel nasl geçti?:)

selam mervecimmm ....sen nasılsın napıyosunn..??

güzel geçti tatlım oturduk yedik içtik bol bol cihanı andık işte

senin ismini çok sevyorum biliyo musun en yakın arkadaşımın adı.. şuan antalyaya geliyoo oda nevşehrden kavuşcaz bi diğeri de burdurdan gel,yo tüm haftasonu onlarla olcamm özledimm valla özle özle herkese bi özlem ya [/QUOTE]

Okul olmaynca geçmiyormuş bu zaman yaa,akrabalarımz falan da burda olmaynca evde pinekliyorum,arkadaşlarım da memlekete gitti çok sıkıcı yanii
Aaa öyle mii?Demek en yakın arkadaşının ismii beni unutmıcaksn o zaman hiç bi zaman zaten bizim kuşakta Mervede bol bişi yok :)Ohh ne güzel o 2 gün sana çok hızlı geçicek anlaşıldı,ben de yakın bi arkadaşmn ablası nişanlanıcak ona gidicem,gidem şöyle nişan göreym e malum biz de giricez bu olaylara ilerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…