iyiyim gülşahcım sen nasılsın? düzeldim şükür Allah'tan çok sürmedi ayakta atlattım![]()
aman iyiymiş o zaman tatlim iyiyim bende havalarin isinmasini bekkiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyim gülşahcım sen nasılsın? düzeldim şükür Allah'tan çok sürmedi ayakta atlattım![]()
aman iyiymiş o zaman tatlim iyiyim bende havalarin isinmasini bekkiyorum![]()
Günaydınnn Kızlarrr![]()
Selam kızlarrrr..
dün giremedim sabahtan öğlene kadar kuafördeydm sonra nişan vardı kuzenimin biliyorsunuz çok güzeldi valla nişanlanasım geldiki zaten var biliyorsunuz
![]()
ayakklarım ağrıdı en son topukluları çıkartıp kuzenlerle horon teptiğimizii hatırlıyorummm![]()
edacımmm ne güzel eğlenmişsin bol bol
insan böyle durumlarda daha çok özeniyor tabiiii![]()
aynen canım güzeldi
aynen insan özeniyor işte birde kuzenim benden 2 yaş büyük üstelik :) kısmet işte askerliği bitirdi sevgilisinin işleri güçleri var e beklemek saçma Allah tamamına erdirsin :)
ayy ne güzel canım tüm engelleri atlaşmışlardarısı başımaz
![]()
selam kızlarr ben geldiiim askerceğizimi uğurladım geldim
edacım nasıl gecti nişan iyi döktürdün mü kurtlarını![]()
iyi akşamlar kızlarr nasılsınız bakalımm![]()
Selam kızlarrrr..
dün giremedim sabahtan öğlene kadar kuafördeydm sonra nişan vardı kuzenimin biliyorsunuz çok güzeldi valla nişanlanasım geldiki zaten var biliyorsunuz
![]()
ayakklarım ağrıdı en son topukluları çıkartıp kuzenlerle horon teptiğimizii hatırlıyorummm![]()
oh oh ne güzeleda sana bişi sorcam buradasın dimi
iyi gizemcim sendenn nasılsın ?
bende iyiyim canım.. güzel eğlenmişsin bugun bende dışardaydım öyle işte..
burdayım canım sorabilirsinn
evet canımmm eğlendik valla bu arada gittimi sevgilin nasılsın ?
ben 2012 de mezun oldum meslek lisesinden geçiş hakkımı kullanamadım bir dershaneye gittim sormak için
kullanma tekrar hazırlan dediler ben hazırlanamadım geçiş hakkım yandımı bu sene kullanablir miyim ?
gitti canım cuma gece eski sayfalarda özet geçtimde sen okumadın heralde.. iyiyim canım ya boşluk oldu olmadı değil ama ağlamadan vedalaştık![]()