• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

iyiyim kuzum cok sükür artık pozitif olmak istiyorum hep, bak dikkat et kendine edacım üstün başın açık gezme aldanma havalara 1 ay daha sabret sonra açılır saçılırsın:51:
bebeğim biz izin kullanmıycaz suanki düsüncemiz böyle evcilerle idare edicez 23 gün iznimiz var, bide bademcik ameliyatı düsünüyoruz erken teskere almayı düsünüyoruz insallah 2 ay erken gelicek yani aralıkta askerliğimiz bitmis olucak :26:

ewci cikinca izinden dusmuyomuuuuuuuuuuuuu

aynen canım aldanmıyım benimki kızıyo zaten hemen :1: canım bademcik ameliyatına hava değişşimi vericeklerini sanmıyorum basit bir ameliyat sonuçta..Ama inşallahh düşündüğünüz gibi gider her şey bencede kullanmayıın izin yada 1 hafta kullanın çok sıkılırsanız biz hemen hemen hepsini kullanıcaz taş çatlasa 5-6 gün erken gelicek belki 10 yani yol izinleriyle ben şubata kadar burdayım yani :1:
canım gülşene sordum bademcik ameliyatına 1 ay veriliyo diyo bademcik ameliyatının hava degisimi varr cenk söyledi ama tam emin degildim ne kadar olduguna 1 ay verilir heralde yaa, yok hic kullanmıycaz kullanırsak dayanamaz hepsini kullanırız biz en iyisi hic kullanmamak, siz kullanın canım biziim pozisyonumuz rahat sizinki sıkıntı birbirinizden mahrum kalmayın.

canım gülşene sordum bademcik ameliyatına 1 ay veriliyo diyo bademcik ameliyatının hava degisimi varr cenk söyledi ama tam emin degildim ne kadar olduguna 1 ay verilir heralde yaa, yok hic kullanmıycaz kullanırsak dayanamaz hepsini kullanırız biz en iyisi hic kullanmamak, siz kullanın canım biziim pozisyonumuz rahat sizinki sıkıntı birbirinizden mahrum kalmayın.

ne güzelmşi ya bademcik ameliyatına hava değişimi iyiyimiş :1:
aynen canım bizim olay sıkıntı siz valla en rahat askerlik yapansınız şükret :34:

ne güzelmşi ya bademcik ameliyatına hava değişimi iyiyimiş :1:
aynen canım bizim olay sıkıntı siz valla en rahat askerlik yapansınız şükret :34:
valla cok sükür yaa Allahım yüzüme güldü, cenk uzakta olsaydı bizimde pozisyonumuz sizinki gibi olsaydı yürümezdi bu iliski eda yemin ederim bakk o yönden yüzüme güldü Allah. kız herseye hava degisimi varr psikolojin bozuksa 45 gün veriyolarmıs intihar vakasına falan yuh dedim bende cok sasırdım.. yarım saat 45 dk ya geliyorum kızlar babam basımda bekliyo puuff

Bülent Arınç demiş ki
VİCDANİ RET GELECEK Mİ?
-Başbakan bu konuda hiçbir düzenleme yapılmayacağını söyledi. Belki askerlik süresi ile ilgili bir çalışma yapılabilir.

Heyy millett ben geldim benim de netim varrr artıkk hobaaa:21: nassınız napıyonz geçmişi okuyamıcam şimdi eminim çok kaynatmışınızdırr:D Acaba bu düzenleme bizimkileri vuracak mı pek umutlanmayaym:20:

Heyy millett ben geldim benim de netim varrr artıkk hobaaa:21: nassınız napıyonz geçmişi okuyamıcam şimdi eminim çok kaynatmışınızdırr:D Acaba bu düzenleme bizimkileri vuracak mı pek umutlanmayaym:20:

yavrum yazdımda sildim ya 2011 in haberiymiş ben atladım direkt görüünce ben umutlanmıyorummm:1:
nassın netin yenilendi sanırım :1:

yavrum yazdımda sildim ya 2011 in haberiymiş ben atladım direkt görüünce ben umutlanmıyorummm:1:
nassın netin yenilendi sanırım :1:

Her sene çıkıyor demekki böyle haberler:20: aynen yavrum bugün yenilendi koştum yettim hemen ne var ne yok diyee.Biz bu arada telefonu tekrar almıştık dün konuşurken kapat kapat komutan gördü alıcak şimdi nidaları eşliğinde tekrardan kaptırdık, geleneksel oldu artık:1::1: şafaklar da iyicene azalmış girmeyip girmeyp birden girince farkediyor insaan

Her sene çıkıyor demekki böyle haberler:20: aynen yavrum bugün yenilendi koştum yettim hemen ne var ne yok diyee.Biz bu arada telefonu tekrar almıştık dün konuşurken kapat kapat komutan gördü alıcak şimdi nidaları eşliğinde tekrardan kaptırdık, geleneksel oldu artık:1::1: şafaklar da iyicene azalmış girmeyip girmeyp birden girince farkediyor insaan

ayyy artık kaptırmayın merve haaa uzıycak askerliğiniz yaniiii
aynen azalıyo şükür bizde 200lere düşücez inşallah yakıında rüya gibiii :16:
aranız nasıl bakıyım sorun yok dimi ? mehtap ne zaman düşünüyosunuz ?

Son düzenleme:
ayyy artık kaptırmayın merve haaa uzıycak askerliğiniz yaniiii
aynen azalıyo şükür bizde 200lere düşücez inşallah yakıında rüya gibiii :16:
aranız nasıl bakıyım sorun yok dimi ? mehtap ne zaman düşünüyosunuz ?

Valla bende korkuyordum uzayacak diye ama bi yakalıyolarmış sonra isteyince veriyorlarmış tabi komutandan komutana değişiyor bu durum alıştık artık napalım,çok heyecanlı oluyo ama:1: Aramız iyi canım:nazar: mehtap dersen henüz düşünmüyoruz,o da istemiyor bende.Çünkü şimdi alıştım telefonda konuşmak bile lux geliyor artık,görmek düşüncesi şuan hayal bile edemiyorum.O da gelmekten çok geri dönüşü düşünüyo ayrılmk zor olcak diye.O yüzden şimdi daha bi tarih yok.Hem gelen herkes göndermek çok zor oluyo diyo,ee geri dönceğini de bldiğim için o yıkımı yaşamk istemiyorum.Zaten en baştan hiç gelmicekmş gibi konuşmuştuk biz,dayanamcak gibi olursa o zman gelir tabi.siz naptınz bakim.Trabzonda hava iyice dengesizleşti Artvin'de de öyle miymiş?

Valla bende korkuyordum uzayacak diye ama bi yakalıyolarmış sonra isteyince veriyorlarmış tabi komutandan komutana değişiyor bu durum alıştık artık napalım,çok heyecanlı oluyo ama:1: Aramız iyi canım:nazar: mehtap dersen henüz düşünmüyoruz,o da istemiyor bende.Çünkü şimdi alıştım telefonda konuşmak bile lux geliyor artık,görmek düşüncesi şuan hayal bile edemiyorum.O da gelmekten çok geri dönüşü düşünüyo ayrılmk zor olcak diye.O yüzden şimdi daha bi tarih yok.Hem gelen herkes göndermek çok zor oluyo diyo,ee geri dönceğini de bldiğim için o yıkımı yaşamk istemiyorum.Zaten en baştan hiç gelmicekmş gibi konuşmuştuk biz,dayanamcak gibi olursa o zman gelir tabi.siz naptınz bakim.Trabzonda hava iyice dengesizleşti Artvin'de de öyle miymiş?

anladım yavrum ama izinsizde olmaz o mehtap herşeye iyi gelicek ilişkinizede iyi olmanızada sevindim maşş.canım bizde iyiyiz işte bu hafta çarşımız var 2 haftada bir ya daha çabuk geçio sanki günler :nazar: evet artvinde soğukmuş geçen gün kar yağmıştı baya nöbetler zor geçiyo o yüzden soğukmuş yaniii :43:

Baklım canım şu sıra olmaz çünkü ben adapazarına gdicem nisanın sonuna doğru,sonra gelcem beki o ara olablir.Özledim ama işte öyle ya da böyle bu günler geçecek gelse de gelmese de o yüzden dyanmaya çalışıyorum.Zaten biz 92/3lerden 1 ay geliyorz:26:maşallah maşallah:nazar: aynen hala kazakları atamadık üstümzden:52:

Baklım canım şu sıra olmaz çünkü ben adapazarına gdicem nisanın sonuna doğru,sonra gelcem beki o ara olablir.Özledim ama işte öyle ya da böyle bu günler geçecek gelse de gelmese de o yüzden dyanmaya çalışıyorum.Zaten biz 92/3lerden 1 ay geliyorz:26:maşallah maşallah:nazar: aynen hala kazakları atamadık üstümzden:52:

aynen ya burada soğuk halaaa.dayanıcaz başka çare yokki bizimde mehtabaaa çokkk varrrr:14: Çokk özledim pofff
adapazarına mı geliceksinnn bizimde yazlık var karasu da biliyomusun orayı ? :1:

kizlarr nasilsinizz napiosuunuz :-)

Hoşgeldn yavrum iyiyz takılıyoruz ödevim var onu araştırıyorm azcık sen napıyorsnn??

aynen ya burada soğuk halaaa.dayanıcaz başka çare yokki bizimde mehtabaaa çokkk varrrr:14: Çokk özledim pofff
adapazarına mı geliceksinnn bizimde yazlık var karasu da biliyomusun orayı ? :1:

Canım akyazıda kaplıcalar varya hani kuzuluk diye geçiyor oraya gidicem ben ananemlerin devremülkü var onun için:34: yok pek bilmiyorum yakın mı benm dediğim bu yere??

Hoşgeldn yavrum iyiyz takılıyoruz ödevim var onu araştırıyorm azcık sen napıyorsnn??

Canım akyazıda kaplıcalar varya hani kuzuluk diye geçiyor oraya gidicem ben ananemlerin devremülkü var onun için:34: yok pek bilmiyorum yakın mı benm dediğim bu yere??

canım bende bilmiyorum akyazıyı ama yakındır sanırım bizde geçen sene aldık yazlığı pek bilmiyorum oraları :1:

Back
X