92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Aynen canım o arkadaşının birnden çaldırdı bugn ben aradım bitek onda kalmış telefon o da gider yakında dedi idare etcez bakalım,ben alıştım artık böyle durumlara o yzden nasıl olsa nerde oldğunu blıyorum içim rahatt
hepmz evrene mesaj yolluyoruzz edanın sevdiceği edayı arasınnnn

aa gercektenmi canım üzüldüm yaa insallah gitmez alaya o tutanaklarr ne zaman belli olur uzayp uzamycagı :44:

Blmiyorum ki canım daha önce de yakalanmıştı ama komutan hep geri vermişti bu sefer toptan hepsinin telefonlarını almış o değil hatta gitti bu sefer bide bz konuşurken oldu bu yakalanma kendımı kotu hssediyorum ama napalım olacagı varmıiş

cnm bunada şükür diyecez artık bak haber verebilmiş hiç değilse.
ayyy canm benm yollayalm valaa hiç böyle olmamıştı dellendim yaniii ha! bende evrene yolluyorum olumlu mesajjj sizin askerlik uzamasınn tutanak işlemesinn inşallahjhj

nöbet bitimine kadar bekle bi canm sen bakalım arar bence o zaman endiselenme saat henüz gec degil
burdayim tatlim sor
arma canta varmıs sivasta biliyomusun kuzumm

nöbet bitimine kadar bekle bi canm sen bakalım arar bence o zaman endiselenme saat henüz gec degil

arma canta varmıs sivasta biliyomusun kuzumm

aynen canm geç değilde dün 5 gbi ararm demişti ve önceki zamanlar hep dediğinde arardıda ondan panik yaptımmm
neysee ben neler yaşadım biliyosunuz acemilikte çanakkalede deprem falan olmuştu yaniii arar elbet kötü bişey olmasında

Hahaha işimiz evrene mesaj yolmmaya kaldı bak helee ya eskiden varya bi aramasın kıyametı koparırdım askerden önce yani,şimdi günde konuştuğmz her sanıyeyı kar sayar olduk ah bee

canım yıldönümünüz kutlu olsun nice mutlu senelerinize insallah
yaa herkesinki toplanmıssa bence tutanak verilmez göz korkutma amaclıdır :44:

evet insan endiseleniyo nolursa olsun acemide bende aramadıgı 1 günde panik yapıyodum hemen biliyorum canım ama sakin dur simdi hic aramazsa 9dan sonra taburu sen ararsın

canlar ben çıkıyorum 2 saattir slayt yapıyorum yazı yazmaktan anam ağladı haa edacım ararsa haber et bize de,cerencm çok sağol canım benim 20 yılları da görürz inşallah:)

war galiba tatlim hic yabanci gelmedi nieki
adresi tarif ediyim belki anımsarsın bankalar cad. park sokakdaki canım..
cenk ordan bana bi canta alms orda taş gibi bi hatun varms olgunmus ama cok bakımlıyms tanıyomusun diycektim ne zamandr sorucam içimde kaldı simdi hatrladım kıskanclıktan catır catır catladım ayaküstüü sohbet etmis kadınla 10 dk yaa öküüz

tatlim anladim neresi oldugunu ordan aldiysa cantan guzel ve kalitelidir ama hatunu bilmiom cantaci tam yol guzergahimiz sirf kadina bakmak icin girip innceleyip sana haber vericem canim

tatlim anladim neresi oldugunu ordan aldiysa cantan guzel ve kalitelidir ama hatunu bilmiom cantaci tam yol guzergahimiz sirf kadina bakmak icin girip innceleyip sana haber vericem canim
evet canım gitmis en pahalıı cantayı verms asker cocuga yaa cok üzüldüm ve cok kıskandım orta yaslarda bi bayanms ne diye gidipte sohbet ediyosun yaa sen bide cantayı kadın begenip vermis kalıpsızz kendin begensene

kızlarr nasılsınız?

mervecimmm 2. yılınızı doldurmuşsunuz ne güzel canım bir ömür ayrılmazsınız inşallah

edacımmm arar güzell arar olmadı karakolu sen ara internetten bak telefon numarrasını hem hoşuna gider..

gülşahcımmmm kıskançlık havalarını sezdim ama canım olmaz bi şey merak etme hele ki asker karısı yaniiiiii..

ceren noldu size canım tartıştınız mı yine?

canim ayip olucak ama elalemin o....su bitmio ben incelerim sen merak etme sonucu bildiririm sana

iyiyim canım karakolun telefonu yok nette ki zaten ankesörünün numarasu var bende de arayamam başkası açarsa kıskançlıktan kudurur benimki sakına arama hayatım demişti
arar heralde mal insan arar nöbete gitmeden hiç yapmazdı böyle arardı hepppppppp:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…