Aynen canım o arkadaşının birnden çaldırdı bugn ben aradım bitek onda kalmış telefon o da gider yakında dedi idare etcez bakalım,ben alıştım artık böyle durumlara o yzden nasıl olsa nerde oldğunu blıyorum içim rahattederm canm gittiğinden beri 1 gün bile aramamazlık yapmadı merak ediyo insan.... offf
canım ya sizin telefon başınıza bela kullanmayın stok yapsın çarşıya çıkarsa kart veya çaldırsın çaldırmalık varsa sen ara of deli oluyorum bende aranızda turkcell olan varmı ne berbatn tarifeler var şöyle her yöne adam gibi bir konuşma tarifesi yok ya 1 tane bile!
aa gercektenmi canım üzüldüm yaa insallah gitmez alaya o tutanaklarr ne zaman belli olur uzayp uzamycagı :44:
Aynen canım o arkadaşının birnden çaldırdı bugn ben aradım bitek onda kalmış telefon o da gider yakında dedi idare etcez bakalım,ben alıştım artık böyle durumlara o yzden nasıl olsa nerde oldğunu blıyorum içim rahatt
hepmz evrene mesaj yolluyoruzz edanın sevdiceği edayı arasınnnn
Blmiyorum ki canım daha önce de yakalanmıştı ama komutan hep geri vermişti bu sefer toptan hepsinin telefonlarını almış o değil hatta gitti bu sefer bide bz konuşurken oldu bu yakalanma kendımı kotu hssediyorum ama napalım olacagı varmıiş
canimmm nice nice mutlu yillara insallahhhofff bi sorunn cikmaz insaallahh canim yaaa
nöbet bitimine kadar bekle bi canm sen bakalım arar bence o zaman endiselenme saat henüz gec degilyok canımm arkadaşından mesaj falan atmıyo istese sokar telefon ama komutan yakalayınca direk tutanak ve uzatuyomui askerliği 1-2 kişi geç terhis almışlar uzamış geç çıkıcaklarmış gerek yok birde bnmki her daim hastahane adliyede zaten rahat kullanmcz riske grek yok böylesi dha güzel hiç sorun olmuyodu konuşmak günde 2 kere falan konuşuyodk hep merak ettim...
arma canta varmıs sivasta biliyomusun kuzummburdayim tatlim sor
nöbet bitimine kadar bekle bi canm sen bakalım arar bence o zaman endiselenme saat henüz gec degil
arma canta varmıs sivasta biliyomusun kuzumm
cnm bunada şükür diyecez artık bak haber verebilmiş hiç değilse.
ayyy canm benm yollayalm valaa hiç böyle olmamıştı dellendim yaniii ha! bende evrene yolluyorum olumlu mesajjj sizin askerlik uzamasınn tutanak işlemesinn inşallahjhj
Hahaha işimiz evrene mesaj yolmmaya kaldı bak heleeya eskiden varya bi aramasın kıyametı koparırdım askerden önce yani,şimdi günde konuştuğmz her sanıyeyı kar sayar olduk ah bee
canım yıldönümünüz kutlu olsun nice mutlu senelerinize insallahAynen canım o arkadaşının birnden çaldırdı bugn ben aradım bitek onda kalmış telefon o da gider yakında dedi idare etcez bakalım,ben alıştım artık böyle durumlara o yzden nasıl olsa nerde oldğunu blıyorum içim rahatt
hepmz evrene mesaj yolluyoruzz edanın sevdiceği edayı arasınnnn
Blmiyorum ki canım daha önce de yakalanmıştı ama komutan hep geri vermişti bu sefer toptan hepsinin telefonlarını almış o değil hatta gitti bu sefer bide bz konuşurken oldu bu yakalanma kendımı kotu hssediyorum ama napalım olacagı varmıiş
evet insan endiseleniyo nolursa olsun acemide bende aramadıgı 1 günde panik yapıyodum hemen biliyorum canım ama sakin dur simdi hic aramazsa 9dan sonra taburu sen ararsınaynen canm geç değilde dün 5 gbi ararm demişti ve önceki zamanlar hep dediğinde arardıda ondan panik yaptımmm
neysee ben neler yaşadım biliyosunuz acemilikte çanakkalede deprem falan olmuştu yaniii arar elbet kötü bişey olmasında
evet insan endiseleniyo nolursa olsun acemide bende aramadıgı 1 günde panik yapıyodum hemen biliyorum canım ama sakin dur simdi hic aramazsa 9dan sonra taburu sen ararsın
anaam gercekten 20 kisimi varms dogru kız seninki cezaevindeydi dimii 20 kisi cok az yaa kafa dengi varmıyms hiccanım ne taburu karakolda benimki20 kişilik bir yerde sadece tek ankesörlü var ki arar yani eminim nöbetten sonra
Sıkma canını canm iyi düsün iyi seyler olsun öpüyorum grsrzcanlar ben çıkıyorum 2 saattir slayt yapıyorum yazı yazmaktan anam ağladı haaedacım ararsa haber et bize de,cerencm çok sağol canım benim 20 yılları da görürz inşallah:)
nöbet bitimine kadar bekle bi canm sen bakalım arar bence o zaman endiselenme saat henüz gec degil
arma canta varmıs sivasta biliyomusun kuzumm
adresi tarif ediyim belki anımsarsın bankalar cad. park sokakdaki canım..war galiba tatlim hic yabanci gelmedi nieki
adresi tarif ediyim belki anımsarsın bankalar cad. park sokakdaki canım..
cenk ordan bana bi canta alms orda taş gibi bi hatun varms olgunmus ama cok bakımlıyms tanıyomusun diycektim ne zamandr sorucam içimde kaldı simdi hatrladımkıskanclıktan catır catır catladım ayaküstüü sohbet etmis kadınla 10 dk yaa öküüz
evet canım gitmis en pahalıı cantayı verms asker cocuga yaa cok üzüldüm ve cok kıskandım orta yaslarda bi bayanms ne diye gidipte sohbet ediyosun yaa sen bide cantayı kadın begenip vermis kalıpsızz kendin begensenetatlim anladim neresi oldugunu ordan aldiysa cantan guzel ve kalitelidir ama hatunu bilmiom cantaci tam yol guzergahimiz sirf kadina bakmak icin girip innceleyip sana haber vericem canim
evet canım gitmis en pahalıı cantayı verms asker cocuga yaa cok üzüldüm ve cok kıskandım orta yaslarda bi bayanms ne diye gidipte sohbet ediyosun yaa sen bide cantayı kadın begenip vermis kalıpsızz kendin begensene
kızlarr nasılsınız?
mervecimmm 2. yılınızı doldurmuşsunuz ne güzel canım bir ömür ayrılmazsınız inşallah
edacımmm arar güzell arar olmadı karakolu sen ara internetten bak telefon numarrasınıhem hoşuna gider..
gülşahcımmmm kıskançlık havalarını sezdim ama canım olmaz bi şey merak etmehele ki asker karısı yaniiiiii..
ceren noldu size canım tartıştınız mı yine?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?