canım yokk ya bana söylesin söylemeyince agzından kacırıyo sonra perisan ediyorum onu söylemediğine söylesinn yapcak bisey yokk ben sormadan gelir anlatır ama şu numara msj attı şu kız şöyle dedi falan diye herseyini söyler nazar degmesin bi bu konuda cok iyiyizKizlar yaa anlatmalari daha kotu sanki bilmemek duymamak daha mi iyi ne bence asiri kiskancim ama hic bisey sormuyorum bilmmek istemiyorum ben komplekse girecegime o girsin
ayy gülşahh valla dua ederim sana kuzuum nasl içim sızladı yaa asker adama öyle pahalı canta satılırmıı fiyatını söylemiyo ama ben anladım pahalı bi canta oldugunu chanel'ın cantası ama orjinal mi bilmiyorum kadın orjinal degil demiş ama fiyatı 100 200 tl arasındaa bu kadarını anlayabildim bitekk cok üzüldüm askere satıyosun sen canta yaa ne diye gidip pahalı canta satıyosun gerizekalı kadıınn en kalitelsi bu bunu al demiss bide git bütün cantaları indirr toplasın sonraa adi kadıınCerencim zaten ne geliosa basimiza hemcinslerimizden gelio canim ya incelerim ben gidip canta sorar gibi yapip gicik gicik konusurum hatta bi suru canta indirdip almam ole erkeklere sohbet edip pahali canta satmak kolay , kolaysa bana satsin gicik ediyim kizi biraz
anlatmaları bence daha iyi çünkü içinde kötü bir şey yok demekki anlatmaması daha kötü gizli kapaklı neler oluyo bilemiyosun ki
aynen canımm cok dürüst bi sevgilim var nazar degmesin vallaay kıyamam sizede ...bence cerencimm için rahat olsun o arkadaşınıda söylemeyebilirdi ve sen nerden duycaktın bak ne olsa söylüo şanslısın...millet valla saman altından neler yürütüodur ...
kız bunaktıır o yüzü gözü kırışmıştır hep Allah seni yaacanim bisi olursa anlatsinda durduk yerede kiz var sole bole demesin o zaman ben kendimi biliom onada kendimede hayati zehir ederim yani sabahtan beri su sivil memurun bayan olmasi albay esi olmasina ragmen canimi fazlasiyla sıktı
canim bisi olursa anlatsinda durduk yerede kiz var sole bole demesin o zaman ben kendimi biliom onada kendimede hayati zehir ederim yani sabahtan beri su sivil memurun bayan olmasi albay esi olmasina ragmen canimi fazlasiyla sıktı
aynen canımm cok dürüst bi sevgilim var nazar degmesin vallabu konuda cok sanslıyım hep söyledi bana olan biteni ben krize girdim ama yapıcak bisey yokk en azndan söylüyo yanii
Cerencim biz gecen gittikte bi kadinla bi erkek var ama hic dikkat etmemistim hakkaten cok guzel ve pahali cantalar var ben onu bi guzel incelerr perisan ederim kiz yapabilirsem fotografini bile cekerim sen merak etme :)
begush kiz bende tanimiom arkadaslarini ve benimkinin her hafta carsisi var bide kibristaa ben napimm :)
Allahım bide güzel karsıma gecmis anlatıyo gülşah kadına demişki nisanlıma canta bakıyorum spordan yeni klasik giyime geçtii ne önerirsiniz falan demişş benimkinin saflıgına bakarmısın erkekler gercekten cok saf yaaaCerencim biz gecen gittikte bi kadinla bi erkek var ama hic dikkat etmemistim hakkaten cok guzel ve pahali cantalar var ben onu bi guzel incelerr perisan ederim kiz yapabilirsem fotografini bile cekerim sen merak etme :)
begush kiz bende tanimiom arkadaslarini ve benimkinin her hafta carsisi var bide kibristaa ben napimm :)
bu devirde kızlardan korkucan eskiden erkeklerden korkardık simdi kızlar daha beterrr yavrum yaaa neler nelerr off anlatsam warya basıma gelenlerii kac kisiyle saç başa girdiğimiii aboo hele bu tokatın kızları varya hepsi oynakkvalla allahtan söylüyolar bide söylemeseler naparızz yani bizimkide burdaken her şeyi anlatırdı bakalım artık onlarında çarşıları var :S orda meslek yüksek okulu var yemin töreninden sonra gördüm kızlar falan da şıkır şıkırdı istanbuldan beterler valla dedim bana bak sakın kimseye uyupta kudurma valla binerim gelirim buraya dedm gülüyo biliyorum bir şey yapmaz etmez yanından geçene bile bakmaz ama kızlar fena anam kızlar kudurmş
benimki kıskanclıgından kuduruyo zatenn oohhhhoff valla ama bide şöyle düşünelimmm onlarda bizi düşünsünn bizde dışarı çıkıyoruzz bi sürrü erkek var onlarda böyle kıskanıyodur :)
bu devirde kızlardan korkucan eskiden erkeklerden korkardık simdi kızlar daha beterrr yavrum yaaa neler nelerr off anlatsam warya basıma gelenlerii kac kisiyle saç başa girdiğimiii aboo hele bu tokatın kızları varya hepsi oynakk
benimki kıskanclıgından kuduruyo zatenn oohhhh
Ay bencede soylarıııı kurusuun tükensiinnn onlarıın bitli sürtüüklerrBu akşam askerlerimizin kulakları iyi çınladı hee :)) allah onları kaşar kızlardan da korusunnnnnnn nerde varsa bu da ayrı dert her şey bitti bunu düşünüyoruz ya hey allam ya
kız magazada cekiyolarr yaa resim falan elemanlarda cıkıyo falann off gülsah hayal kuruyorum ne güzell niye bozuyon yaaaKiz kadinin resmi ne gezsinben iki gun icinde kesin giderim canim sen merak etme :) gel kizz walla koluna gir sevgilinin git bi gorun catlat
Begüm haftasonu sizinde carsınız varmı canm?
Gülşahh kıızz baya yor ama kadını tamam mı söz ver bakk canından bezdirorta yaslarda falan dedi genc kız degil belliki unutma dünyayı dar et ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?