92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Kizlar yaa anlatmalari daha kotu sanki bilmemek duymamak daha mi iyi ne bence asiri kiskancim ama hic bisey sormuyorum bilmmek istemiyorum ben komplekse girecegime o girsin
canım yokk ya bana söylesin söylemeyince agzından kacırıyo sonra perisan ediyorum onu söylemediğine söylesinn yapcak bisey yokk ben sormadan gelir anlatır ama şu numara msj attı şu kız şöyle dedi falan diye herseyini söyler nazar degmesin bi bu konuda cok iyiyiz
ayy gülşahh valla dua ederim sana kuzuum nasl içim sızladı yaa asker adama öyle pahalı canta satılırmıı fiyatını söylemiyo ama ben anladım pahalı bi canta oldugunu chanel'ın cantası ama orjinal mi bilmiyorum kadın orjinal degil demiş ama fiyatı 100 200 tl arasındaa bu kadarını anlayabildim bitekk cok üzüldüm askere satıyosun sen canta yaa ne diye gidip pahalı canta satıyosun gerizekalı kadıınn en kalitelsi bu bunu al demiss bide git bütün cantaları indirr toplasın sonraa adi kadıın

Son düzenleme:
anlatmaları bence daha iyi çünkü içinde kötü bir şey yok demekki anlatmaması daha kötü gizli kapaklı neler oluyo bilemiyosun ki

canim bisi olursa anlatsinda durduk yerede kiz var sole bole demesin o zaman ben kendimi biliom onada kendimede hayati zehir ederim yani sabahtan beri su sivil memurun bayan olmasi albay esi olmasina ragmen canimi fazlasiyla sıktı

ay kıyamam sizede ...bence cerencimm için rahat olsun o arkadaşınıda söylemeyebilirdi ve sen nerden duycaktın bak ne olsa söylüo şanslısın...millet valla saman altından neler yürütüodur ...
aynen canımm cok dürüst bi sevgilim var nazar degmesin valla bu konuda cok sanslıyım hep söyledi bana olan biteni ben krize girdim ama yapıcak bisey yokk en azndan söylüyo yanii

canim bisi olursa anlatsinda durduk yerede kiz var sole bole demesin o zaman ben kendimi biliom onada kendimede hayati zehir ederim yani sabahtan beri su sivil memurun bayan olmasi albay esi olmasina ragmen canimi fazlasiyla sıktı
kız bunaktıır o yüzü gözü kırışmıştır hep Allah seni yaa

sen de içini ferah tut bitanem benim albay eşi boru değil yani :) teyzesi yaşında olcak kaldıki dışardan biri değil albayın eşi ...bence ben napimmmm asıl çarşıları başlıcak yanındaki arkadaşları nasıl bilmiyorum etraf nasıl pek bilmiyorum bazen bi tedirgin oluyorum güvensizlikte değil bu tuhaf bişey

aynen canımm cok dürüst bi sevgilim var nazar degmesin valla bu konuda cok sanslıyım hep söyledi bana olan biteni ben krize girdim ama yapıcak bisey yokk en azndan söylüyo yanii

valla allahtan söylüyolar bide söylemeseler naparızz yani bizimkide burdaken her şeyi anlatırdı bakalım artık onlarında çarşıları var :S orda meslek yüksek okulu var yemin töreninden sonra gördüm kızlar falan da şıkır şıkırdı istanbuldan beterler valla dedim bana bak sakın kimseye uyupta kudurma valla binerim gelirim buraya dedm gülüyo biliyorum bir şey yapmaz etmez yanından geçene bile bakmaz ama kızlar fena anam kızlar kudurmş

Cerencim biz gecen gittikte bi kadinla bi erkek var ama hic dikkat etmemistim hakkaten cok guzel ve pahali cantalar var ben onu bi guzel incelerr perisan ederim kiz yapabilirsem fotografini bile cekerim sen merak etme :)
begush kiz bende tanimiom arkadaslarini ve benimkinin her hafta carsisi var bide kibristaa ben napimm :)

off valla ama bide şöyle düşünelimmm onlarda bizi düşünsünn bizde dışarı çıkıyoruzz bi sürrü erkek var onlarda böyle kıskanıyodur :)

Allahım bide güzel karsıma gecmis anlatıyo gülşah kadına demişki nisanlıma canta bakıyorum spordan yeni klasik giyime geçtii ne önerirsiniz falan demişş benimkinin saflıgına bakarmısın erkekler gercekten cok saf yaaa suan sinirden köpürüyorum varyaa cantayı görr direk anlarsın zaten bi bayan zevki oldugunu böyle güzel bi cantayı bi erkek begenemez.. ama sivasa gelicem bigün bende görücem o hatunu duur yazdım bunu bi kenara..
kuzumm en kısa zamanda gitmeye cals noluuurr resminide cekebilrsin evet harika olurr benim içiin :) facedenn arma çanta diye baksammı sayfa falan acmıslardr belki kadının resmi vardır yaa:44:

Eee yaniii tabikide kiskansinlarrr guzelim kizlariz dedigim gibi kendimiz komplekse girecegimize onlari sokalim

bu devirde kızlardan korkucan eskiden erkeklerden korkardık simdi kızlar daha beterrr yavrum yaaa neler nelerr off anlatsam warya basıma gelenlerii kac kisiyle saç başa girdiğimiii aboo hele bu tokatın kızları varya hepsi oynakk

Bu akşam askerlerimizin kulakları iyi çınladı hee :)) allah onları kaşar kızlardan da korusunnnnnnn nerde varsa bu da ayrı dert her şey bitti bunu düşünüyoruz ya hey allam ya

Kiz kadinin resmi ne gezsin ben iki gun icinde kesin giderim canim sen merak etme :) gel kizz walla koluna gir sevgilinin git bi gorun catlat

Bu akşam askerlerimizin kulakları iyi çınladı hee :)) allah onları kaşar kızlardan da korusunnnnnnn nerde varsa bu da ayrı dert her şey bitti bunu düşünüyoruz ya hey allam ya
Ay bencede soylarıııı kurusuun tükensiinnn onlarıın bitli sürtüüklerr bu hafta sonu gene carsıları var kıskanclıktan catır catır catlıycamm

Begüm haftasonu sizinde carsınız varmı canm?

Gülşahh kıızz baya yor ama kadını tamam mı söz ver bakk canından bezdir orta yaslarda falan dedi genc kız degil belliki unutma dünyayı dar et ona

Son düzenleme:
kızlaaaaarrrrrr bi sakin olun amaaaa nedir bu kıskançlık mevzusu insanın aklına karpuz kabuğu sokuyosunuz valla yaaa şu an çarşımız olmadığına sevinsem mi üzülsem mi bilemedim yaniiii
ama yok yaaa keşke olsaydı en azında çarşıya çıkrdı değişiklik olurdu ömere bi saat bile olsa yüzünü görürdüm ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…