heh sen olayı çözmüşün evet işte bu sana yaşattıklarını sende ona yaşatacaksın.Atma mesaj kudursun orda
Gülşahcm iyiym canım benim asıl sen nasılsın ne o öyle kıskançlık krizleri sezdim sende şu albayın karısına karşıısenin sevdiceğn senden başkasnı görür mü hç oralarda aaa
Off yapabilsem bi iste merhamet duygum cok fazla acıyorum hemen yumusuyorum askerde birde beni düsünsün tavrımı ceksin istemiyorum ama her yoluda denedim olmuyo Allahım ne olur sabır ver gücüm tükendi artıkGüzelim bak seviyorsun sen bu adamı besbelli,Yosa bunca şeye katlanmazdın.Ve sana bırak şunu demek de çok saçmak olur siz sevgili aşamasını geçmiş nişanlı iki insansınız bu yuzden bazı şeyler hemen kestirilp atılamaz biliyorum.Ve onca sene geçmişiniz var.Bak sen her seferınde tavrını koyup sonra canım cıcım olduğn ıcın artık cenkte bunun farkında ve bunu açıkçası çok iyi kullanıyor ve senı suistimal ediyor.Ama senden özur diledkten sonra bile olsa eskisi gibi olmyacaksın o soğukluğu sen devam ettireceksn.Sonuçta askerde olan o seni kaybetmekten korkacak kişi de daha çok o olmalı.Senın her turlu ımkan ayağının altında istesen her şeyi yaparsn ama sen onu beklemyı terch edip kısıtlıyrsun kendini.Karsına al konuş dcem ama o da fayda etmiyor ..
canım ankesörler falan bozuktur sıra vardır belki sıkma canını bitanemOfff benimkinin 6 da nöbeti vardı 6-9 aramadı hala araması lazım dı hiç aksatmazdı noldu acepppp :26:
Off yapabilsem bi iste merhamet duygum cok fazla acıyorum hemen yumusuyorum askerde birde beni düsünsün tavrımı ceksin istemiyorum ama her yoluda denedim olmuyo Allahım ne olur sabır ver gücüm tükendi artık
canım ankesörler falan bozuktur sıra vardır belki sıkma canını bitanem
dişi sinek bile olmasın dimi ne gerek varr bence de aynene katılıyorummgörmesin tabi tatlım yaa aslında çok kıskancımdır suan çok hafıflemıs hallerım ama ınsan sınır oluyo ne gerek vae asker calısıo ıste
Off yapabilsem bi iste merhamet duygum cok fazla acıyorum hemen yumusuyorum askerde birde beni düsünsün tavrımı ceksin istemiyorum ama her yoluda denedim olmuyo Allahım ne olur sabır ver gücüm tükendi artık
dişi sinek bile olmasın dimi ne gerek varr bence de aynene katılıyorumm
Bak oyle düşünrsen yanılırsın sırf askerdeler diye sürekli alttan alacak değiliz bzde insanız.Ki senin ki eve geliyor gidiyor seni görüyor ailesni görüp hasret gideriyor..birazck bunlarn farkına varmasını sağla canım kıymet bilsn.Hep bulundğu konumun hem de senin.
İnsan alıştıkları saatte aramadıklarında bi panik oluyor dimi kızzzbak gör 9buçuğa kalmaz arycakk
İnsan alıştıkları saatte aramadıklarında bi panik oluyor dimi kızzzbak gör 9buçuğa kalmaz arycakk
yavrum dün akşam konuştuğumzda yarın 6-9 nçbetim var hayatım erken ararım 5 gibi dedi nçbet saatleri değişiyor çnkü.E aramadı 9 da nöbeti biticek 9 dan sonrada aramassa valla deliririm! Merak ediyorum ya karakolda durmuyoki hep adliyeye hastahaneye koşturuo sürekli....yani insan endişeleniyo...
Bilmiyorumki hayatım endiselenme nöbetten cıkınca arar bebegim asker iste saati saatine tutmaya biliyo bazenbebeim sıra olması imkansız 1 tane ankesörlü var herkes cep telefonu kullanıyo sıra olmuyo zatenneyse 9 dan sonra arar heralde
merak ettim..Hiç böyle olmamıştı çnkü.
tatlim icini ferah tut aarrrarr merak etmee
yavrum dün akşam konuştuğumzda yarın 6-9 nçbetim var hayatım erken ararım 5 gibi dedi nçbet saatleri değişiyor çnkü.E aramadı 9 da nöbeti biticek 9 dan sonrada aramassa valla deliririm! Merak ediyorum ya karakolda durmuyoki hep adliyeye hastahaneye koşturuo sürekli....yani insan endişeleniyo...
Canım bugn aradı bugn bizm 2.yıldonumumuz demerveee sizin son telefon durumu nee
bende merak ettim simdi canım:44: arkadasından falan msj attımı hic msjlasıyomusunuz bebegmcanım merak ediyorum çnk böyle olunca önceden arardı hjaber verirdi nöbetten sonra uzun konuşurduk neyse...artık...
Bilmiyorumki hayatım endiselenme nöbetten cıkınca arar bebegim asker iste saati saatine tutmaya biliyo bazen
Evet kızlar haklısınız, Rabbim kime böyle sans vermis acaba burnumuzun dibinde bide.. hicbisey demiyorum zaman insallahh bizim yaralarımızı sarar insallahh zaman bize iyi gelirr yok olup gitmekten korkuyorum..
Anlıyorm canım seni inşallah arar haberdar et bizi de.
Canım bugn aradı bugn bizm 2.yıldonumumuz desesi kötü gelyrdu noldu dedim moralm bozuk canm sıkkkın falan dedi,toplamıışlar telefnların hepsini,herkese de tutanak tutmuşlar bakalım alaya gtcekmiş tutanaklar uzayp uzamadğı belli değil yani şuanlık. Ankesörlü telefn kartıda satılmıyormş anca işte carsıya cıktıklarnda alcaklar şmdilk oyle idare edicez bakalım.
bende merak ettim simdi canım:44: arkadasından falan msj attımı hic msjlasıyomusunuz bebegm
gülşaaah bisy sorcamm burdamısın ses ver kuzum
aa gercektenmi canım üzüldüm yaa insallah gitmez alaya o tutanaklarr ne zaman belli olur uzayp uzamycagı :44:Anlıyorm canım seni inşallah arar haberdar et bizi de.
Canım bugn aradı bugn bizm 2.yıldonumumuz desesi kötü gelyrdu noldu dedim moralm bozuk canm sıkkkın falan dedi,toplamıışlar telefnların hepsini,herkese de tutanak tutmuşlar bakalım alaya gtcekmiş tutanaklar uzayp uzamadğı belli değil yani şuanlık. Ankesörlü telefn kartıda satılmıyormş anca işte carsıya cıktıklarnda alcaklar şmdilk oyle idare edicez bakalım.
bende merak ettim simdi canım:44: arkadasından falan msj attımı hic msjlasıyomusunuz bebegm
gülşaaah bisy sorcamm burdamısın ses ver kuzum
Anlıyorm canım seni inşallah arar haberdar et bizi de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?