92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

görmesin tabi tatlım yaa aslında çok kıskancımdır suan çok hafıflemıs hallerım ama ınsan sınır oluyo ne gerek vae asker calısıo ıste

Off yapabilsem bi iste merhamet duygum cok fazla acıyorum hemen yumusuyorum askerde birde beni düsünsün tavrımı ceksin istemiyorum ama her yoluda denedim olmuyo Allahım ne olur sabır ver gücüm tükendi artık
Offf benimkinin 6 da nöbeti vardı 6-9 aramadı hala araması lazım dı hiç aksatmazdı noldu acepppp :26:
canım ankesörler falan bozuktur sıra vardır belki sıkma canını bitanem

canım sen yıne masallah ıyı sabırlısın o kadar gun konusmuyosunuz dayanıosun ama bence ona bıtek onun asker olmadıgı farkettırmelısın

görmesin tabi tatlım yaa aslında çok kıskancımdır suan çok hafıflemıs hallerım ama ınsan sınır oluyo ne gerek vae asker calısıo ıste
dişi sinek bile olmasın dimi ne gerek varr bence de aynene katılıyorumm

Bak oyle düşünrsen yanılırsın sırf askerdeler diye sürekli alttan alacak değiliz bzde insanız.Ki senin ki eve geliyor gidiyor seni görüyor ailesni görüp hasret gideriyor..birazck bunlarn farkına varmasını sağla canım kıymet bilsn.Hep bulundğu konumun hem de senin.

cerencim merve dogru soluyo kız senınkının şükürsüzlükten başına bişi gelıcek Allah korusun bıraz şükretsin haline elindeki nimetlerin farkında diil onun şımarıklıgını yapıo

bebeim sıra olması imkansız 1 tane ankesörlü var herkes cep telefonu kullanıyo sıra olmuyo zaten neyse 9 dan sonra arar heralde
merak ettim..Hiç böyle olmamıştı çnkü.

İnsan alıştıkları saatte aramadıklarında bi panik oluyor dimi kızzz bak gör 9buçuğa kalmaz arycakk

İnsan alıştıkları saatte aramadıklarında bi panik oluyor dimi kızzz bak gör 9buçuğa kalmaz arycakk

yavrum dün akşam konuştuğumzda yarın 6-9 nçbetim var hayatım erken ararım 5 gibi dedi nçbet saatleri değişiyor çnkü.E aramadı 9 da nöbeti biticek 9 dan sonrada aramassa valla deliririm! Merak ediyorum ya karakolda durmuyoki hep adliyeye hastahaneye koşturuo sürekli....yani insan endişeleniyo...

Son düzenleme:

tatlim icini ferah tut aarrrarr merak etmee

bebeim sıra olması imkansız 1 tane ankesörlü var herkes cep telefonu kullanıyo sıra olmuyo zaten neyse 9 dan sonra arar heralde
merak ettim..Hiç böyle olmamıştı çnkü.
Bilmiyorumki hayatım endiselenme nöbetten cıkınca arar bebegim asker iste saati saatine tutmaya biliyo bazen
Evet kızlar haklısınız, Rabbim kime böyle sans vermis acaba burnumuzun dibinde bide.. hicbisey demiyorum zaman insallahh bizim yaralarımızı sarar insallahh zaman bize iyi gelirr yok olup gitmekten korkuyorum..

Anlıyorm canım seni inşallah arar haberdar et bizi de.
merveee sizin son telefon durumu nee
Canım bugn aradı bugn bizm 2.yıldonumumuz de sesi kötü gelyrdu noldu dedim moralm bozuk canm sıkkkın falan dedi,toplamıışlar telefnların hepsini,herkese de tutanak tutmuşlar bakalım alaya gtcekmiş tutanaklar uzayp uzamadğı belli değil yani şuanlık. Ankesörlü telefn kartıda satılmıyormş anca işte carsıya cıktıklarnda alcaklar şmdilk oyle idare edicez bakalım.

yok canim yaaa yok olup gitmekten felan bahsetmee zamanla hersey duzelirr ama bosa giden zamanda geri gelmiyo anlasa bunu askerin

ederm canm gittiğinden beri 1 gün bile aramamazlık yapmadı merak ediyo insan.... offf

canım ya sizin telefon başınıza bela kullanmayın stok yapsın çarşıya çıkarsa kart veya çaldırsın çaldırmalık varsa sen ara of deli oluyorum bende aranızda turkcell olan varmı ne berbatn tarifeler var şöyle her yöne adam gibi bir konuşma tarifesi yok ya 1 tane bile!

Son düzenleme:
aa gercektenmi canım üzüldüm yaa insallah gitmez alaya o tutanaklarr ne zaman belli olur uzayp uzamycagı :44:

bende merak ettim simdi canım:44: arkadasından falan msj attımı hic msjlasıyomusunuz bebegm
gülşaaah bisy sorcamm burdamısın ses ver kuzum

yok canımm arkadaşından mesaj falan atmıyo istese sokar telefon ama komutan yakalayınca direk tutanak ve uzatuyomui askerliği 1-2 kişi geç terhis almışlar uzamış geç çıkıcaklarmış gerek yok birde bnmki her daim hastahane adliyede zaten rahat kullanmcz riske grek yok böylesi dha güzel hiç sorun olmuyodu konuşmak günde 2 kere falan konuşuyodk hep merak ettim...

canimmm nice nice mutlu yillara insallahhh offf bi sorunn cikmaz insaallahh canim yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…