iyi aksamlar kizlar sinirlerm cok bozuk...
Bugn cezaevnde 2tane intihat olms biri bileklerini bardakla kesmis digeri hap icmis olan bzm askere oluyo sabah 5te uyandirilip hastahaneye goturmsler mahkumlariii ya yatarak askerlik yapanlara helal olsn ne sanslilar benmki gnde 6saat anca uyuyo nobeg surekli sevkler...valla cok sansli bazilari..
Merkzdende il jandarmadan bir asker intihar etms ama bsy olmamis midesinii yikamislar....
Birde benmki baana yazdigi defteri kaybetmis tum emeklerm gitti diyo nsil uzulmsss ha bide sanirim 20 nisana kadar carsilar iptal mi ne olms tam olarak belli degl ama seni goremcm diyip duruo herr sy ustuste gelms uyku yok izin yok... Valla ben burda skintiya girdim o orda....
eda sakin ol canım lütfen senin şer kördüğün hayırdır der efendimiz sakin ol önce
vardır bundada bir hayır şu az uyuma olayı iyi değil tabiki sabahtan akşama kadar yoruluyorlar
ama olsun vaktini geçiriyo bi şekilde ne yapcaksın işte askerlik bu şanslı bazıları dediğin gibi
defter bence bulunur tatlım hem nasıl kaybetmiş belki bir yerde unutmuştur yada şaka yapıyordur bir arkadaşı
izinleri dert etme nisana ne var ki zaten 2 haftada bir izniniz bişeycik olmaz hayatım olsun şükret bunada şükür canına zarar gelmiyo ya olsun