• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

günaydın kızlarrrr :3:

merveee aaa evet sen 300 lere veda ediceksin ben ömerime kısa bir süreliğine kavuşucam :16:

gülşencimmmmmm evetttttt askerliği yarılıyoruz valla :8: şaka maka geçiyor günler geçiyorrrrrr :16:

edacımmmmm bu arada canım konuştun mu askerinle merak ettimde bugün Artivde olacak dimi :26:

Evet kamilecim geçiyor :10:
100 lerede yaklaştık allaha şükürler olsun
Senle aynı zamanda mehtap yapıcaz:8::8:

Günaydın Tertolarr:3::3:

Evet kamilecim geçiyor :10:
100 lerede yaklaştık allaha şükürler olsun
Senle aynı zamanda mehtap yapıcaz:8::8:

günaydın canımmm nasılsın?
ayyy 199 demek bile o kadar mutlu ediyor ki anlatamam :9: gelsin artık o günlerrrr..
ne güzelll canım yaaa haziran bizim ayımız olacak desene :16:

günaydın canımmm nasılsın?
ayyy 199 demek bile o kadar mutlu ediyor ki anlatamam :9: gelsin artık o günlerrrr..
ne güzelll canım yaaa haziran bizim ayımız olacak desene :16:

Nerelerden nerelere geldik 457 dediğim gün dün gibi:30:
Evet canım haziranı dört gözle bekliyorum çok özledim öyle böyle değil:4:

Nerelerden nerelere geldik 457 dediğim gün dün gibi:30:
Evet canım haziranı dört gözle bekliyorum çok özledim öyle böyle değil:4:

457 gözümde öyle bir büyüyordu ki anlatamam sanki zaman hiç geçmiycekmiş gibi Allah'a şükür yarısı bitti sayılır bile bak :16:

ahhh ahhh bende çok özledim gülşencim yaaa anlatamam :14:

457 gözümde öyle bir büyüyordu ki anlatamam sanki zaman hiç geçmiycekmiş gibi Allah'a şükür yarısı bitti sayılır bile bak :16:

ahhh ahhh bende çok özledim gülşencim yaaa anlatamam :14:

Yarıladımıza göre artık geri sayım başladı kamilecim allahın izniyle yiyip bitircez bu askerliği:56:

ohhh bitti ya bu hafta da şükür ... gerisi haftada bir beni kasmıcak vizelerrr:21:

kızlar sizde ne var ne yokkkk..

yarın yarılıyoruz şaka gibii.. şu 200lerde sıktı artık :1:

ohhh bitti ya bu hafta da şükür ... gerisi haftada bir beni kasmıcak vizelerrr:21:

kızlar sizde ne var ne yokkkk..

yarın yarılıyoruz şaka gibii.. şu 200lerde sıktı artık :1:

gözünaydın canım..
benimde sınavım yoktu bugün gitmedim okula biraz gelecek haftakş sınavlara baktım şimdide bi bakayım ne var ne yok diye açtım :9: nasılsın?
evet evet yarılıyorruz ne güzelllllll :16: 200 lerin bitmesinede az kaldı :nazar:

gözünaydın canım..
benimde sınavım yoktu bugün gitmedim okula biraz gelecek haftakş sınavlara baktım şimdide bi bakayım ne var ne yok diye açtım :9: nasılsın?
evet evet yarılıyorruz ne güzelllllll :16: 200 lerin bitmesinede az kaldı :nazar:

çok zor bir haftaydıda allahtan az kaldı darısı başına tatlım.... yani insan iyice stres oluyo şimdi daha iyiyim cnm..heleki 230 u 100 lerin yaklaştığını düşününce daha iyi oluyorum..:1:

çok zor bir haftaydıda allahtan az kaldı darısı başına tatlım.... yani insan iyice stres oluyo şimdi daha iyiyim cnm..heleki 230 u 100 lerin yaklaştığını düşününce daha iyi oluyorum..:1:

inşallah canımmmm..
son 4 tane kaldı ondan sonra zaten evime gidicem 10 gün kadar :8:
evet evet gelsin artık 100 ler :emir_bebek:

Back
X