Canım dün bende cenke cok bozuldum aynı sebepten dolayı, arkadaslarıyla birlkte takılıyodu arkadasları internet kafeye girmisler cenkte girmek zorunda kalmıs onlar sevgilileryle kamerada konusmuslar buda bi bilgsayara oturmus tek basına taklmıs allahın belası böylesi de var iste gizemcim bakta gör dün o kadar sinirlendimki oturdum agladım yarım saat gönlümü almaya calıstı biton sebeklik falan ama ben bu yaptıgını unutmıycam cok zoruma gitti cok.. neden benle görüsmedin bizde kamerada görüsürdükk dedim biz hergün görüsüyoruz ya, sagım solum hep asker ben cok geriliyorum seni kimseye gösteremezdim bilmem ne, e kamera acmadan konusurduk diyorum en son 1 yıl önce girdim msnime hatırlamıyorum sifresini diyo, yeni bitane acmak cokmu zordu diyorum ses yok yazıklar olsun yaa.. bu nasıl bi kaskafalıktır anlamıyorum hatırladıkca sinirden ölüyorum.
ay cerencim ya insanın içine öyle bir oturuyorkş çok iyi anlıyorum seninkide bi başka türlüsü ama anlıyorum yani aynen bi msn açmak çokmu zordu yada o girmeyebilirdi senle telefonda konuşabilirdiniz yani anlamıyorum bazen bu erkekleri ya biz nasıl özenip ince düşünüyoruz onlar hep düz mantık genelde..ama unutmuyo insan unutulmuyo yani.. bende sinirden az daha ağlıcaktımda aradı işte
tamam benmde gönlümü hemen aldı da yani kırmasaydı hiç..
Gizemm noolduuu nasil konustunuzz merak ettim yazdiklarinizi okudumda :)
bebeğim konuştuk bak yazdım yukarda ayrıntıları hallettik oku