• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

22 yaş bencede erken ben 23 yaşındayım 22 yaşında evlendiğimi düşünemiyorum:45:
Benlik değil:45:
Ama tabi bu kişiden kişiye değişir bana göre değil :44:
25 yaş en ideal yaş gibi geliyo bana 25 ten önce evlenirsem hata yaparım gibi düsünüyorum :50: senin için ideal yaş kac cnm
Bak uğraşmış yapmış o kadarda öküz değilmişşş çocuğa öküz diyorsun:16::16:
beni sinirlendirince öküz o üzgünüm :32:

[video=youtube;FWqq8sszCf0]http://www.youtube.com/watch?v=FWqq8sszCf0[/video]

Öyle özledim ki seni,

Duymadan o güzel sesini,

Uyku girmiyor işte bu yorgun gözlerime...

Öyle özledim ki,

Sesinin sesimdeki yankısını,

Çocuksu gülümsemene neden olan

maymunluklarımı,

Beni sevme şeklini öyle özledim ki...

Öyle özledim ki,

gözlerinin içine bakarken

gözlerimden durduk yerde yaş gelmesini

Öyle özledim ki,

Aradığımda sesindeki neşeyi

Öyle özledim ki,

Bana doğru kurduğun cümlelerin her

bi kelimesini

Öyle özledim ki seni...

:16::16:

Kocaniz sizi aldatirsa ne yaparsiniz?

İtalyan: kocami öldürürüm..!

İspanyol: Kocamida sevgilisinide öldürürüm..!

Alman: Kendimi öldürürüm..!

Japon: Önce sevgilisini sonra kendimi öldürürüm..!

Amerikan: Alicagim nafakayi hesaplamaya baslarim..!

VE KAHRAMAN TÜRK KADİNİ: BENİM KOCAM YAPMAZ !!

of zaman gecmiyor onun burda oldugunu bilipte evde kös kös oturmak canımı yakıyor, neden erkekler bizim kadar ince düsünceli degil? bu klavye basında azmı agladım azmı sildim tuşlara damlayan yaşlarımı.. bilipte nasıl umursamamazlıga verirsin sen yaa gereksiz kıskanclıkların kaprislerin bitirdi beni tükendim hayatımı sana dogru yönlendirmekten tükendim artık off..

of zaman gecmiyor onun burda oldugunu bilipte evde kös kös oturmak canımı yakıyor, neden erkekler bizim kadar ince düsünceli degil? bu klavye basında azmı agladım azmı sildim tuşlara damlayan yaşlarımı.. bilipte nasıl umursamamazlıga verirsin sen yaa gereksiz kıskanclıkların kaprislerin bitirdi beni tükendim hayatımı sana dogru yönlendirmekten tükendim artık off..

canım hepsi düşüncesiz bizim gibi değiller..şimdi istedikleri zaman görebiliyorlar ya ama askere bir gitsin gör bak nasıl değişiyorlar özlem girince araya sen üzülme.şimdi özgürlüklerini kavuştular ya ne yapıcaklarını şaşırıyorlar

canım hepsi düşüncesiz bizim gibi değiller..şimdi istedikleri zaman görebiliyorlar ya ama askere bir gitsin gör bak nasıl değişiyorlar özlem girince araya sen üzülme.şimdi özgürlüklerini kavuştular ya ne yapıcaklarını şaşırıyorlar
Aman napıyosa yapsın yaa yanarım yanarımda kendime yanarım,
Ayrıca ne o öyle dısardaykenn beni unutucak askerdeykende her gün arayıp sorucak yok yaa agır geliyo canım agır

Son düzenleme:
Aman napıyosa yapsın yaa yanarım yanarımda kendime yanarım,
Ayrıca ne o öyle dısardaykenn beni unutucak askerdeykende her gün arayıp sorucak yok yaa agır geliyo canım agır

haklısın canım.ancak bir şeyleri kaybettikden sonra değerimizi anlıyorlar.askere geri dönünce dövüncek gör bak keşke onu yapmasaydım keşke bunu yapmasaydım demeye başlıycak..
sinirlisin şimdi o yüzden böyle diyorsun biraz sakınleşmeye çalış canım..konuşmadınız mı daha?

haklısın canım.ancak bir şeyleri kaybettikden sonra değerimizi anlıyorlar.askere geri dönünce dövüncek gör bak keşke onu yapmasaydım keşke bunu yapmasaydım demeye başlıycak..
sinirlisin şimdi o yüzden böyle diyorsun biraz sakınleşmeye çalış canım..konuşmadınız mı daha?
yok canım ümidimde kalmadı zaten su saatten sonra arayıpta hazırlan diyceğini sanmam gec oldu iyice

Back
X