ayy canım yaa heycan yaptım bak![]()
Tahmin yapıyorum
Çicek gelebilir mektup gelebilir çikolata gelebilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy canım yaa heycan yaptım bak![]()
25 yaş en ideal yaş gibi geliyo bana 25 ten önce evlenirsem hata yaparım gibi düsünüyorum22 yaş bencede erken ben 23 yaşındayım 22 yaşında evlendiğimi düşünemiyorum
Benlik değil
Ama tabi bu kişiden kişiye değişir bana göre değil :44:
beni sinirlendirince öküz o üzgünümBak uğraşmış yapmış o kadarda öküz değilmişşş çocuğa öküz diyorsun![]()
Tahmin yapıyorum
Çicek gelebilir mektup gelebilir çikolata gelebilir![]()
Adresi sorduguna göre ufakta olsa bisey yapar canım niye bos yere sorsunben sadece mektup diye düşünüyorum canım diğerlerini yapamaz
bu kadar beklerken bir şey yapmazsa naparım bilmiyorum ya kalırmışım öyle![]()
25 yaş en ideal yaş gibi geliyo bana 25 ten önce evlenirsem hata yaparım gibi düsünüyorumsenin için ideal yaş kac cnm
beni sinirlendirince öküz o üzgünüm![]()
ben sadece mektup diye düşünüyorum canım diğerlerini yapamaz
bu kadar beklerken bir şey yapmazsa naparım bilmiyorum ya kalırmışım öyle![]()
Yok anam 30 fazla yaa evde kalmıs dedirtmem ben valla..Benim için 25-26-27 ideal hatta çocuk düşünmesem 30 a kadar yolu var![]()
Yok anam 30 fazla yaa evde kalmıs dedirtmem ben valla..
Adresi sorduguna göre ufakta olsa bisey yapar canım niye bos yere sorsun![]()
tabi kız biz hakkını yiyoruz bazen sandıgımız kadar odun degiller yontuluyolar yavas yavasgörücez bakalım canım yaa sabırsızlıkla bekliyorum ama
bende odun falan diyordum kıyamam yaa o neler düşünüyo![]()
görücez bakalım canım yaa sabırsızlıkla bekliyorum ama
bende odun falan diyordum kıyamam yaa o neler düşünüyo![]()
E iyi evlen bariValla canım kim ne dedi diye bakmam ben umrum olmaz
Ben sevmesem hayatta evlenmezdim tek tabanca kafa rahat oh
Sevdik bir kere artık evleniyim ya![]()
tabi kız biz hakkını yiyoruz bazen sandıgımız kadar odun degiller yontuluyolar yavas yavas![]()
Ben eskiden kalas ve ayı derdim şimdi birşey demiyorum
of zaman gecmiyor onun burda oldugunu bilipte evde kös kös oturmak canımı yakıyor, neden erkekler bizim kadar ince düsünceli degil? bu klavye basında azmı agladım azmı sildim tuşlara damlayan yaşlarımı.. bilipte nasıl umursamamazlıga verirsin sen yaa gereksiz kıskanclıkların kaprislerin bitirdi beni tükendim hayatımı sana dogru yönlendirmekten tükendim artık off..
Aman napıyosa yapsın yaa yanarım yanarımda kendime yanarım,canım hepsi düşüncesiz bizim gibi değiller..şimdi istedikleri zaman görebiliyorlar ya ama askere bir gitsin gör bak nasıl değişiyorlar özlem girince araya sen üzülme.şimdi özgürlüklerini kavuştular ya ne yapıcaklarını şaşırıyorlar
Aman napıyosa yapsın yaa yanarım yanarımda kendime yanarım,
Ayrıca ne o öyle dısardaykenn beni unutucak askerdeykende her gün arayıp sorucak yok yaa agır geliyo canım agır
yok canım ümidimde kalmadı zaten su saatten sonra arayıpta hazırlan diyceğini sanmam gec oldu iyicehaklısın canım.ancak bir şeyleri kaybettikden sonra değerimizi anlıyorlar.askere geri dönünce dövüncek gör bak keşke onu yapmasaydım keşke bunu yapmasaydım demeye başlıycak..
sinirlisin şimdi o yüzden böyle diyorsun biraz sakınleşmeye çalış canım..konuşmadınız mı daha?