İçimde garip bi enerji var kızlaar 300 lere son 7 güün![]()
Hahah benimde son 8 gün galibaa ama ben yanlış sayıyorum galiba 21 kasımda teslim oldu bnmkiiii fazladan sayıyorum sanırım
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğru canımSıkıntıdan avatar değiştriorum dışarı çıkıp kartopu oynamak istiyorum yürüyüş yapmak istiyorum ama üşeniyorum
Aslında benim finallerime çalışmamda lazım sevdiceğim gelmedenn çok işim varrrrrr
![]()
bende cıkmak istiyorum karın üstünde gezmekk istiyorum gel birlkte cıkalım sekerim![]()
sagol bebeğim sizinde 200 lere cok az kaldı dilerim 200 ler su gibi geçer size...Bende sevgilimle kar topu oynamak beni karların içine atmasını istiyorum ama neredeee
Canım çok az kaldı sizin 300 lere geçmenize 300 lerde su gibi geçmesi dileğiyle
benimki 22 kasımda teslim oldu ama silüsü 20 kasım senin benden bi gün az söylemen lazım kıız safagınıHahah benimde son 8 gün galibaa ama ben yanlış sayıyorum galiba 21 kasımda teslim oldu bnmkiiii fazladan sayıyorum sanırım![]()
gel bebeğim misafir ediyim seniBen tokata doğru yol alıyorum o zaman zaten memleketim ama hiç görmediğim için değişiklik olur![]()
[FONT=[/FONT]
benimki 22 kasımda teslim oldu ama silüsü 20 kasım senin benden bi gün az söylemen lazım kıız safagını
evett fazladan sayma safagını biz bir gün için bile canımızı verirken sen git gide cogaltıyon günleribenimkinin silüsü 19 kasımdı galiba ya 2 gün önce oluyoı zaten yok benimkinin yol şeysi 2 gündür bnmkide 20 kasım silüsü e o zaman bendemi 407 yim kız![]()
evett fazladan sayma safagını biz bir gün için bile canımızı verirken sen git gide cogaltıyon günleri![]()
sendemi hergün bi çizik atıyon garibim bendensinNe bilim kızz mutlu oldum ahahahahaazaltıyım gidip kağıttan
2 şafak birden attırıyım
yok 406 değil mi?
ala ala benim safak 406Ne bilim kızz mutlu oldum ahahahahaazaltıyım gidip kağıttan
2 şafak birden attırıyım
yok 406 değil mi? baktım ben şafak matikten 406
sendemi hergün bi çizik atıyon garibim bendensin![]()
uff yaa 1 günde olsa yıktı beni haa yıkıldımEvet öncedne yapmıyodummm sonra yapım dedim yaptım ellerimle daha mutlu oluyo insanyanlız ben 200e kadar yaptım baş harflerimiz o kadar yetti
seninki 407 o zaman canımmm
Sen biglisayardan mı yapıyosun çiziği bebeğimEvet öncedne yapmıyodummm sonra yapım dedim yaptım ellerimle daha mutlu oluyo insanyanlız ben 200e kadar yaptım baş harflerimiz o kadar yetti
seninki 407 o zaman canımmm
Sen biglisayardan mı yapıyosun çiziği bebeğim
tamam 407 den gidiyimde daha karıstırmayalım artık safagımızıYok canım ya kağıda E-C yaptım kutucuklardanama yetmedi işte bir de çizimim iğrencçtir benim pek güzel olmadıııı
netten hesaplama var ordan baktım 30 izin kullanmış gibi yapıosn silüsünü griosn çıkıo bnm 406 çıktı
tamam 407 den gidiyimde daha karıstırmayalım artık safagımızı
bebeğim ben cıkıyorum birazdan gircem yine babam kısa bi baksında öpüyorum![]()
Tamam tatlım bende tatlı yapıcam yapım çıkıcam bende giricemm sonraaa gülşennn ses ver![]()
Burdayım canım
Hangi tatlıyı yapacaksın
Tiramisu yapıcam tatlım.Sever misin![]()