• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Doğru canım :1: Sıkıntıdan avatar değiştriorum dışarı çıkıp kartopu oynamak istiyorum yürüyüş yapmak istiyorum ama üşeniyorum:ssz: Aslında benim finallerime çalışmamda lazım sevdiceğim gelmedenn çok işim varrrrrr:50:

İçimde garip bi enerji var kızlaar 300 lere son 7 güün :23::23:

Bende sevgilimle kar topu oynamak beni karların içine atmasını istiyorum ama neredeee:19::43:
Canım çok az kaldı sizin 300 lere geçmenize 300 lerde su gibi geçmesi dileğiyle

Bende sevgilimle kar topu oynamak beni karların içine atmasını istiyorum ama neredeee:19::43:
Canım çok az kaldı sizin 300 lere geçmenize 300 lerde su gibi geçmesi dileğiyle
sagol bebeğim sizinde 200 lere cok az kaldı dilerim 200 ler su gibi geçer size...:16:
Hahah benimde son 8 gün galibaa ama ben yanlış sayıyorum galiba 21 kasımda teslim oldu bnmkiiii fazladan sayıyorum sanırım :1:
benimki 22 kasımda teslim oldu ama silüsü 20 kasım senin benden bi gün az söylemen lazım kıız safagını

Yok canım ya kağıda E-C yaptım kutucuklardan :1: ama yetmedi işte bir de çizimim iğrencçtir benim pek güzel olmadıııı
netten hesaplama var ordan baktım 30 izin kullanmış gibi yapıosn silüsünü griosn çıkıo bnm 406 çıktı
tamam 407 den gidiyimde daha karıstırmayalım artık safagımızı:25:
bebeğim ben cıkıyorum birazdan gircem yine babam kısa bi baksında öpüyorum :54:

Back
X