amannnnn üf ya![]()
Düzelir canım annen zamanla çok büyük bir sorun değil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amannnnn üf ya![]()
ben diyom aptal ettiler bizi diye bak haklı çıktım, sen ilk belirtileri vermeye başladın bile
enemm gülşah ben yanlış anlamışım ya (bende ki belirtilerde bu) kusura bakma ama öküzmüşkaynanasına der mi adam öyle tabi sen çekersin ceremesini.benim dana maşallah şirinlik abidesi oluyo annemle konuşunca, sanki o öküz benim öküz değil
![]()
hiç trip çekicekte halim yokkiii ya![]()
Ay çok şeker çeyizlik şeyler beğendim almak istiyorum ama ben evlenene kadar begenmemekten korkuyorum![]()
Ay çok şeker çeyizlik şeyler beğendim almak istiyorum ama ben evlenene kadar begenmemekten korkuyorum![]()
ben bi borcam aldım yuvarlak 2li bizzat kendim hani daha da bişi almadım. ama ablam kendine çeyiz hazırlarken ben üniv.de olduğumdan aldığından 2 şer tane almış hep evde var bişiler yani tencere, kahvaltı, yemek takımı gibi şeyler. ha babam da fiyatı uygun diye gidip o borcamın karesinden almış yine 2li koyun kızın çeyizine demiş ben burdayken![]()
ha bu arada gülşah nisan'da izne gelcek gazi. söz yapak diyoduk ya şu son olaylardan sonra ben söz falan istemiyorum bitirsin gelsin nolcaksa olur.
ben bi borcam aldım yuvarlak 2li bizzat kendim hani daha da bişi almadım. ama ablam kendine çeyiz hazırlarken ben üniv.de olduğumdan aldığından 2 şer tane almış hep evde var bişiler yani tencere, kahvaltı, yemek takımı gibi şeyler. ha babam da fiyatı uygun diye gidip o borcamın karesinden almış yine 2li koyun kızın çeyizine demiş ben burdayken![]()
ha bu arada gülşah nisan'da izne gelcek gazi. söz yapak diyoduk ya şu son olaylardan sonra ben söz falan istemiyorum bitirsin gelsin nolcaksa olur.
tatlım nisana kadar oturur bütün fikirlerinn ne güzel bi söz yaparsınızz ohhh![]()
yeniyo mu bunlar?
ne bu yavkız hiç böyle şeyleri anlamam ben alttaki kek, kuru pasta bayatlamasın diye fanus gibi bişi demi. la ben o kırılırsa ölürüm
kız yok bu adam bu kadar öküz oldukça ben söz möz yapmam. aileleri karıştırmam işin içine. sonra mazallah ayrılsak anlatamam her iki tarafada
Kırılırsa bana faceden yazarsın sana burdan aydına kargo yollarım![]()
ahh senin çcanını yirim![]()
evet okudum ve bilerek bi yorum getirmedim bu duruma. çok sevindim ama kendi adıma üzüldüm.derhal numaranı yaz facemebi msj uzağımda ol
![]()
şaka bi yana hayırlısı olsun cancağızım, mutlu olman dileğiyle![]()
Evde oturdukça sarıyorum ondan direk böyle birşey düşündüm en azından saat 6 ya kadar zaman akıp geçer eve zaten 7-8 gibi gelirim anca buraya takılırım sonra uyurum zaman sanki daha hızlı geçer gibime geliyor inşallah öyle olur:26:
iyiyim meleğim sen nasılsınCerennn burda mısın konuşamıyoruz seninle nasılsın canımm ?