• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

ben diyom aptal ettiler bizi diye bak haklı çıktım, sen ilk belirtileri vermeye başladın bile :27:

enemm gülşah ben yanlış anlamışım ya (bende ki belirtilerde bu) kusura bakma ama öküzmüş :27: kaynanasına der mi adam öyle tabi sen çekersin ceremesini.benim dana maşallah şirinlik abidesi oluyo annemle konuşunca, sanki o öküz benim öküz değil :27:

hiç trip çekicekte halim yokkiii ya:5:

Ay çok şeker çeyizlik şeyler beğendim almak istiyorum ama ben evlenene kadar begenmemekten korkuyorum:17:

hiç trip çekicekte halim yokkiii ya:5:

geçer tatlım üzülme. olmadı otur anlat kötü bi niyeti yoktu falan de ne bileyim, işi benim gibi cıvıklığa vur en azından :27: ay anneee nerden bilsin o kızların halinden bırak erkek mantığı değil mi kıt de :27: ben öyle yapıyom ellaam :27: annem de saydırıyo sonra benim gibi, ama kendi kocasına :27:

Ay çok şeker çeyizlik şeyler beğendim almak istiyorum ama ben evlenene kadar begenmemekten korkuyorum:17:

ben bi borcam aldım yuvarlak 2li bizzat kendim hani daha da bişi almadım. ama ablam kendine çeyiz hazırlarken ben üniv.de olduğumdan aldığından 2 şer tane almış hep evde var bişiler yani tencere, kahvaltı, yemek takımı gibi şeyler. ha babam da fiyatı uygun diye gidip o borcamın karesinden almış yine 2li koyun kızın çeyizine demiş ben burdayken :9:

ha bu arada gülşah nisan'da izne gelcek gazi. söz yapak diyoduk ya şu son olaylardan sonra ben söz falan istemiyorum bitirsin gelsin nolcaksa olur.

$Tam ekran yakalama 11.01.2013 133735-001.webp
$Tam ekran yakalama 11.01.2013 133758.webp

Oyuncak gibiler çok şekr:16:

ben bi borcam aldım yuvarlak 2li bizzat kendim hani daha da bişi almadım. ama ablam kendine çeyiz hazırlarken ben üniv.de olduğumdan aldığından 2 şer tane almış hep evde var bişiler yani tencere, kahvaltı, yemek takımı gibi şeyler. ha babam da fiyatı uygun diye gidip o borcamın karesinden almış yine 2li koyun kızın çeyizine demiş ben burdayken :9:

ha bu arada gülşah nisan'da izne gelcek gazi. söz yapak diyoduk ya şu son olaylardan sonra ben söz falan istemiyorum bitirsin gelsin nolcaksa olur.

Bencede en iyisi gelsin öyle yapın canım:16:
Benim de var birşeyler çatal bıcak takımı tencerlerim var kahvaltılık birşeyler var ama az da annem aldırmıyor:50:
Begenmezsin sen sonra biliyorum diyor haklıda:9:

tatlım nisana kadar oturur bütün fikirlerinn ne güzel bi söz yaparsınızz ohhh :16:

yeniyo mu bunlar? :27:
ne bu yav :27: kız hiç böyle şeyleri anlamam ben alttaki kek, kuru pasta bayatlamasın diye fanus gibi bişi demi. la ben o kırılırsa ölürüm :25:

tatlım nisana kadar oturur bütün fikirlerinn ne güzel bi söz yaparsınızz ohhh :16:

kız yok bu adam bu kadar öküz oldukça ben söz möz yapmam. aileleri karıştırmam işin içine. sonra mazallah ayrılsak anlatamam her iki tarafada

yeniyo mu bunlar? :27:
ne bu yav :27: kız hiç böyle şeyleri anlamam ben alttaki kek, kuru pasta bayatlamasın diye fanus gibi bişi demi. la ben o kırılırsa ölürüm :25:

kız yok bu adam bu kadar öküz oldukça ben söz möz yapmam. aileleri karıştırmam işin içine. sonra mazallah ayrılsak anlatamam her iki tarafada

Kırılırsa bana faceden yazarsın sana burdan aydına kargo yollarım:16:

Kırılırsa bana faceden yazarsın sana burdan aydına kargo yollarım:16:

ahh senin çcanını yirim :29:

evet okudum ve bilerek bi yorum getirmedim bu duruma. çok sevindim ama kendi adıma üzüldüm.derhal numaranı yaz faceme :27: bi msj uzağımda ol :27:

şaka bi yana hayırlısı olsun cancağızım, mutlu olman dileğiyle :1:

ahh senin çcanını yirim :29:

evet okudum ve bilerek bi yorum getirmedim bu duruma. çok sevindim ama kendi adıma üzüldüm.derhal numaranı yaz faceme :27: bi msj uzağımda ol :27:

şaka bi yana hayırlısı olsun cancağızım, mutlu olman dileğiyle :1:

Evde oturdukça sarıyorum ondan direk böyle birşey düşündüm en azından saat 6 ya kadar zaman akıp geçer eve zaten 7-8 gibi gelirim anca buraya takılırım sonra uyurum zaman sanki daha hızlı geçer gibime geliyor inşallah öyle olur:26:

Evde oturdukça sarıyorum ondan direk böyle birşey düşündüm en azından saat 6 ya kadar zaman akıp geçer eve zaten 7-8 gibi gelirim anca buraya takılırım sonra uyurum zaman sanki daha hızlı geçer gibime geliyor inşallah öyle olur:26:

kesinlikle doğru düşünmüşsün. bende şu nişanı halledip eve dönünce nolursa olsun gircem bi yere, olmuyo böyle boş boş

Özleme bir diyeceğim yok.
O kömür kırıntıları arasında parlayan bir cam parçası.
O nefes alışı sevgimizin, kavuşmalarımızın anlamı.
O tek güzel yönü bekleyişlerimizin.

İnsanlığımız özleyişlerimizle alımlı,
Yaşantımız özlemlerle güzel.
Özlemin buruk bir tadı var, hele seni özlemenin.
Bir kokusu var bütün çiçeklere değişmem.
Bir ışığı var, bir rengi var seni özlemenin, anlatılmaz.

Verdiğin bütün acılara dayanıyorsam;
Seni özlediğim içindir.
Beklemenin korkunç zehri öldürmüyorsa beni;
Seni özlediğim içindir.
Yaşıyorsam; içimde umut varsa,
Yine seni özlediğim içindir.

Seni bunca özlemesem; bunca sevemezdim ki!
:16::16::16:
Ümit Yaşar Oğuzcan / Beşinci Mektup

Back
X