• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

iyi akşamlar millett nasılsınız bakalımm dicemde kimse yok galiba gülşencim:) naber. nasıldı ilk iş günün

canım dün bende cıkmıştım ama cıkış yapmadıgım icin acık gözüktüm demek sıkıcı iş perşembeye kadar bir yapmıycam sıkılıyorum

Sen gideli buradan kuşlar uçmaz oldu
Gittin de gelmedin, güller açmaz oldu
Gidipte gelmedin,
Güller açmaz oldu.
Tez gel yarim tez gel kurbanın olam
Gözüm bulutlarda hep seni arar oldu
Gözüm bulutlarda hep seni arar oldu.
Yokluğun kor gibi gönlümü yakar durur.
Kurudu gözyaşlarım içime akar durur.
Kurudu gözyaşlarım,
İçime akar durur.
Gözüm bulutlarda hep seni arar oldu
Gözüm bulutlarda hep seni arar oldu.

Çooook özlediiim ammaaa. :50:

o da beni seviyor...

[video=youtube;KXwcpzke5i0]http://www.youtube.com/watch?v=KXwcpzke5i0[/video]

canım dün bende cıkmıştım ama cıkış yapmadıgım icin acık gözüktüm demek sıkıcı iş perşembeye kadar bir yapmıycam sıkılıyorum
anladım cnm evet çıkış yapsanda açık görnüyo bazen.. oryantasyon için sadece izleyince sıkıcı geliyodur sana inş. bişeyler yapmaya başlayınca daha eeğlenceli gelir..

Burda oryantasyon yok canım
Bu arada size wwc den yazıyorum yanlış duymadınız kilitli kaldım acmaları nı bekliyorum koptum

Son düzenleme:
Bu arada size wwc den yazıyorum yanlış duymadınız kilitli kaldım acmaları nı bekliyorum koptum

amaaan tanrım ciddimisinn:90:
bende didimde bi barın wc sinde kitli kalmıştım kafamda bi hoştu paniğe kapılmıştım hemen kızlarr yardım etmisti Allahtan kısa sürede acılmıstı :86: bide benim panik atagım var kapalı dar alanda kitli kalınca kendimden gecmistim nasıl korkmuştum yaaa

allah mesajı yeni gördüm:D naptın çıktın dimi iyisinn

oryantasyonu eğitim veriyolar kurs gibi anlamında demedm canım alışma sürecin ya onu kastettim

Son düzenleme:
:emir_bebek:
allah mesajı yeni gördüm:D naptın çıktın dimi iyisinn

oryantasyonu eğitim veriyolar kurs gibi anlamında demedm canım alışma sürecin ya onu kastettim

hayır canım burda egitim yok birde biliyorum zaten egitime gerek yok bilmedigim birşey var obu ögrencm perşem günü cıktım patron actı kapıyı

hadi ya..iyi anlaşırlarsa çok rahat eder ya. nerde tutcak nöbeti 2 saatlk sıralı nöbet mi bzmkinin öyle oluyo da sizde nasıl
canım sabah 4 gece 2 saatmis nöbet, sanırım amm olacak şöför olursa gece gündüz nöbet tutmak zorunda amm olursa tutmuyor gece vardiyasına cıkıyor sadece rahat olacak bizim için ins amm olur..

Selam canlarım...Yine moralim 0 ya...Benimkinin bölüğündekiler çarşıdan içkili gelmiş 2 hafta çarşıları kitlenmiş..Gelene kadar çarşı yok yani.Mal herifler...Bir de geç gelebilir en geç 2 şubatta sınavlarımda biter böylece buda iyi haber cuma günü açıklanıyor yerler heyecan doruktaaa...Kim burda huhuuuuuu:27:

canım sabah 4 gece 2 saatmis nöbet, sanırım amm olacak şöför olursa gece gündüz nöbet tutmak zorunda amm olursa tutmuyor gece vardiyasına cıkıyor sadece rahat olacak bizim için ins amm olur..

o zmn amm olsun ya bencede rahat olur çok sorun çıkmaz heralde hem tek başına da yapmazki vardiyaları.. bizim nöbet ayda 1 kez geliyo bugün akşam 16-18 tutyo diyelim yarın 18-20 ertesi gün 20-22 böyle derken sabah04-06 olunca btiyo bi hafta işte.. 2 saat ama pek koymuyo ona:D koğuş nöbeti ya

Selam canlarım...Yine moralim 0 ya...Benimkinin bölüğündekiler çarşıdan içkili gelmiş 2 hafta çarşıları kitlenmiş..Gelene kadar çarşı yok yani.Mal herifler...Bir de geç gelebilir en geç 2 şubatta sınavlarımda biter böylece buda iyi haber cuma günü açıklanıyor yerler heyecan doruktaaa...Kim burda huhuuuuuu:27:

selam ben varım canım:) çarşı mı kitlemş benm kaderimdensn bzmde iptal bu hafta telefon yakalatmış biri diye.. başkası yapıyo bzmkilere de yansıyo maleseff.. ya bencede şu sınavların sonrası gelsn de rahat rahat görüşün ya:D cumaya da az kaldıı

selam ben varım canım:) çarşı mı kitlemş benm kaderimdensn bzmde iptal bu hafta telefon yakalatmış biri diye.. başkası yapıyo bzmkilere de yansıyo maleseff.. ya bencede şu sınavların sonrası gelsn de rahat rahat görüşün ya:D cumaya da az kaldıı

Nasılsın gizemcim? Aynen öyle biri yapıyo herkese patlıyo deli oluyorum...Artık kısmet.Evet sınavlarım bitince gelir inş artık kader bakıcaz.Evet az kaldııı çok heyecanlıyım.:26:

Nasılsın gizemcim? Aynen öyle biri yapıyo herkese patlıyo deli oluyorum...Artık kısmet.Evet sınavlarım bitince gelir inş artık kader bakıcaz.Evet az kaldııı çok heyecanlıyım.:26:

bende iyiym canım hasta olmuşm faranjit.. antibiyotik başladım yine..askeriye işte millet birbirini etklyo malesef:s
bide 2 haftada bir bizim çarşı şimdi 1 ay çıkamamış olcak..
gelsinde cumartesi öğrenelm ya yerini:) ama içimden bi ses senin sevineceğin bişey olcak diyo sanki ya :)

Son düzenleme:
bende iyiym canım hasta olmuşm faranjit.. antbotik başladım yine..askeriye işte millet birbirini etklyo malesef:s
bide 2 haftada bir bizim çarşı şimdi 1 ay çıkamamış olcak..
gelsinde cumartesi öğrenelm ya yerini:) ama içimden bi ses senin sevineceğin bişey olcak diyo sanki ya :)

Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine Antalya soğuk değildir ama :))) olsun canım üzülme telde konuşursunuz yüzünü görmek apayrı tabiii de :14: Evet canımmm ya aynen öğrenelm.Gülşende dedi batı çıkıcak öyle hissediyorum demişti ama bakalım inş güzel bir yer çıkar canım öğrenir öğrenmez haber vericem size

Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine Antalya soğuk değildir ama :))) olsun canım üzülme telde konuşursunuz yüzünü görmek apayrı tabiii de :14: Evet canımmm ya aynen öğrenelm.Gülşende dedi batı çıkıcak öyle hissediyorum demişti ama bakalım inş güzel bir yer çıkar canım öğrenir öğrenmez haber vericem size

ya antalyada soğuk değilde şu kötü güneş açıyo terliyosun sonra bi saate kapatıyo rüzgar çıkıyo aşırı dengesiz öyle olunca işte üşüttüm heralde:):)
telefondan idare edicez napalımm:(
gittiği yerde mutlu olsun da .. batısı doğusu farketmiyoda yakında da olsa hiç fena olmazdı:):)

Back
X