iyi akşamlar millett nasılsınız bakalımm dicemde kimse yok galiba gülşencim:) naber. nasıldı ilk iş günün
canım dün bende cıkmıştım ama cıkış yapmadıgım icin acık gözüktüm demek sıkıcı iş perşembeye kadar bir yapmıycam sıkılıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi akşamlar millett nasılsınız bakalımm dicemde kimse yok galiba gülşencim:) naber. nasıldı ilk iş günün
anladım cnm evet çıkış yapsanda açık görnüyo bazen.. oryantasyon için sadece izleyince sıkıcı geliyodur sana inş. bişeyler yapmaya başlayınca daha eeğlenceli gelir..canım dün bende cıkmıştım ama cıkış yapmadıgım icin acık gözüktüm demek sıkıcı iş perşembeye kadar bir yapmıycam sıkılıyorum
iyiym gibiyimmm :) cerencmm sen nasılsın asker nasılGizemcim merhaba nasılsın
iyiym gibiyimmm :) cerencmm sen nasılsın asker nasıl
Burda oryantasyon yok canım
Bu arada size wwc den yazıyorum yanlış duymadınız kilitli kaldım acmaları nı bekliyorum koptum
allah mesajı yeni gördümBurda oryantasyon yok canım
Bu arada size wwc den yazıyorum yanlış duymadınız kilitli kaldım acmaları nı bekliyorum koptum
iyiyim canm bende asker abi de iyi sayılır alısmaya calısıyo ustasına nöbeti baslıyo bugün geceli gündüzlü tutucak kıyamamm![]()
allah mesajı yeni gördümnaptın çıktın dimi iyisinn
oryantasyonu eğitim veriyolar kurs gibi anlamında demedm canım alışma sürecin ya onu kastettim
canım sabah 4 gece 2 saatmis nöbet, sanırım amm olacak şöför olursa gece gündüz nöbet tutmak zorunda amm olursa tutmuyor gece vardiyasına cıkıyor sadece rahat olacak bizim için ins amm olur..hadi ya..iyi anlaşırlarsa çok rahat eder ya. nerde tutcak nöbeti 2 saatlk sıralı nöbet mi bzmkinin öyle oluyo da sizde nasıl
canım sabah 4 gece 2 saatmis nöbet, sanırım amm olacak şöför olursa gece gündüz nöbet tutmak zorunda amm olursa tutmuyor gece vardiyasına cıkıyor sadece rahat olacak bizim için ins amm olur..
Selam canlarım...Yine moralim 0 ya...Benimkinin bölüğündekiler çarşıdan içkili gelmiş 2 hafta çarşıları kitlenmiş..Gelene kadar çarşı yok yani.Mal herifler...Bir de geç gelebilir en geç 2 şubatta sınavlarımda biter böylece buda iyi haber cuma günü açıklanıyor yerler heyecan doruktaaa...Kim burda huhuuuuuu![]()
selam ben varım canım:) çarşı mı kitlemş benm kaderimdensn bzmde iptal bu hafta telefon yakalatmış biri diye.. başkası yapıyo bzmkilere de yansıyo maleseff.. ya bencede şu sınavların sonrası gelsn de rahat rahat görüşün yacumaya da az kaldıı
Nasılsın gizemcim? Aynen öyle biri yapıyo herkese patlıyo deli oluyorum...Artık kısmet.Evet sınavlarım bitince gelir inş artık kader bakıcaz.Evet az kaldııı çok heyecanlıyım.:26:
bende iyiym canım hasta olmuşm faranjit.. antbotik başladım yine..askeriye işte millet birbirini etklyo malesef:s
bide 2 haftada bir bizim çarşı şimdi 1 ay çıkamamış olcak..
gelsinde cumartesi öğrenelm ya yerini:) ama içimden bi ses senin sevineceğin bişey olcak diyo sanki ya :)
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine Antalya soğuk değildir ama :))) olsun canım üzülme telde konuşursunuz yüzünü görmek apayrı tabiii deEvet canımmm ya aynen öğrenelm.Gülşende dedi batı çıkıcak öyle hissediyorum demişti ama bakalım inş güzel bir yer çıkar canım öğrenir öğrenmez haber vericem size