:) ben de gecenlerde arlet yirtma duydum sanirim o da 200 lerden duserkenmis canim :)
biz 200lere gelene kadaaaarrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:) ben de gecenlerde arlet yirtma duydum sanirim o da 200 lerden duserkenmis canim :)
günaydınn edacm. nbr
Meraba :) İyiyim sen nasılsınnnn
iyiyim canım. sıkılyrum.. vakit gecirmeye clşyrum forumda. :) sn neler ypysun?
Bende yeni uyandım kahvaltı falan derken bşr bakınıuyım dedm final haftam benim ama bugün yok ders çalışarak geçiriyorum vaktimi![]()
ben hep okyrum yazılanları da maaşallah hepniz clşysunz vizelere finallere :) bnm hiç öyle bi çabam olmamıştı.
calış calış.. dha sonra bugünlerin acısını cıkartırsın. çalışsan da kendineee, calışmasan da..
Aynen canım çoğumuz okuyoruz okumayanlarda çalışıyorlar.Sen evdemisin ?
İşteyim canım.
2 yıllık bitidim,lojistik okudum. geldim muhasebeci oldum :) inş.şirketinde muhasebeciyim.
Anladım canım iyiymiş seninkide bizim topikte herkes ya okuyo ya iş güç sahibi o zaman![]()
eda ustasnn acıklanmasına cok az kalfı durumun nedir
Son 1 gün ve kalbim ağzımda atıyor gülşencimmmmm![]()
allah hakkında neyse hayırlısı onu nasip etsin
bana haber ver mutşaka merakla bekliyorum
hoşgeldin kuşum :)
Günaydın kızlar. 92/3 leri dövmüşler üst dvreler.300 lerden düşüyolar dye. dün akşam hem hüldü hem anlattı. ben bilmyrdum böyle bişey.çoook snir olduuuum
Son 1 gün ve kalbim ağzımda atıyor gülşencimmmmm![]()
Kızz nasıl dövmüsler ciddimi oluyomu öyle ciddi ciddi dalıyolar agız burun öylemi300lerden düşülünce üst devre sopalıyomuymuş bizimkilerisopalasın sopalasın ohhhh
psikopatlığım üzerimde yehhuleydiiii :111:
laaa bu süleyman haaala gidemedi tabura, kırıcam kafasını ya gazi de beni arıyo nerde kaldı diyesanki ben gitme diyom çocuğa
![]()
Kızz nasıl dövmüsler ciddimi oluyomu öyle ciddi ciddi dalıyolar agız burun öylemine bu hosgeldin aramza partisi falanmı daha neler duycam tövbe yarab
![]()
bende duymadım ama sorarım ararsa bu gün bi daha..
kızım elleşme dövsünler biz nasıl seviniyorsak birbirimizle paylaşıyorsak, onlarında paylaşım süreci böyle demek ki
eeeedaaaaaaa, eeeedaaaağ az kaldı biz şiştik burda vallaAllahtan gazi 56 gün yaptı. 75 gün ne kadar zormuş :44: