• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Bende yeni uyandım kahvaltı falan derken bşr bakınıuyım dedm final haftam benim ama bugün yok ders çalışarak geçiriyorum vaktimi :14:

ben hep okyrum yazılanları da maaşallah hepniz clşysunz vizelere finallere :) bnm hiç öyle bi çabam olmamıştı.
calış calış.. dha sonra bugünlerin acısını cıkartırsın. çalışsan da kendineee, calışmasan da..

ben hep okyrum yazılanları da maaşallah hepniz clşysunz vizelere finallere :) bnm hiç öyle bi çabam olmamıştı.
calış calış.. dha sonra bugünlerin acısını cıkartırsın. çalışsan da kendineee, calışmasan da..

Aynen canım çoğumuz okuyoruz okumayanlarda çalışıyorlar.Sen evdemisin ?

Anladım canım iyiymiş seninkide bizim topikte herkes ya okuyo ya iş güç sahibi o zaman :27:

2 ay öncesine kadar tam bir ev kızıydım. çabuk kaçtım evden :1:
herkesin bi mesleğinin olması, bişeylerin peşinde koşması cok güzel.. siz okysunz meslek ednmek için.. bizler clşyruz para kaznmk için.
para kazanmak için calışmak,çalşmak içnde yaşamak lazım :kkk:

hoşgeldin kuşum :)
Günaydın kızlar. 92/3 leri dövmüşler üst dvreler.300 lerden düşüyolar dye. dün akşam hem hüldü hem anlattı. ben bilmyrdum böyle bişey. :53:çoook snir olduuuum

300lerden düşülünce üst devre sopalıyomuymuş bizimkileri :53: sopalasın sopalasın ohhhh :27: psikopatlığım üzerimde yehhuleydiiii :111::62:

laaa bu süleyman haaala gidemedi tabura, kırıcam kafasını ya gazi de beni arıyo nerde kaldı diye :27: sanki ben gitme diyom çocuğa :9:

300lerden düşülünce üst devre sopalıyomuymuş bizimkileri :53: sopalasın sopalasın ohhhh :27: psikopatlığım üzerimde yehhuleydiiii :111::62:

laaa bu süleyman haaala gidemedi tabura, kırıcam kafasını ya gazi de beni arıyo nerde kaldı diye :27: sanki ben gitme diyom çocuğa :9:
Kızz nasıl dövmüsler ciddimi oluyomu öyle ciddi ciddi dalıyolar agız burun öylemi :53::53::53: ne bu hosgeldin aramza partisi falanmı daha neler duycam tövbe yarab:25:

Kızz nasıl dövmüsler ciddimi oluyomu öyle ciddi ciddi dalıyolar agız burun öylemi :53::53::53: ne bu hosgeldin aramza partisi falanmı daha neler duycam tövbe yarab:25:

bende duymadım ama sorarım ararsa bu gün bi daha..
kızım elleşme dövsünler biz nasıl seviniyorsak birbirimizle paylaşıyorsak, onlarında paylaşım süreci böyle demek ki :27:

eeeedaaaaaaa, eeeedaaaağ az kaldı biz şiştik burda valla :51: Allahtan gazi 56 gün yaptı. 75 gün ne kadar zormuş :44:

bende duymadım ama sorarım ararsa bu gün bi daha..
kızım elleşme dövsünler biz nasıl seviniyorsak birbirimizle paylaşıyorsak, onlarında paylaşım süreci böyle demek ki :27:

eeeedaaaaaaa, eeeedaaaağ az kaldı biz şiştik burda valla :51: Allahtan gazi 56 gün yaptı. 75 gün ne kadar zormuş :44:

girişmişler bildiğin.heryerim ağrıyo dedi. yazık beee..

Back
X