• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Ne yersen ayır yarısını
Kuru bir simidin,
Bir dilim ekmeğin bile
Dokunamadığın parçasını
Ayrılıklar böyledir
İkiye böler insanı
Yediğinin degilse bile
Yüreğinin tam yarısını
Bana söz ver
Bana söz ver döneceksin
Yine bana geleceksin
Mutluluk köyündeki büyük çınara
Sırt verip ömrüm diyeceksin
Söz ver bana

[video=youtube;h-E9d6QYD_c]http://www.youtube.com/watch?v=h-E9d6QYD_c[/video]

benden size gelsin yarenciklerim :ssz::ssz:

Ağustosta askerliğe başlayışımızı sanki dün gibi hatılıyorum.
Hayelimdi ilk başlar da 300 lere düşmek sonra 200 lere şimdi 200 lere geldik allahım Şafak Doğan Güneş dediğimiz günleri nasip et bize:26:

İzinimizi hazirana aldırdık:32::16:
gülşe
nn
çok sevndm tatlım yarısını bitirmiş olcaz askerliğin sen şimdi gelse daha yarısına bile gelmedikk geri kalan bi sürü ayy olcak dicektin haziran süper:D zaten dönünce de çok az kalmış olcak:)

Aynen canım bizimkileride okudum işte onlarınkileride...Allahım dedim Allah 93/1 lere ve 460'ı bozulmayanlara ve ailelerine sevdiklerine sabır versin.Liseye giden erkek kardeşim var üniversiteyi okuyucak kaçarı yok ben aynı şeyleri yaşayamam birde onda!

aynen edacım lise 3 te kardeşim erkek.. zaten oda gördükçe bu yaşananları kesnlikle uzun dönem yapmaz:(

Kızlar neden yoksunuz ki bugün 200 lere düşüşümüzü kutlayacaktık ama:20::19:

Hayelimdi ilk başlar da 300 lere düşmek sonra 200 lere şimdi 200 lere geldik allahım Şafak Doğan Güneş dediğimiz günleri nasip et bize:26:

sonnn 2 buçuk saatt:52::46:

ilk günleri hatrladıkça şuanki halimize kat kat şükrediyorumm.. nasıl zordu onları göndermek şimdi alıştık 200lere geldikk allahımm şükürler olsun ya..:34:

son 299 bacım son 299 :51:

300. gün ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ ile donatıcaz burayı :72::72::72::72:

gülşe
nn
çok sevndm tatlım yarısını bitirmiş olcaz askerliğin sen şimdi gelse daha yarısına bile gelmedikk geri kalan bi sürü ayy olcak dicektin haziran süper:D zaten dönünce de çok az kalmış olcak:)

aynen edacım lise 3 te kardeşim erkek.. zaten oda gördükçe bu yaşananları kesnlikle uzun dönem yapmaz:(

sonnn 2 buçuk saatt:52::46:

ilk günleri hatrladıkça şuanki halimize kat kat şükrediyorumm.. nasıl zordu onları göndermek şimdi alıştık 200lere geldikk allahımm şükürler olsun ya..:34:

son 299 bacım son 299 :51:

300. gün ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ ile donatıcaz burayı :72::72::72::72:
Rıza biraz mehtap konusunda moralimi bozsa da ben sevindim canım:16:
Evet kzılar son 299 artık allahım şafak doğan güneş yazdığımız günleri bir an önce nasip et:16::16:

Rıza biraz mehtap konusunda moralimi bozsa da ben sevindim canım:16:
Evet kzılar son 299 artık allahım şafak doğan güneş yazdığımız günleri bir an önce nasip et:16::16:

rıza ne açıdan bozdu cnm moralini o daha erken mi istiyordu..

biran önce biran önce gelsin o günler...

rıza ne açıdan bozdu cnm moralini o daha erken mi istiyordu..

biran önce biran önce gelsin o günler...

Aslında biz nisan mayıs istedik mayıs bizim çıkmaya başladığımız ay ama komutan abartmış haziran yazmış:1:
Şimdi birden öyle olunca gözümüze çok gibi geldi
Ama ben dedim ona bak şimdi zorunu atlatmış olucaz öyle düşün:13:

Aslında biz nisan mayıs istedik mayıs bizim çıkmaya başladığımız ay ama komutan abartmış haziran yazmış:1:
Şimdi birden öyle olunca gözümüze çok gibi geldi
Ama ben dedim ona bak şimdi zorunu atlatmış olucaz öyle düşün:13:

anladım bu komutanında ortası yokmuş yani desene:):34::1:

evt taa haziran gibi gözüksede yani geldiğinde çoğu bitmiş azı kalmış olcak..tam tersi olsa göndermekte daha zor olurdu:34:

evet canım belki izne geldiğinde ameliyatta olabilir o zaman iznide uzar

neyden ameliyat olucak tatlım ??..

ya cihanın hiç yok öyle hastalık ameliyat durumları sevinsem mi üzülsem mi
:9:
şaka bi yana tabiki onun hastalığı uzaklığı kadar zor olur.tek olmasın yani öyle bişey :9:

neyden ameliyat olucak tatlım ??..

ya cihanın hiç yok öyle hastalık ameliyat durumları sevinsem mi üzülsem mi
:9:
şaka bi yana tabiki onun hastalığı uzaklığı kadar zor olur.tek olmasın yani öyle bişey :9:

Rıza düştü askerde bayıldı daha doğrusu burnunu kırdı.
Kaynaması gerektiği için ameliyat olamadı.
Şimdi burun ameliyatı olacak

sen bana ışık ver yeter
bende filiz çok
köklerim içimde gizlidir
gelen giden açan soran bere budak yok
bir şiir istersin
“içinde benzetmeler olan”
kusura bakma sevgilim
heybemde sana benzeyecek kadar
güzel bir şey yok

sana bakmak
bir beyaz kağıda bakmaktır
her şey olmaya hazır
sana bakmak
suya bakmaktır
gördüğün suretten utanmak
sana bakmak
bütün rastlantıları reddedip
bir mucizeyi anlamaktır
sana bakmak
allah’a inanmaktır

Haklısın canım yapcak bir şeyim yok zaten Allahın izniyle izne gelsin birliğe teslim olsunda o zaman neyin ne olduğunu daha net anlıyıp içimi rahatlatıcam.Bunada şükür...

canim bole uzulme bak bide beni dusun resmen yurt disi telefon var konusamiyoruz bile yurt disi oldugu icin gunlerce sesini duyamadigim oluyo

ya ayrıca siz niye hep burdasınız 92/4 kızları bizim topiğimiz de var yahu :1:

ne zmn baksam son mesaj ya eda ya cerenin =)

topiğimiz konuştukça zenginleşecek kızlar biraz da kendi topiğimizde sohbet edelim :40:

İpekcim herkes illa kendi topiğinde takılcak diye bi kural yokki,hem biz onları çok seviyoruz gitmelerine izin vermeyizzz asla,Sen de istersen gel katıl aramıza bizde herkese yer varr:)Hem şafaklar moralini de bozmasn,biz burda birbirmze moral ve destek olmak için varız;)

Kızlar neden yoksunuz ki bugün 200 lere düşüşümüzü kutlayacaktık ama:20::19:

Varız kuzucumm ben 200lere düşemesem de sizin sevincinzi paylaşıyorumm darısı başıma başımızaaa:)) 299.günününz şimdiden hayırlı uğurlu olsun canlarr:) Bu arada izni hazirana almanz çok isabetli olmuşş

İpekcim herkes illa kendi topiğinde takılcak diye bi kural yokki,hem biz onları çok seviyoruz gitmelerine izin vermeyizzz asla,Sen de istersen gel katıl aramıza bizde herkese yer varr:)Hem şafaklar moralini de bozmasn,biz burda birbirmze moral ve destek olmak için varız;)

Varız kuzucumm ben 200lere düşemesem de sizin sevincinzi paylaşıyorumm darısı başıma başımızaaa:)) 299.günününz şimdiden hayırlı uğurlu olsun canlarr:) Bu arada izni hazirana almanz çok isabetli olmuşş

Mervecim senin de az kaldı bir daha ki ay 200 lere düşme sırası sende:16:

tesekkur ederiz tatlimmm darisi basinizzaa sirf tickerimda 299 gormek icin bekliom :1:

Back
X