Noluyo böyle ben anlayamıyorum askere gitti iyice üstüme yüklenmeye basladı arkasından iş çeviriyomuşum gibi davranıyo dışarı çıksam kıyameti koparıyo bana 2bucuk saat alsveriste durdum diye, bugünde numaramı vermediğim ara sıra görüstüğüm bi kız arkadasm geldi evime buyur ettim mecburen sınır koyuyorum araya numaramı vermiyorum o istemiyo diye öyle ayda bi ugruyo kız yanıma cenke de devamlı diyorum gülden geldi falan diye haber veriyorum bugün carsı iznindeydi gülden bize geldiğinde msj attım 2 de cevap yokk 3 tane üst üste msj attım yine cvp yok aradım ard arda mesgule attı devamlı birliğine teslim olunca msj atmak aklına gelmis ceren gülden kim yazms olamaz ya böyle bi gerizekalılık yok yaa defalarca kez anlatt hic duymams gibi herseferinde tepki veriyo bana beynini patlatıcam öküzün.Canım ciddimisin hayrola ne oldu :26:
Askerlik psikolojisine mi girdi acepp valla ben baştan konuştum giriceksen olmaz yürümez dedim Allaha şükür eskisinden daha iyi
size noldu ?
Ya neyim ben esir miyim mahkum muyum mahkumun bile haftada kac kezz ziyaretci günü var daraldım canmdan bezdim artık yaa kimseyle görüstürmemeye calsyo beni yeter yaa bi hayvana bile bu kadar baskı yapılmıyo, bende o msjının ardından sey dedim simdimi msj atmak aklına geliyo carsıdayken umursamıyodun noldu birliğe teslim olunca bana döndün nerdeydin 4 saattir yazdm, cehennemin dibindeydim gülden kim benden izin aldın mı bu ne yaa herkes senin evine giriyo yazms, kendine gel cık artık su ergenlikten kimim ben be dedim istediğinde cevap vericen istemediğinde tınlamıycan kimim ben... sen böyle konuş daha alırsın benden cvp yazms sende alırsınn daha cvp hadi güzelim yazdım Allahn belası hayvannn